Ο Αμυρας θα κανει καλο διδυμο με Αδωνι.Εχει εκρηξεις.
Ψήφο στο Σύριζα μόνη λύση
Re: Ψήφο στο Σύριζα μόνη λύση
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Και ποιος τους ξαναπιστεύει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 19:40Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω βολευτεί, ως υπερασπιστής της ΕΕ έχω πολύ έυκολη δουλειά με το ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι οι εθνολαϊκιστές πια είναι τέρμα ευρωλιγούρια, μπαίνω στη Διεθνή Πολιτική καβάλα στ' άλογο.
Άμα πάνε στην αντιπολίτευση θα αρχίσουν τα αντιευρωπαϊκά τους, θα πρέπει να μπαίνω οπλισμένος σαν αστακός.
Μη γελάς, θέλω να πιστεύω, όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχουν πολίτες αλλά οπαδοί, το έχω ξαναγράψει.
the end
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έτσι είναι αλλά είναι η σωστή πρακτική; Να ψηφίζεις αυτούς που αλλάζουν απόψεις ανάλογα με τα προσωπικά συμφέροντά τους σε κάθε συγκυρία; Γενικώς μιλάω.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κανείς, πρακτικά δεν μπορούν να ασκήσουν αντιπολίτευση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Να σου πω, το πρόβλημα με τον ρεαλισμό/κυνισμό στην πολιτική είναι ότι λειτουργεί αμφίπλευρα.
Όσο αποτελεί επιχείρημα ή κατηγορία για τη μία πλευρά τόσο αποτελεί και για την άλλη.
Ούτως ή άλλως, οι εκλογές θα γίνουν αργά ή γρήγορα. Εκεί θα φανεί αν όσοι έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους θα ανταμειφθούν γι' αυτό. Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν εκλογές αύριο, θα υπήρχαν διαρροές προς σύριζα τόσο από Λαφαζάνη όσο και από Ζωή. Δηλαδή ακόμη χειρότερα απ' ό,τι χθες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι.. Στις εκλογές μετά το δημοψήφησμα έπιασαν τους ψηφοφόρους στους στον ύπνο. Τώρα που τους έχουν ξεσκίσει κιόλας θέλουν ψηφαλάκια;
Πολλοί θα πεταχτούν να πουν τα δικά τους, εγώ βλέπω τον Τσίπρα να ξαναγυρνάει στα ποσοστά του και ο λαγός σε αυτές τις εκλογές θα είναι ο Βαρουφάκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Αύγ 2018, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
-
Βαρουφάκης, είναι και οικονομολόγος, γουστάρω γκέιμ θέορυ.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 20:02Ένα σωρό ελαττώματα έχει, αλλα πες μου έναν καλύτερο για το 2020
the end
-
Ούτε 200 δις ζημιά σε 6 μήνες, μια χαρά
Θα κάνουμε μεγαλύτερη, που θα πάει, θα το κουρέψουν. Σιγά μην περιμένει η Γιάννα το 2060, θα έχει πεθάνει!talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 20:08Ούτε 200 δις ζημιά σε 6 μήνες, μια χαράΠάνας έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 20:08Βαρουφάκης, είναι και οικονομολόγος, γουστάρω γκέιμ θέορυ.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 20:02
Ένα σωρό ελαττώματα έχει, αλλα πες μου έναν καλύτερο για το 2020
the end
Κάτσε να δεις μόλις ψυχανεμιστεί ο Αρίστος που θα φυσήξει αμερικάνικος άνεμος να δεις τι έχει να γίνει...
the end
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
χαχαχα ίδιος ο μπουγάτσας είναι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα χασει ο κυριακος πιο πιθανο ειναι να φαει διαγραφη ο αδωνις παρα να παει για αρχηγος
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φυλακες Διαβατών & Νιγρίτας Σερρών ΠΡΩΤΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΔΕΥΤΕΡΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
από Frappezitis » 10 Ιουν 2024, 22:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
10 Ιουν 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιστορίες απάτης με επιστολικη ψηφο
από zteo » 18 Δεκ 2023, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-