Παρακαλείται ο κ. Μπουμπυς να μεταβεί στον χώρο της γεννήτριας, ο κ.Μπουμπυς στον χώρο της γεννήτριας παρακαλώ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παρακαλείται ο κ. Μπουμπυς να μεταβεί στον χώρο της γεννήτριας, ο κ.Μπουμπυς στον χώρο της γεννήτριας παρακαλώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 21 Δεκ 2021, 22:23

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
21 Δεκ 2021, 15:27
Αγις έγραψε:
21 Δεκ 2021, 15:09
το προβλημα ειναι πως για να καλεσουν τον μπουμπη ( κ τους ομοιους του ) στον χωρο της γεννητριας θα πρεπει να εργαζεται
συνηθεια (η πραγματικη εργασια) που για κομθουνιστες ειναι απαραδεκτη
Η φαρα σου

Η πολιτική άνοδος των ανεπάγγελτων...

Εικόνα

Μας λέει, λοιπόν, πώς να δουλεύουμε ο Χατζηδάκης που δεν έχει δουλέψει ποτέ!
Μπουμπη ουτε ο Κουτσουμπας έχει δουλέψει
ποτε του.

Ενα αεργο και ανεπαγγελτο ρολεξατο γουρούνι
είναι.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παρακαλείται ο κ. Μπουμπυς να μεταβεί στον χώρο της γεννήτριας, ο κ.Μπουμπυς στον χώρο της γεννήτριας παρακαλώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 21 Δεκ 2021, 22:31

vatraxos έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:16
Ρίξε μία ματιά εδώ

https://www.lifo.gr/now/greece/syllogos ... -sta-jumbo
Ευχαριστώ.

Είδα και αυτή την ανάρτηση.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
21 Δεκ 2021, 12:17
Εδώ φαίνεται να παρουσιάζεται ένα πολύ μικρό τμήμα του κανονισμού. Άρα κάποιος τον έχει. Ας τον βγάλει όλο να ξέρουμε αν ισχύουν αυτά που λέει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων ή όχι. Και ας παρουσιάσει και η εταιρεία το δικό της με αριθμούς πρωτοκόλλου να δούμε τι έχει εγκριθεί και αν κάποιος παίζει παιχνίδια και ποιος. Γιατί τα Jumbo λένε ότι ο κανονισμός τους έχει λάβει έγκριση, αν καταλαβαίνω σωστά. Αν εγκρίθηκε δυνατότητα μετάθεσης οπουδήποτε στην Ελλάδα προφανώς φέρει ευθύνη και αυτός που το ενέκρινε και ο προϊστάμενος υπουργός αν τον έχει ακόμα στη θέση του. Μου φαίνονται ακραίες τρέλες τα παραπάνω για να είναι δηλωμένα σε επίσημα κείμενα, για αυτό και με βλέπεις τόσο επιφυλακτικό.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Δεκ 2021, 22:39

stavmanr έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:00
ST48410 έγραψε:
21 Δεκ 2021, 21:40
gassim έγραψε:
21 Δεκ 2021, 21:37

Αφού γράφουν το όνομα τους.
Ε, ναι αλλά ίσως με ένα χαρτί μπορούν να πουν ότι το έφτιαξε ο οποιοσδήποτε. Ούτε τόνους, ούτε σημεία στίξης. Επιτηδευμένα πρόχειρο;
Ο wooded πάντως μαρτυρά ότι τέτοιες κακές πρακτικές είναι συνήθεις στις εταιρείες. Από προσωπικό του βίωμα ως εργαζόμενος σε εταιρία.

Κι εγώ γνωρίζω από διάφορους εργαζόμενους σε διάφορες εταιρίες για ύπαρξη διπλών βιβλίων κλπ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.
Αφού η εφορία κλέβει ;
Ο κλέψας του κλέψαντος ισχύει.
Εγώ για 15,000 δρχ πλήρωσα 550,000 δρχ μιά φορά.

Τι είχε συμβεί ;
Ήρθε κάποιος και μου ζήτησε κάτι βιβλία.
Τα βιβλία ήταν τελειωμένη ιστορία και ήμουνα έτοιμος να τα παρατήσω αλλά αυτός τα ήθελε.
Δεν τον ήξερα και γι αυτό το λόγο του κόβω τιμολόγιο.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο πελάτης αυτός είναι τώρα friend και στο facebook και παντού, αλλά τότε του το έκοψα.
Άλλη εμπορική πράξη δεν έγινε εκείνη τη χρονιά και μετά έκλεισε το μαγαζί.
Ήταν όμως η χρονιά που μπήκαν τα αντικειμενικά κριτήρια Γιάννου !
Με ακριβώς μηδέν δήλωση τη γλύτωνα. Με 15,000 δρχ γινόντουσαν 550,000 δρχ τα κριτήρια !
Πάω στον έφορα και του λέω "έτσι γιουβέτσι κύριε έφορα" και μου λέει αυτός "αααα σας ξέρω εσάς, έχετε κρυμένα λεφτά - τα δισεκατομμύρια της Μπεγκούμ".
Έτσι λοιπόν ο άλλος με το emergency click θα γίνει άγιος της εκκλησίας.

Πιό πριν απ' αυτό ένας λογιστής μου είχε βγάλει ΦΠΑ 80,000 δρχ περισσότερο από αυτόν που πραγματικά χρώσταγα.
Τα δίνω, κάνω όμως τις πράξεις μετά και βρίσκω το λάθος (κάποιος μου είπε κάτι για τον τρόπο υπολογισμού και υποψιάστηκα).
Πάω στην εφορία πάλι και τους λέω "ξέρετε έγινε λάθον κατά 80,000 δρχ, το λένε και τα χαρτιά". Οπότε μου λένε αυτοί "χο-χο, χι-χι, τώρα τα πήραμε - να δηλώνεις αρνητικός για ένα χρόνο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 21 Δεκ 2021, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 21 Δεκ 2021, 22:41

ST48410 έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:31
vatraxos έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:16
Ρίξε μία ματιά εδώ

https://www.lifo.gr/now/greece/syllogos ... -sta-jumbo
Ευχαριστώ.

Είδα και αυτή την ανάρτηση.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
21 Δεκ 2021, 12:17
Εδώ φαίνεται να παρουσιάζεται ένα πολύ μικρό τμήμα του κανονισμού. Άρα κάποιος τον έχει. Ας τον βγάλει όλο να ξέρουμε αν ισχύουν αυτά που λέει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων ή όχι. Και ας παρουσιάσει και η εταιρεία το δικό της με αριθμούς πρωτοκόλλου να δούμε τι έχει εγκριθεί και αν κάποιος παίζει παιχνίδια και ποιος. Γιατί τα Jumbo λένε ότι ο κανονισμός τους έχει λάβει έγκριση, αν καταλαβαίνω σωστά. Αν εγκρίθηκε δυνατότητα μετάθεσης οπουδήποτε στην Ελλάδα προφανώς φέρει ευθύνη και αυτός που το ενέκρινε και ο προϊστάμενος υπουργός αν τον έχει ακόμα στη θέση του. Μου φαίνονται ακραίες τρέλες τα παραπάνω για να είναι δηλωμένα σε επίσημα κείμενα, για αυτό και με βλέπεις τόσο επιφυλακτικό.
Ψάχνω να βρω τον κανονισμό αλλά μου φαίνεται απίθανο να γίνονται καταγγελίες στη βάση ανύπαρκτων κανονισμών.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 21 Δεκ 2021, 22:43

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Δεκ 2021, 22:47

Λες και άμα πειστεί ο ST θα λυθεί το πρόβλημα. Just seize the fucking place.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 21 Δεκ 2021, 22:50

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:47
Λες και άμα πειστεί ο ST θα λυθεί το πρόβλημα. Just seize the fucking place.
O Στάθης θα πειστεί γιατί λειτουργεί με την κοινή λογική (σπάνιο στις μέρες μας).

Εμένα εξακολουθεί πάντα να μου κάνει εντύπωση πόσο παβλοφικά η μεγάλη πλειοψηφία παίρνει αυτόματα το μέρος των αστών σε κάθε νήμα που αφορά σε ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων ανάμεσα στην αστική και την εργατική τάξη. Μάλλον εδώ μέσα συχνάζουν μόνο φραγκάτοι.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 21 Δεκ 2021, 23:06

vatraxos έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:43
Tον βρήκα

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... -toy-jumbo
Σε ευχαριστώ πολύ.

Επιβεβαιώνεται ο όρος περί μετάθεσης οπουδήποτε στην επικράτεια.
Δεν επιβεβαιώνονται αυτά που γράφτηκαν για την μη ύπαρξη διαλλειμάτων αν καταλαβαίνω καλά. Άρθρο 15, παρ.4 σελ 7 κάτω
Το πνεύμα αυτών που λέει γενικά η σελίδα 9 δεν επιβεβαιώνει αυτά που γράφτηκαν για τις άδειες.

Τώρα αν κάποιος γνωρίζει, πρέπει να διευκρινισθεί αν είναι νόμιμη η διατύπωση για μετάθεση οπουδήποτε στην Ελλάδα ή αν είναι μια τυπική διατύπωση για να μπορεί να σε παίρνει από το ένα κατάστημα και να σε πηγαίνει στο παραδίπλα. Αν του δίνει δικαίωμα να κάνει μεταθέσεις τέτοιες που θα σε εξωθεί στην παραίτηση, πρέπει αυτό να αλλαχθεί και να ελεγχθεί όποιος το δέχτηκε.

Αυτά με μια πρώτη διαγώνια ανάγνωση. Να το δω και καλύτερα μήπως γράφω ανοησίες.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 21 Δεκ 2021, 23:10

vatraxos έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:50
Εμένα εξακολουθεί πάντα να μου κάνει εντύπωση πόσο παβλοφικά η μεγάλη πλειοψηφία παίρνει αυτόματα το μέρος των αστών σε κάθε νήμα που αφορά σε ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων ανάμεσα στην αστική και την εργατική τάξη. Μάλλον εδώ μέσα συχνάζουν μόνο φραγκάτοι.
Δεν πρόκειται περί αυτού. Λογικά πολύ λίγοι είναι εισοδηματίες και φραγκάτοι ανάμεσά μας. Τα παβλοφικά αφορούν περισσότερο αυτόν που άνοιξε το νήμα και τα δεκάδες παρόμοια, πολλά εκ των οποίων παρουσιάζουν με πολύ ελλιπή και μέτριο τρόπο την όποια θέση. Ωστόσο αφού μπήκαν στοιχεία δεν έχει νόημα πλέον αυτό. Ας δούμε τι είναι νόμιμο και τι παράνομο από τα παραπάνω και τι προβλέπει η νομοθεσία για καταχρηστικούς όρους.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 21 Δεκ 2021, 23:12

ST48410 έγραψε:
21 Δεκ 2021, 23:06
vatraxos έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:43
Tον βρήκα

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... -toy-jumbo
Σε ευχαριστώ πολύ.

Επιβεβαιώνεται ο όρος περί μετάθεσης οπουδήποτε στην επικράτεια.
Δεν επιβεβαιώνονται αυτά που γράφτηκαν για την μη ύπαρξη διαλλειμάτων αν καταλαβαίνω καλά. Άρθρο 15, παρ.4 σελ 7 κάτω
Το πνεύμα αυτών που λέει γενικά η σελίδα 9 δεν επιβεβαιώνει αυτά που γράφτηκαν για τις άδειες.

Τώρα αν κάποιος γνωρίζει, πρέπει να διευκρινισθεί αν είναι νόμιμη η διατύπωση για μετάθεση οπουδήποτε στην Ελλάδα ή αν είναι μια τυπική διατύπωση για να μπορεί να σε παίρνει από το ένα κατάστημα και να σε πηγαίνει στο παραδίπλα. Αν του δίνει δικαίωμα να κάνει μεταθέσεις τέτοιες που θα σε εξωθεί στην παραίτηση, πρέπει αυτό να αλλαχθεί και να ελεγχθεί όποιος το δέχτηκε.

Αυτά με μια πρώτη διαγώνια ανάγνωση. Να το δω και καλύτερα μήπως γράφω ανοησίες.
Μεχρι το 10 δουλευα σε εταιρεια ηλεκτρονικων στην Αθηνα και θυμαμαι πολυ καλα οτι υπηρχε και σε μας τετοιος ορος γιατι το συζητάγαμε και μεταξυ μας οτι π.χ. αμα του καβλώσει ή αμα θελει να σε τρέχει σε στελνει μεταθεση να δουλευεις στο υποκαταστημα της Κορινθου ας πουμε.

Εν τουτοις ποτε δεν ενεργοποιηθηκε αυτος ο ορος και οποιον ηθελε να τρέξει η εταιρεια απλά του εσπαγε τα @@ κανοντας τον rotation σε ολα τα υποκαταστηματα της τεως Διοικησεως Πρωτευουσης ανα 10ημερο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 21 Δεκ 2021, 23:16

wooded glade έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:39
stavmanr έγραψε:
ST48410 έγραψε:
21 Δεκ 2021, 21:40

Ε, ναι αλλά ίσως με ένα χαρτί μπορούν να πουν ότι το έφτιαξε ο οποιοσδήποτε. Ούτε τόνους, ούτε σημεία στίξης. Επιτηδευμένα πρόχειρο;
Ο wooded πάντως μαρτυρά ότι τέτοιες κακές πρακτικές είναι συνήθεις στις εταιρείες. Από προσωπικό του βίωμα ως εργαζόμενος σε εταιρία.

Κι εγώ γνωρίζω από διάφορους εργαζόμενους σε διάφορες εταιρίες για ύπαρξη διπλών βιβλίων κλπ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.
Αφού η εφορία κλέβει ;

Τι είχε συμβεί ;
Τα βιβλία ήταν τελειωμένη ιστορία και ήμουνα έτοιμος να τα παρατήσω αλλά αυτός τα ήθελε.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο πελάτης αυτός είναι τώρα friend και στο facebook και παντού, αλλά τότε του το έκοψα.
Με ακριβώς μηδέν δήλωση τη γλύτωνα. Με 15,000 δρχ γινόντουσαν 550,000 δρχ τα κριτήρια !
Πάω στον έφορα και του λέω "έτσι γιουβέτσι κύριε έφορα" και μου λέει αυτός "αααα σας ξέρω εσάς, έχετε κρυμένα λεφτά - τα δισεκατομμύρια της Μπεγκούμ".

Πιό πριν απ' αυτό ένας λογιστής μου είχε βγάλει ΦΠΑ 80,000 δρχ περισσότερο από αυτόν που πραγματικά χρώσταγα.
Τα δίνω, κάνω όμως τις πράξεις μετά και βρίσκω το λάθος (κάποιος μου είπε κάτι για τον τρόπο υπολογισμού και υποψιάστηκα).
Πάω στην εφορία πάλι και τους λέω "ξέρετε έγινε λάθον κατά 80,000 δρχ, το λένε και τα χαρτιά". Οπότε μου λένε αυτοί "χο-χο, χι-χι, τώρα τα πήραμε - να δηλώνεις αρνητικός για ένα χρόνο".
Βέβαια, αν ρωτήσεις εφοριακό θα σου τα πει τελείως ανάποδα.
"Αφού κλέβετε πρέπει να σας φορολογούμε τεκμαρτά".

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 21 Δεκ 2021, 23:16

Παρακαλείται ο κ. Μπουμπυς να μεταβεί στον χώρο της γεννήτριας, ο κ.Μπουμπυς στον χώρο της γεννήτριας παρακαλώ

...για επείγουσα επαναφόρτιση, επαναλαμβάνω - επείγουσα επαναφόρτιση κ. Μπούμπυ άμεσα απαιτητή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 21 Δεκ 2021, 23:19

George_V έγραψε:
21 Δεκ 2021, 23:12
Μεχρι το 10 δουλευα σε εταιρεια ηλεκτρονικων στην Αθηνα και θυμαμαι πολυ καλα οτι υπηρχε και σε μας τετοιος ορος γιατι το συζητάγαμε και μεταξυ μας οτι π.χ. αμα του καβλώσει ή αμα θελει να σε τρέχει σε στελνει μεταθεση να δουλευεις στο υποκαταστημα της Κορινθου ας πουμε.

Εν τουτοις ποτε δεν ενεργοποιηθηκε αυτος ο ορος και οποιον ηθελε να τρέξει η εταιρεια απλά του εσπαγε τα @@ κανοντας τον rotation σε ολα τα υποκαταστηματα της τεως Διοικησεως Πρωτευουσης ανα 10ημερο.
Κάπου παραπάνω μπήκε ποστ για κάποιους που απολύθηκαν. Αν ήταν τόσο απλό να μεταθέτει κάποιον δυσμενώς θα τους έστελνε στην άλλη άκρη της χώρας και θα γλίτωνε της αποζημιώσεις. Και οι αποζημιώσεις είναι καλά λεφτά.
Ας δούμε όμως αν είναι νόμιμο ή παράνομο να αναγράφεται κάτι τέτοιο και αν αυτή η παράγραφος είναι κάτι καινούριο ή κάτι που υπήρχε και στους προηγούμενους κανονισμούς. Συμφωνούμε ότι είναι μια απαράδεκτη διατύπωση. Δεν ξέρω μήπως παίζεται και κάποιο παιχνιδάκι και σηκώνεται το θέμα τώρα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Δεκ 2021, 23:20

stavmanr έγραψε:
21 Δεκ 2021, 23:16
wooded glade έγραψε:
21 Δεκ 2021, 22:39
stavmanr έγραψε:

Αφού η εφορία κλέβει ;

Τι είχε συμβεί ;

Βέβαια, αν ρωτήσεις εφοριακό θα σου τα πει τελείως ανάποδα.
"Αφού κλέβετε πρέπει να σας φορολογούμε τεκμαρτά".
Εγώ και να έκλεβα και να μην έκλεβα δεν είχα μία. Η θεία μου μου τα πλήρωσε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 21 Δεκ 2021, 23:23

ST48410 έγραψε:
21 Δεκ 2021, 23:19
George_V έγραψε:
21 Δεκ 2021, 23:12

Κάπου παραπάνω μπήκε ποστ για κάποιους που απολύθηκαν. Αν ήταν τόσο απλό να μεταθέτει κάποιον δυσμενώς θα τους έστελνε στην άλλη άκρη της χώρας και θα γλίτωνε της αποζημιώσεις. Και οι αποζημιώσεις είναι καλά λεφτά.
Ας δούμε όμως αν είναι νόμιμο ή παράνομο να αναγράφεται κάτι τέτοιο και αν αυτή η παράγραφος είναι κάτι καινούριο ή κάτι που υπήρχε και στους προηγούμενους κανονισμούς. Συμφωνούμε ότι είναι μια απαράδεκτη διατύπωση. Δεν ξέρω μήπως παίζεται και κάποιο παιχνιδάκι και σηκώνεται το θέμα τώρα.
Μα το rotation σε ολη την Αττικη αυτο ειχε σαν αποτέλεσμα. Να αναγκαστει να παραιτηθει ο υπαλληλος και ετσι η εταιρεια να γλιτώσει την αποζημιωση.

Σου σπαγε τα @@ με μεταθεσεις σεο ολη την Αθηνα μεχρι που του ελεγες και συ α γαμησου ρε φευγω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών