Θα γίνει και αυτό. Κάπου θυμάμαι που διάβαζα για ένα εξελιγμένο φορτηγό που σε ειδοποιούσε αν νυστάζεις. Αφού μέχρι και τα κινητά σκανάρουν την ίριδα του ματιού θα βρουν κάποιο τρόπο όταν κοιτάμε σαν χαμένοι να αρχίζει μια ηχητική ειδοποίηση. Ωστόσο πολύ πιο γρήγορα ίσως έχουμε πλήρως αυτοοδηγούμενα οχήματα και θα βάζουμε και τις σαγιονάρες και με τάμπλετ στο χέρι θα ποστάρουμε εδώ!
Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
Re: Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 13:47Θα γίνει και αυτό. Κάπου θυμάμαι που διάβαζα για ένα εξελιγμένο φορτηγό που σε ειδοποιούσε αν νυστάζεις. Αφού μέχρι και τα κινητά σκανάρουν την ίριδα του ματιού θα βρουν κάποιο τρόπο όταν κοιτάμε σαν χαμένοι να αρχίζει μια ηχητική ειδοποίηση. Ωστόσο πολύ πιο γρήγορα ίσως έχουμε πλήρως αυτοοδηγούμενα οχήματα και θα βάζουμε και τις σαγιονάρες και με τάμπλετ στο χέρι θα ποστάρουμε εδώ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Kαλα αυτο φαινοταν πως ηταν μουφα απο την αρχη. Δηλαδη και παραβαση να ηταν, αν σου εκαναν σημα να σταματησεις θα εβγαζες τις σαγιοναρες και θα ελεγες πως οδηγουσες ξυπολητος. Πως θα επιαναν τους σαγιοναροφορους?
Ηλιθιο ακομα και για συριζαιους.
stergiosbik έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 10:59Sorry που θα στο πω αλλα εισαι επικινδυνη.bluerose έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 01:15
Ειμαι απο αυτους που βριζουν ολοι ομως ειμαι νομιμη
Με 50; Με 50
Παω πολυ σιγα. Σφιγγετε η ψυχη μου σε κεντρικο πχ στο περιφερειακο που ερχονται απο παντου και για αυτο το λογο κοιταω ισια και μονο ισια. Για αυτο και χανομαι. Εχω παει Χαλκιδικη στο σπιτι γιατι εκείνο ηξερα και ξαναγυρισα Θεσσαλονικη αντι να στριψω για Βασιλικά.
Εχω βγει αναποδα στην Εγνατια και στην Αγιου Δημητριου
Η σακουλα με τα πορτοκαλια ηταν φουλ και μαλλον απο φρενάρισμα βρεθηκε εκτος
Κανονικα δεν θα 'πρεπε να κυκλοφορεις στο δρομο.
Αυτα ειναι εμπειρίες
Δλ αμα γραφει 50 και παει ο αλλος με 150 και σου κορνάρει κιολας ειναι σωστο;
ειναι πιο ευκολος ο ελεγχος, απλα κοιταει ποσες φορες ανοιγοκλεινεις τα ματια σου. οταν τα εχεις μονιμα ανοιχτα ειναι αυτο που λεμε αυτος κοιμηθηκε ορθιος η καθιστοςST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 13:47Θα γίνει και αυτό. Κάπου θυμάμαι που διάβαζα για ένα εξελιγμένο φορτηγό που σε ειδοποιούσε αν νυστάζεις. Αφού μέχρι και τα κινητά σκανάρουν την ίριδα του ματιού θα βρουν κάποιο τρόπο όταν κοιτάμε σαν χαμένοι να αρχίζει μια ηχητική ειδοποίηση. Ωστόσο πολύ πιο γρήγορα ίσως έχουμε πλήρως αυτοοδηγούμενα οχήματα και θα βάζουμε και τις σαγιονάρες και με τάμπλετ στο χέρι θα ποστάρουμε εδώ!

Ρε παιδιά, ποιος οδηγάει με σαγιονάρες, αλήθεια τώρα?
Εγώ το καλοκαίρι που σπανίως κυκλοφορώ με παπούτσια, οδηγάω ξυπόλυτος. Πολύ πιο βολικό.
Εγώ το καλοκαίρι που σπανίως κυκλοφορώ με παπούτσια, οδηγάω ξυπόλυτος. Πολύ πιο βολικό.
Καλά ακούγονται όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι αν το μυαλό σου δεν είναι τελείως καθαρό και focus στο δρόμο είσαι επικίνδυνος για οδήγηση ό,τι τεχνολογικά μέσα και να διαθέτεις.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 13:47Θα γίνει και αυτό. Κάπου θυμάμαι που διάβαζα για ένα εξελιγμένο φορτηγό που σε ειδοποιούσε αν νυστάζεις. Αφού μέχρι και τα κινητά σκανάρουν την ίριδα του ματιού θα βρουν κάποιο τρόπο όταν κοιτάμε σαν χαμένοι να αρχίζει μια ηχητική ειδοποίηση. Ωστόσο πολύ πιο γρήγορα ίσως έχουμε πλήρως αυτοοδηγούμενα οχήματα και θα βάζουμε και τις σαγιονάρες και με τάμπλετ στο χέρι θα ποστάρουμε εδώ!
Άμα είσαι στενοχωρημένος ή αγχωμένος με κάτι, καλύτερα άστο. Μην οδηγείς.
Σαν να έχεις πιει αλκοόλ είσαι.
Παρασκευή βράδυ στην πορεία προς συνάντηση για τη μασαμπούκα δύο συμβάντα:
α) Οδηγός ανοίγει διάπλατα την πόρτα του αυτοκινήτου του για να βγει ενώ έχει τρελή κυκλοφορία στη Θηβών - για μερικά εκατοστά δεν του πήρα την πόρτα. Φορούσε σαντάλια και κοντό παντελόνι...
β) Νεαρός με παπάκι, του οποίου δεν ανάβει το πίσω φως, δεν έχει καθρέφτες, έχει μία μεγάλη τσάντα στον αριστερό του ώμο και προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει!!! Φυσικά πηγαίνει με 20 χιλιόμετρα την ώρα...
Αυτούς, ποιός θα τους πάρει τα διπλώματα;;;
.
α) Οδηγός ανοίγει διάπλατα την πόρτα του αυτοκινήτου του για να βγει ενώ έχει τρελή κυκλοφορία στη Θηβών - για μερικά εκατοστά δεν του πήρα την πόρτα. Φορούσε σαντάλια και κοντό παντελόνι...
β) Νεαρός με παπάκι, του οποίου δεν ανάβει το πίσω φως, δεν έχει καθρέφτες, έχει μία μεγάλη τσάντα στον αριστερό του ώμο και προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει!!! Φυσικά πηγαίνει με 20 χιλιόμετρα την ώρα...
Αυτούς, ποιός θα τους πάρει τα διπλώματα;;;
.
-
bluerose έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 15:06stergiosbik έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 10:59Sorry που θα στο πω αλλα εισαι επικινδυνη.bluerose έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 01:15
Ειμαι απο αυτους που βριζουν ολοι ομως ειμαι νομιμη
Με 50; Με 50
Παω πολυ σιγα. Σφιγγετε η ψυχη μου σε κεντρικο πχ στο περιφερειακο που ερχονται απο παντου και για αυτο το λογο κοιταω ισια και μονο ισια. Για αυτο και χανομαι. Εχω παει Χαλκιδικη στο σπιτι γιατι εκείνο ηξερα και ξαναγυρισα Θεσσαλονικη αντι να στριψω για Βασιλικά.
Εχω βγει αναποδα στην Εγνατια και στην Αγιου Δημητριου
Η σακουλα με τα πορτοκαλια ηταν φουλ και μαλλον απο φρενάρισμα βρεθηκε εκτος
Κανονικα δεν θα 'πρεπε να κυκλοφορεις στο δρομο.
Αυτα ειναι εμπειρίες
Δλ αμα γραφει 50 και παει ο αλλος με 150 και σου κορνάρει κιολας ειναι σωστο;
Μα δεν αναφερθηκα στην ταχυτητα.
Αν προσεξεις,αλλα υπογραμμισα.
- Υδράργυρος
Δεν εχει νοημα να βγαζεις νεες διαταξεις οσο δεν εχεις ελεγκτικους μηχανισμους. Νομιζω ειναι σαφες και λογικοfoscilis έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 10:56Ναι ναι τα κλασικα, "λυστε πρωτα την παγκοσμια πεινα και μετα γραψτε με".Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 09:33Εδω δεν υπαρχει τροχαια να γραψει αυτους που πανε με χιλια, που διπλοπαρκαρουν, οφηγανε χωρις διπλωμα, κλπ, βγαζουν διαταξεις για τις σαγιοναρες; ειναι γελοιοι
Να μιλάς καλύτερα για την πρώτη κυβέρνηση εδώ και 5+ χρόνια που έγραψε μαζικά μαλάκες που οδηγούσαν στη ΛΕΑ.
Μαλακία. Εγώ βγαίνω με τις σαγιονάρεςOANNHSEA έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 17:40Παρασκευή βράδυ στην πορεία προς συνάντηση για τη μασαμπούκα δύο συμβάντα:
Κι εγώ το έκανα αυτό για πολλά πολλά χρόνια. Δεν με ένοιαζε για το δίπλωμα γιατί δεν είχα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Στην ελλαδα χρειαζεται αστυνομικη μεταρυθμιση οπως στην ουκρανια. Καταργηση της παλιας υπηρεσιας και δημιουργια νεας με νεες προσληψεις, απολυσεις καποιων κλπ. Με αυτην την τροχαια οτι διαταξεις και αν βαλεις ειναι κρνο γραμμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
από Unique » 01 Σεπ 2024, 05:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 132 Απαντήσεις
- 2751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta