Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Εμένα δεν μου φαίνεται διάκριση. Όταν επισκέφθηκα συγγενή καρκινοπαθή πριν χρόνια μου είπαν χωρίς μάσκα δεν μπαίνεις στο θάλαμο. Διάκριση υπάρχει από την στιγμή που κάποιος θα ήθελε αλλά δεν θα μπορούσε να εμβολιαστεί.
Και στην τελική το κόστος για τις επιχειρήσεις που πρέπει να εξαερίζουν, βάζουν ειδικά φίλτρα στα κλιματιστικά, απολυμαίνουν τραπέζια, αγοράζουν αντισηπτικά για τους πελάτες τους και μάσκες για το προσωπικό τους δεν είναι αμελητέο, ούτε κάτι που μπορεί να απαιτείται στο διηνεκές. Και να προσθέσω το κυριότερο. Δεν μπορεί να απαιτείται να δουλεύουν με μειωμένο αριθμό πελατών. Ο άλλος έχει έναν τεράστιο χώρο με το ανάλογο ενοίκιο και για ένα + χρόνο βάζει μέσα κόσμο μετρημένο στα δάκτυλα. Ε για πόσο μπορεί να γίνεται αυτό;
Και στην τελική το κόστος για τις επιχειρήσεις που πρέπει να εξαερίζουν, βάζουν ειδικά φίλτρα στα κλιματιστικά, απολυμαίνουν τραπέζια, αγοράζουν αντισηπτικά για τους πελάτες τους και μάσκες για το προσωπικό τους δεν είναι αμελητέο, ούτε κάτι που μπορεί να απαιτείται στο διηνεκές. Και να προσθέσω το κυριότερο. Δεν μπορεί να απαιτείται να δουλεύουν με μειωμένο αριθμό πελατών. Ο άλλος έχει έναν τεράστιο χώρο με το ανάλογο ενοίκιο και για ένα + χρόνο βάζει μέσα κόσμο μετρημένο στα δάκτυλα. Ε για πόσο μπορεί να γίνεται αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 01 Ιούλ 2021, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ποιος ακριβώς σε εμποδίζει να εμβολιαστείς και να γίνεις προνομιούχος δηλαδή;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ετσι ακριβως.
Το σχεδιο σιγα σιγα παιρνει σαρκα και οστα.
Η πλεμπα θα μεινει στη γη, ενω η πλουτοκρατια θα φιλοξενηθει σε νεο πλανητη γεματο με αφθονο χαβιαρι και ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΑΑΑ Class.
Παρατητηστε πως μας τα σερβισουν σιγα σιγα. Μια ο κορωνοιος, μια τα κρυπτονομισματα, μια η μιση ΝΑΣΑ που ξαφνικα βγαινει και λεει οτι ειναι σιγουρο οτι δεν ειμαστε μονοι μας, μια η κλιματικη αλλαγη...
Ε πρεπει να εισαι πολυ ψεκ για να μην αντιλαμβανεσαι τι παιζει!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
πολύ εύκολα προσβάλλεσαι για τύπος που έχει ένα μπινελίκι για τους άλλους σε κάθε του ποστ.αντίο ηλίθιε

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Γιατι υπαρχουν αναγκαστικα ανεμβολιαστα παιδια.
Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
Χιλια μπραβο!!!

Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
φίλε μου για την παράνοια των μέτρων μιλάμε.πχ επιτρέπεται ένας σερβιτόρος να είναι ανεμβολίαστος αλλά απαγορεύεται μόλις σχολάσει να πιεί ένα ποτό.έχει καμιά λογική αυτό?ST48410 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:04Εμένα δεν μου φαίνεται διάκριση. Όταν επισκέφθηκα συγγενή καρκινοπαθή πριν χρόνια μου είπαν χωρίς μάσκα δεν μπαίνεις στο θάλαμο. Διάκριση υπάρχει από την στιγμή που κάποιος θα ήθελε αλλά δεν θα μπορούσε να εμβολιαστεί.
Και στην τελική το κόστος για τις επιχειρήσεις που πρέπει να εξαερίζουν, βάζουν ειδικά φίλτρα στα κλιματιστικά, απολυμαίνουν τραπέζια, αγοράζουν αντισηπτικά για τους πελάτες τους και μάσκες για το προσωπικό τους δεν είναι αμελητέο, ούτε κάτι που μπορεί να απαιτείται στο διηνεκές.
σε τίποτα από αυτά δεν κολλάω αλλά είπαμε είσαι ηλίθιος
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αν και τα επιχειρήματα ορισμένων ανεμβολίαστων είναι για γέλια, δεν πάει ακριβώς έτσι. Είμαστε σε ένα σημείο που η πειθώ θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον φόβο στο να πείσει κόσμο να πάει να εμβολιαστεί: όσοι πραγματικά φοβούνται έχουν εμβολιαστεί ήδη. Για να δούμε λοιπόν τι μπορεί να κάνει το κράτος μας, ανεξάρτητα από κόμμα, όταν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καταναγκασμό... Προς το παρόν έχει χρησιμοποιήσει διχαστική ρητορική περί "προνομίων" και επιδοματικό κίνητρο καταναλωτικού χαρακτήρα. Το δεύτερο δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά σίγουρα είναι χίλιες φορές προτιμότερο από τον καταναγκασμό.Πρετεντέρης έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 16:58Κοινωνία > Ψέκες.Rakomelofronas έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 16:52Αν εμβολιαστεί μια κρίσιμη μάζα του πληθυσμού, τότε τα αναμενόμενα κρούσματα θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από την υπάρχουσα δομή και δεν θα χρειαστούν καθόλου μέτρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε ποια είναι αυτή η κρίσιμη μάζα. Σε κάθε περίπτωση, το δίλημμα "εγκλεισμός για όλους ή τιμωρία nudging παρότρυνση των ανεμβολίαστων" θα φορεθεί πολύ φέτος το φθινόπωρο.
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την εξατομικευμένη αντιμετώπισή μας σε επίπεδο υγείας αλλά αυτό μπορεί να ανοίξει... ενδιαφέροντες δρόμους που οι υπέρμαχοι της οριζόντιας κρατικής περίθαλψης δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Ήδη η εισαγωγή περισσότερων κεφαλαιοποιητικών στοιχείων στο ασφαλιστικό σύστημα φέρνει πιο κοντά τη σύνδεση των εισφορών και παροχών μας με το ιατρικό μας προφίλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Tα χαμστεροψεκια τι θεμα εχουν ?
Αφου οι εμβολιαρες τους προστατευουνε οπως λενε
Αφου οι εμβολιαρες τους προστατευουνε οπως λενε
Δεν τα γνωρίζω αναλυτικά. Αν ισχύει αυτό που λες προφανώς είναι λάθος. Εργαζόμενοι που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών πρέπει να εμβολιαστούν από τους πρώτους και για δικό τους καλό.nowhere έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:12φίλε μου για την παράνοια των μέτρων μιλάμε.πχ επιτρέπεται ένας σερβιτόρος να είναι ανεμβολίαστος αλλά απαγορεύεται μόλις σχολάσει να πιεί ένα ποτό.έχει καμιά λογική αυτό?ST48410 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:04Εμένα δεν μου φαίνεται διάκριση. Όταν επισκέφθηκα συγγενή καρκινοπαθή πριν χρόνια μου είπαν χωρίς μάσκα δεν μπαίνεις στο θάλαμο. Διάκριση υπάρχει από την στιγμή που κάποιος θα ήθελε αλλά δεν θα μπορούσε να εμβολιαστεί.
Και στην τελική το κόστος για τις επιχειρήσεις που πρέπει να εξαερίζουν, βάζουν ειδικά φίλτρα στα κλιματιστικά, απολυμαίνουν τραπέζια, αγοράζουν αντισηπτικά για τους πελάτες τους και μάσκες για το προσωπικό τους δεν είναι αμελητέο, ούτε κάτι που μπορεί να απαιτείται στο διηνεκές.
Εγώ αναφέρθηκα στην γενική κατεύθυνση του να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους. Μου φαίνεται λογικό.
Έχετε αποθρασυνθεί οι εμβολιασμένοι ,να σας κάνουν update το λογισμικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 01 Ιούλ 2021, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-