stavmanr έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 22:00
ST48410 έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 21:40
gassim έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 21:37
Αφού γράφουν το όνομα τους.
Ε, ναι αλλά ίσως με ένα χαρτί μπορούν να πουν ότι το έφτιαξε ο οποιοσδήποτε. Ούτε τόνους, ούτε σημεία στίξης. Επιτηδευμένα πρόχειρο;
Ο wooded πάντως μαρτυρά ότι τέτοιες κακές πρακτικές είναι συνήθεις στις εταιρείες. Από προσωπικό του βίωμα ως εργαζόμενος σε εταιρία.
Κι εγώ γνωρίζω από διάφορους εργαζόμενους σε διάφορες εταιρίες για ύπαρξη διπλών βιβλίων κλπ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.
Αφού η εφορία κλέβει ;
Ο κλέψας του κλέψαντος ισχύει.
Εγώ για 15,000 δρχ πλήρωσα 550,000 δρχ μιά φορά.
Τι είχε συμβεί ;
Ήρθε κάποιος και μου ζήτησε κάτι βιβλία.
Τα βιβλία ήταν τελειωμένη ιστορία και ήμουνα έτοιμος να τα παρατήσω αλλά αυτός τα ήθελε.
Δεν τον ήξερα και γι αυτό το λόγο του κόβω τιμολόγιο.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο πελάτης αυτός είναι τώρα friend και στο facebook και παντού, αλλά τότε του το έκοψα.
Άλλη εμπορική πράξη δεν έγινε εκείνη τη χρονιά και μετά έκλεισε το μαγαζί.
Ήταν όμως η χρονιά που μπήκαν τα αντικειμενικά κριτήρια Γιάννου !
Με ακριβώς μηδέν δήλωση τη γλύτωνα. Με 15,000 δρχ γινόντουσαν 550,000 δρχ τα κριτήρια !
Πάω στον έφορα και του λέω "έτσι γιουβέτσι κύριε έφορα" και μου λέει αυτός "αααα σας ξέρω εσάς, έχετε κρυμένα λεφτά - τα δισεκατομμύρια της Μπεγκούμ".
Έτσι λοιπόν ο άλλος με το emergency click θα γίνει άγιος της εκκλησίας.
Πιό πριν απ' αυτό ένας λογιστής μου είχε βγάλει ΦΠΑ 80,000 δρχ περισσότερο από αυτόν που πραγματικά χρώσταγα.
Τα δίνω, κάνω όμως τις πράξεις μετά και βρίσκω το λάθος (κάποιος μου είπε κάτι για τον τρόπο υπολογισμού και υποψιάστηκα).
Πάω στην εφορία πάλι και τους λέω "ξέρετε έγινε λάθον κατά 80,000 δρχ, το λένε και τα χαρτιά". Οπότε μου λένε αυτοί "χο-χο, χι-χι, τώρα τα πήραμε - να δηλώνεις αρνητικός για ένα χρόνο".