Έχεις παιδιά, ρε αξιοθρήνητο ορκ, αλλά θα άφηνες άλλα μικρά παιδιά να πνιγούν ή να πεθάνουν από ασιτία, μη τυχόν και σού μαγαρίσουν τη γαμοφυλή που ονειρεύεσαι στο ακατοίκητο; Ουρτ ρε.nemo έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 10:16πηγαινε ρε παπαρα στο βαθος της σκεψης σου και ασε κατα ενα μερος το συναισθημα -που σημαινει οτι η δικη σου επιβιωση και του λαου σου εξαρταται απο τους πορους που διαθετεις ..και κατι αλλο αν εισαι τοσο πολυ πονετικος για τους ανθρωπους τοτε να μην παραπονιεσαιΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 08:27Πάμε ξανά, ρε κατακαημένο ορκ: μιλάμε για τα παιδάκια στις φωτογραφίες.nemo έγραψε: ↑24 Σεπ 2022, 12:14
γινε παπας ή μουλας ή ιερεας του βουδα τοτε βρε νουμερο -μονο αυτοι βλεπουν ολες τις φυλες το ιδιο
αντε και μας ζαλισες ηλιθιε που τολμας να πας κοντρα σε καθε λογικη που σημαινει οτι τα 7-8 εκατομμυρια ελληνων
δεν μπορουν να σωσουν τα δεκαδες εκατομμυρια απο ασιατες και αφρικανους
Και ο Γκάνταλφ να γίνω εγώ, τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει από την σκατοψυχιά σου.
για τα χαλια ειτε οικονομικα ειτε πνευματικα και για αυτο σου λεω να γινεις παπας και μουλας -εγω εχω παιδια και ενδιαφερομαι
για ποιο κοσμο θα ζουν
Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Πύλο - 85 μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα
Re: Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Πύλο - 85 μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα
Re: Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Πύλο - 85 μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα
Πρόσφηκες. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
σύντροφε κολντρόφ νομίζω υποτροπίασες.άτιμο πράμα ο ναζισμόςKauldron έγραψε: ↑22 Σεπ 2022, 19:45https://www.protothema.gr/greece/articl ... -kalamata/
Καλά που δεν έχουμε σύριζα.
εχεις πλακα τελικα γιδιΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 10:50Έχεις παιδιά, ρε αξιοθρήνητο ορκ, αλλά θα άφηνες άλλα μικρά παιδιά να πνιγούν ή να πεθάνουν από ασιτία, μη τυχόν και σού μαγαρίσουν τη γαμοφυλή που ονειρεύεσαι στο ακατοίκητο; Ουρτ ρε.nemo έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 10:16πηγαινε ρε παπαρα στο βαθος της σκεψης σου και ασε κατα ενα μερος το συναισθημα -που σημαινει οτι η δικη σου επιβιωση και του λαου σου εξαρταται απο τους πορους που διαθετεις ..και κατι αλλο αν εισαι τοσο πολυ πονετικος για τους ανθρωπους τοτε να μην παραπονιεσαι
για τα χαλια ειτε οικονομικα ειτε πνευματικα και για αυτο σου λεω να γινεις παπας και μουλας -εγω εχω παιδια και ενδιαφερομαι
για ποιο κοσμο θα ζουν

στην πρασιναδα
Εφοσον δεν μπορουμε να τους αποφυγουμε ας τους κανουμε τουλαχιστον χριστιανους ορθοδοξους και ας τους μαθουμε ελληνικα, να μειωσουμε τον κινδυνο δημιουργιας θυλακων εξτρεμιστων.
Εγω αθεος ειμαι, αλλα δεν βλεπω αλλη λυση. Εξαλλου, χιλιες φορες να ειναι χριστιανοι παρα μουσουλμανοι.
Εγω αθεος ειμαι, αλλα δεν βλεπω αλλη λυση. Εξαλλου, χιλιες φορες να ειναι χριστιανοι παρα μουσουλμανοι.
-
Αλήθεια τώρα ποιος μας κάνει "υβριδικό" πόλεμο; ο λιβανος; ρατσιστογραφικοτητες που θέλουν να πουλάνε και ευαισθησία, για την εκμετάλλευση του πόνου από τον ερντογαν. Ρεντικολα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είπε ο υπερασπιστής των αντιφά ούγκανων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 12:40ρατσιστογραφικοτητες που θέλουν να πουλάνε και ευαισθησία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ρστσιστογραφικότητες το γεγονός ότι ο ερντογάν στέλνει συστηματικά και με όλα τα μέσα κόσμο?δυνατή η πετριά σουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑ Αλήθεια τώρα ποιος μας κάνει "υβριδικό" πόλεμο; ο λιβανος; ρατσιστογραφικοτητες που θέλουν να πουλάνε και ευαισθησία, για την εκμετάλλευση του πόνου από τον ερντογαν. Ρεντικολα.
-
ναι μωρέ, και η κυβέρνηση του Λιβάνου στέλνει συστηματικά. όχι πως έχουν εγκλωβιστεί εκατομμύρια πρόσφυγες σε άθλια στρατόπεδα, σε ζωή χωρίς προοπτική, και ψάχνουν διέξοδο. βρήκατε τώρα μια παπαρια, να δώσετε κάποιο πατριωτικό ηρωικό χαρακτήρα στα ξεφτιλικια σας.nowhere έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 13:28ρστσιστογραφικότητες το γεγονός ότι ο ερντογάν στέλνει συστηματικά και με όλα τα μέσα κόσμο?δυνατή η πετριά σουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑ Αλήθεια τώρα ποιος μας κάνει "υβριδικό" πόλεμο; ο λιβανος; ρατσιστογραφικοτητες που θέλουν να πουλάνε και ευαισθησία, για την εκμετάλλευση του πόνου από τον ερντογαν. Ρεντικολα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
για την τουρκία μιλάμε βλάκα
nowhere έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 11:45σύντροφε κολντρόφ νομίζω υποτροπίασες.άτιμο πράμα ο ναζισμόςKauldron έγραψε: ↑22 Σεπ 2022, 19:45https://www.protothema.gr/greece/articl ... -kalamata/
Καλά που δεν έχουμε σύριζα.

Χελώνοφ, παρακαλώ.
Δεν είπα αυτό. Λέω να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Εσυ πώς και άλλαξες τόσο; Επειδή έκανε κωλοτούμπα ο Μητσοτάκης;
Κατάλαβες πως εννοούσα ότι αυτό θα γίνει κάποια χρόνια αργότερα, αλλά ήθελες να πεις μια βλακεία

- Eθνικοκοινωνιστης
οντως θεωρητικολογουμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Σεπ 2022, 13:26Νομίζω εμπλέκεστε πάλι σε θεωρητικολογίες.
Στο μεταναστευτικό πρόβλημα (και συγκεκριμένα στο προσφυγικό) παίζουν τρεις παράγοντες.
1. Ο ανθρωπιστικός. Ναι, είναι απολύτως λογικό ως ανθρώπινη αντίδραση να προσπαθήσεις να σώσεις κάποιον που κινδυνεύει, αν μπορείς να το κάνεις, ανεξαρτήτως αν είναι άντρας ή παιδί.
2. Ο οικονομικός. Το πρόβλημα είναι ότι μετά τη διάσωση της ζωής τα κράτη πρέπει να αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συντηρούν δια βίου, όσους έσωσαν.
3. Ο αριθμητικός. Ουδείς έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στο ερώτημα, πόσους μπορεί να υποδεχθεί και να συντηρήσει το κάθε κράτος, χωρίς αυτό να συνεπάγεται χειρότερες συνθήκες ζωής για τους πολίτες του, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό σκέλος. Γιατί είναι σαφές ότι ένας μεγάλος πληθυσμός δεν συνεπάγεται οικονομική οριζόντια ευημερία.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σε τίποτα δεν άλλαξα.
Χαίρομαι που φυλάμε τα σύνορα μας πλέον, χαίρομαι και για τα πους μπακ.
Όσοι ξεφεύγουν όμως και αποβιβαζονται κάπου δεν μπορείς να τους αγνοήσεις.
Και είναι καλό να πουλάμε μούρη ότι τους καλοδεχομαστε την ώρα που ο Ταγίπ διαδίδει παντού ότι τους πνιγούμε.
Το τι θα γίνουν μετά είναι άλλη ιστορία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το έγκλημα στην Πύλο δε θα ξεχαστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιουν 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κινητοποιήσεις για τα νέα τέμπη στην πύλο
από Sol » 15 Ιουν 2023, 08:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 321 Απαντήσεις
- 7167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
17 Ιουν 2023, 09:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΝΑΥΆΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στις 25/6...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Ιουν 2023, 15:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
27 Ιουν 2023, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση O συμμαχος των Κουλη-Δενδια πισω απο το ναυαγιο στην Πυλο
από Στρακαστρουκας » 16 Ιουν 2023, 14:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 2281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Ιούλ 2023, 00:19
-