Έπρεπε να τον πω τι γκόμενος είσαι;;
πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
Re: πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
Εδώ τον άλλον που του την έλεγε, έβαλε λάιβ το μπράβο να τον πετάξει έξω.Maspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:47Η υποκρισία δεν είναι πολιτισμός. Κανενας πολιτισμός δεν είναι να δίνεις το χέρι σε κάποιον που απεχθάνεσαι όταν εκείνος έρχεται να σε χαιρετίσει.
Πριν πολλά χρόνια, σε μια προεκλογική περίοδο σε μια καφετέρια ένας εν ενεργεία υπουργός πέρναγε από τα τραπέζια και έδινε το χέρι του (κι από πίσω κάτι άλλοι ακόλουθοι που δίναν φυλλάδια). Όλοι (και αυτοί που ήταν στο τραπέζι που καθόμουν εγώ) του έδωσαν το χέρι. Εγώ δεν του έδωσα (χωρίς να ανοίξω την παραμικρή κουβέντα μαζί του). Ποτέ δεν το μετάνιωσα. Τον υπουργό τον έλεγαν Μαντέλη. Οφείλω όμως να ομολογήσω πως εκείνος την άρνηση χειραψίας την δέχθηκε σαφώς πιο αξιοπρεπώς από τον ζαβό.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"
Και αντε πες το Μητσοτάκη δεν το γουσταρει, τον θεσμό του πρωθυπουργού δεν έπρεπε να τον σεβαστει?
Και αντε πες το Μητσοτάκη δεν το γουσταρει, τον θεσμό του πρωθυπουργού δεν έπρεπε να τον σεβαστει?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Πότε θεωρείς ότι σε σέβονται περισσότερο;lonelyrider έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:57Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"
Οταν σε απεχθάνονται και δεν σου δίνουν το χέρι ή όταν σε απεχθάνονται πραγματικά αλλά σου δίνουν χαμογελαστοί το χέρι;
Πότε δείχνεις σεβασμό στην έννοια της χειραψίας; Όταν της αναγνωρίζεις ειδικό βάρος ως χειρονομία ή όταν της στερείς κάθε βάρος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 13 Μάιος 2023, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-

Πόσο να το γουρλώσει το μάτι το ήδη γουρλωμένο, πόσο

- Dwarven Blacksmith
Τον σεβάστηκε αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του να κάνει τον πολιτικό του αγώνα στην περιοχή, καθιστώντας ταυτόχρονα σαφές μέχρι που φτάνει ο σεβασμός της. Τι είναι τόσο δύσκολο;lonelyrider έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:57Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"

ακόμα και αν έχετε προσωπικά, άνθρωπος που σε βλέπει στο δρόμο και αρνείται να σε χαιρετήσει, είναι γελοίος. Είναι παιδιάστικη συμπεριφορά πως να το κάνουμεMaspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:05Πότε θεωρείς ότι σε σέβονται περισσότερο;lonelyrider έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:57Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"
Οταν σε απεχθάνονται και δεν σου δίνουν το χέρι ή όταν σε απεχθάνονται πραγματικά αλλά σου δίνουν χαμογελαστοί το χέρι;
Πότε δείχνεις σεβασμό στην έννοια της χειραψίας; Όταν της αναγνωρίζεις ειδικό βάρος ως χειρονομία ή όταν της στερείς κάθε βάρος;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια είναι αρετές.Η υποκρισία όχι.Σενέκας έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:08ακόμα και αν έχετε προσωπικά, άνθρωπος που σε βλέπει στο δρόμο και αρνείται να σε χαιρετήσει, είναι γελοίος. Είναι παιδιάστικη συμπεριφορά πως να το κάνουμεMaspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:05Πότε θεωρείς ότι σε σέβονται περισσότερο;lonelyrider έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:57Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"
δεν είναι υποκρισία η κοινωνική σύμβαση, εκτός και αν είσαι έφηβος που μόλις ανακάλυψε τον κόσμο και θέλει να το δείξει σε όλουςMaspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:13Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια είναι αρετές.Η υποκρισία όχι.Σενέκας έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:08ακόμα και αν έχετε προσωπικά, άνθρωπος που σε βλέπει στο δρόμο και αρνείται να σε χαιρετήσει, είναι γελοίος. Είναι παιδιάστικη συμπεριφορά πως να το κάνουμεMaspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:05
Πότε θεωρείς ότι σε σέβονται περισσότερο;
-
Σε αυτό συμφωνώ με τον κινέζο, έκανε φάουλ ο Μητσοτάκης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:49Πρόσεξε επίσης πως την ακουμπάει στον ώμο παραβιάζοντας την σωματική της αυτονομία ενώ είναι προφανές ότι δεν συναινεί σε τέτοιες οικειότητες.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πολυ τον απλωσες τον τραχανα αδερφε. Στον πρωθυπουργο δινεις ευγενικα το χερι και ας εισαι συριζα ή τσιριζα ή τι αλλο. Δε λες μαλακιες στον πρωθυπουργο . Εδω βρισκουν και τα κανουν. Σε αλλες χωρες δεν ειναι τοσο ανεκτικά τα πραματα.Maspoli έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:05Πότε θεωρείς ότι σε σέβονται περισσότερο;lonelyrider έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:57Άκου τι είπε η γελοία στον πρωθυπουργό. "να μου κοπεί το χερι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lonelyrider την 13 Μάιος 2023, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Eθνικοκοινωνιστης
κοινωνιοπαθης 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 4305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Μαρ 2025, 17:19
-
-
Νέα δημοσίευση Σας πάει ΤΡΟΛΛΕΫ το ποντκαστάκι.
από Kauldron » 27 Μάιος 2024, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Μάιος 2024, 00:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι παει να πει αμελια ανηλικου ?
από jackie Daniels » 19 Ιαν 2025, 14:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
19 Ιαν 2025, 14:48
-