Μπορεί και σύριζα μαζί.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
και τώρα τι ψηφίζουμε;
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Μόνο και μόνο ότι καθάρισε τη νδ από καραμαναλικη μούργα τύπου Αντωναρου, Ζαγοριτη, Πακη, Τσιτουριδη είναι από μόνα τους λόγος να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Αντώναρος θα κατέβει με ΣΥΡΙΖΑ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taxalata xalasa
ποσο δινει το στοιχημα να το παιξουμε ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:15Θα αντέξουν άραγε στη ΝΔ αυτό τον ακυρηχτο ψυχολογικό πόλεμο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ποιος είναι λιγότερο επικίνδυνος αυτός που άφησε στο Μάτι ανθρώπους να κάουν διότι η πυροπροστασία δεν φέρνει κέρδη ( ΣΥΡΙΖΑ).
Η αυτός που άφησε ανθρώπους να πεθάνουν σε σύγκρουση τρένων επειδή η ασφάλεια των σιδηροδρόμων δεν φέρνει κέρδη ( ΝΔ)
Απλά κοιτάς ποιο είναι λιγότερο επικίνδυνο η κορώνα η τα γράμματα αλλά ξεχνάς ότι είναι το ίδιο νόμισμα
Η αυτός που άφησε ανθρώπους να πεθάνουν σε σύγκρουση τρένων επειδή η ασφάλεια των σιδηροδρόμων δεν φέρνει κέρδη ( ΝΔ)
Απλά κοιτάς ποιο είναι λιγότερο επικίνδυνο η κορώνα η τα γράμματα αλλά ξεχνάς ότι είναι το ίδιο νόμισμα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπα απίθανο. Δεν θα τον χρειάζονται λογικά. Δυο είναι τα σενάρια που παίζουν ένα είναι αυτό που έγραψα πριν με πιθανότητες πάνω από 80%. Και το δεύτερο να βγει από την απλή αναλογική κυβέρνηση Σύριζα Κιναλ και πιθανόν Βαρουφάκη. Δύσκολο μεν αλλά υπαρκτό και αυτό πλεον.Sol έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:18Μπορεί και σύριζα μαζί.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 06 Μαρ 2023, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μυαλά σαν τα δικά σου του Κυριάκου του Άδωνι δεν ανήκουν στον χώρο της ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:14Εσυ τώρα για κάποιο λόγο νομίζεις ότι :Niki έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:08Ίσως εγώ να έχω στις φλέβες μου περισσότερη ΝΔ από ότι εσύ.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:06Niki δεν μιλάς σε χτεσινους μέσα στην ΝΔ. Κάνε μας την χάρη και εσύ και ο "παράγοντας" με τις βλακείες αυτές.
Ίσως εσύ να έχεις περισσότερο χρυσή αυγή στο αίμα σου.
Τέρμα εγώ τουλάχιστόν που δεν φοβάμαι κανένα θα τα λέω ελεύθερα.
λες κάτι σοβαρό
ο,τι λες έχει κάποιο αντίκτυπο
και ότι κάποιος θα ασχοληθεί σοβαρά στην ΝΔ με αυτά που λες, αλλά εσύ δε φοβάσαι και τα λες.
Έλα να σου πω, ο Αντώναρος θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πήγαινε εκεί.
Είστε παρείσακτοι.
Όταν φύγετε θα επιστρέψουμε οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες.
Προς το παρόν κάψτε τα όλα.
Όση ζημιά και να κάνετε.
Η ΝΔ δεν καταστρέφετε θα αναγεννηθεί.
Μπορεί να πάρει καιρό.
Αλλά στο τέλος θα αναγεννηθεί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Aυτό που θα ψήφιζα και πριν το δυστύχημα. Τζήμερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απίθανο μπορεί, αδύνατο όχι.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:20Μπα απίθανο. Δεν θα τον χρειάζονται λογικά. Δυο είναι τα σενάρια που παίζουν ένα είναι αυτό που έγραψα πριν με πιθανότητες πάνω από 80%. Και το δεύτερο να βγει από την απλή αναλογική κυβέρνηση Σύριζα Κιναλ και πιθανόν Βαρουφάκη. Δύσκολο μεν αλλά υπαρκτό και αυτό πλεον.Sol έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:18Μπορεί και σύριζα μαζί.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
Το διάβασα.
Μα το καραμαναλικο βαθύ κόμμα, ΣΥΡΙΖΑ θέλει.
Πακης έγινε πρόεδρος με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ
Τσιτουριδης ήταν έτοιμος για ανελ δλδ ΣΥΡΙΖΑ
Αντώναρος θα κατέβει κανονικά
Ζαγοριτης δε ξέρω που έχει χαθεί αλλά να μείνει εκεί που είναι.
Από το να ψήφιζα τη ΝΔ όπως ήταν το 2004 και το 2007 καλύτερα με δύο χέρια Πολακη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Επίτηδες το κάνεις;
Είναι σαν αυτούς που φεύγουν από το πχωρουμ ανοίγοντας νημα για αυτό.
-
Κόψε το χόρτο γιατί θηλάζεις!Niki έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 19:58Δεν ξέρω ζείς στην Ελλάδα;talaipwros έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 19:53ναι οκ, τοτε αλλαξε το ερωτημα σε "ποιον απο αυτους που θα καταστρεψουν τη χωρα να ψηφισω αφου για καποιο λογο αποφασισα να μην ψηφισω την μονη επιλογη σωτηριας της Πατριδας"
Σε συμπαθώ και θα σου μεταφέρω ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.
Καλώ στο κινητό κάποιο τοπικό παράγοντα της ΝΔ θέλω να τον ρωτήσω την άποψη του.
Μου λέει Νίκη να μην μιλήσουμε από το κινητό να τα πούμε στα goddys.
Του λέω οκ.
Βρίσκομαι μαζί του.
Μου λέει μπλα μπλα μπλα δεν μπορώ να πώ τίποτα δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα στο κόμμα έχουν άλλαξει μπλα μπλα φόβος μπλα μπλα τρόμος.
Στο τέλος μου λέει αλλά δεν είμαι μόνο εγώ είδες κανένα τόσα χρόνια να πεί κάτι διαφορετικό;
δεν θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα.
Αυτή είναι η κατάσταση της ΝΔ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσπασε το απόστημα δεν ψηφίζουμε ΝΔ.
από Niki » 21 Μάιος 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 3161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-