πατησιωτης έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 13:02
Green Dragon έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 12:51
Θεωρείς δηλαδή ότι τα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ δεν υποστηρίζουν (στα λόγια έστω αφού δεν τους έχουμε δει στην πράξη) να πιαστούν οι μπαχαλάκηδες;
Δεν το θεωρούν θέμα πρώτης προτεραιότητος.Δικαίωμά τους,ίσως όμως θα πρέπει να σκεφθούν ότι εκτός από το πολύ βασικό να γλυτώσουν από τις επιθέσεις στα γραφεία τους χάνουν και κάποιες ψήφους.

Εγώ,ας πούμε εάν κάποτε αποφασίσω να ψηφίσω κάποιο κόμμα δεξιότερα της ΝΔ δεν θα το κάνω ούτε για τους μετανάστες ούτε για τα ...εμβόλια

ούτε για τους πλειστηριασμούς ούτε για διάφορα άλλα απίθανα,θα το κάνω για όποιον μου υποσχεθεί νόμο και τάξη και τους αναρχικούς στη μπουζού.Θα πεις ότι είμαι εξαίρεση και οι περισσότεροι "πατριώτες" ενδιαφέρονται για ονόματα ξένων χωρών και θάλασσες γύρω από το Καστελλόριζο και όχι για τη γειτονιά τους που έχουν μαυρίσει οι τοίχοι από μουτζούρες μπάχαλων ή για όσα κάνουν αυτοί.Μην είσαι τόσο σίγουρος.Αν ήταν έτσι δεν θα είχαν τόσο μίσος οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι για τους κυρ παντελήδες όπως αποκαλούν όποιον θέλει νόμο και τάξη.
Το 'νόμος και τάξη' γενικώς είναι κάτι πολύ ευρύτερο του να πιαστούν οι κάφροι των Εξαρχείων που μπορεί να γίνει με μια απλή εντολή στην αστυνομία από το υπουργείο δικαιοσύνης. Μακάρι να το πρωθούσε κάποιος για να περιοριστεί το ξεχαρβάλωμα της χώρας.
- Μαχαίρι στις πολεοδομίες και στις παρανομίες
- Χτίσιμο διπλάσιων των σημερινών φυλακών, ίσως και τετραπλάσιων
- Καράτε σε αυτούς που περνάνε με κόκκινο κλπ, αφαίρεση διπλώματος με συνεχείς ελέγχους
- Καθάρισμα πανεπιστημίων (έγινε προσπάθεια, το αναγνωρίζω)
- Μαύρη εργασία (η κάρτα είναι η τέλεια λύση αλλά μόνο εάν συνδυαστεί με ελέγχους)
- Προστασία των πολιτών από μπαταχτσήδες σε όλα τα επίπεδα (φέσια, απλήρωτα ενοίκια κλπ)
- Επιτάχυνση δικαιοσύνης
- Μπαχαλάκηδες
...
Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο
Αν κάποιος είχε την πρόθεση να τα κάνει αυτά να είσαι σίγουρος ότι θα το μετρούσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλά δεν θα έβγαινε ποτέ κυβέρνηση γιατί όλα τα παραπάνω τα κάνουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι

Είμαστε εγκλωβισμένοι