Τι να ψηφίσω;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τι να ψηφίσω;
Ότι θα ψηφίσεις ΝΔ.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντα θα ψήφιζα ένα κόμμα που υπάρχει ένα άτομο στο οποίο εναντιώνονται όλα τα πολιτικά κόμματα τόσο ενωμένα και με τόση λύσσα. Ψηφίζω Ν.Δ λόγω Μητσοτάκη.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ΝΙΚΗ.Sid Vicious έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 15:12Δεν λειτουργώ με την λογική του μικρότερου κακού. Δεν λειτουργώ με την λογική της ψήφου τιμωρίας και ας είναι σε οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ΝΔ, Συριζα, Πασοκ (μην αναλύσω τους λόγους είναι πάρα πολλοί). Δεν απέχω. Δεν υποστηρίζω κόμματα υπέρ του λαθροεποικισμού ή που διακατέχονται από ανθελληνικά συμπλέγματα. Είμαι ενάντιος και στην υποταγή του ατόμου στο σύνολο αλλά και στην υποταγή του συνόλου στο άτομο. Δεν στηρίζω αιθεροβάμονες που λένε για δραχμές, εξόδους από ΕΕ και ΝΑΤΟ κτλ. Δεν στηρίζω παλαβούς που μιλάνε για 150 φύλα, εμβόλια που σε κάνουν μαγνήτη κτλ. Τι να ψηφίσω;
Με δεδομένο α) ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό εθνικιστικό κόμμα στο χώρο που να διεκδικεί άνοδο και β) τον πολιτικαλικορεκτισμό που εκ των πραγμάτων υπάρχει (ακόμη και ως απαίτηση της εε) τόσο στη νδ όσο και όλα τα υπόλοιπα, η μόνη λύση που μένει είναι Βελόπουλος και Νάτσιος. Γραφικοί; Γραφικοί. Αντιεμβολιαστές; Ναι. Αλλά από τη στιγμή που δεν τους έκανε ο Τζήμερος που δυτικόφερνε και ήταν φιλελές, γελοίος, άεργος κλπ ας φάνε στη μάπα οι ιντελεκτουέλ αντιφά, τη σημερινή δυναμική του χώρου. Αυτούς διάλεξαν, αυτούς θα έχουν.
Ακριβώς με την ίδια λογική των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. Όσο περισσότεροι, τόσο περισσότερο θα επηρεάζουν την ηγεσία. Πιθανόν όχι σε ψήφισμα νομοσχεδίων αλλά μόνον και μόνον για τη βαβούρα. Και κάποια στιγμή ίσως να προκύψει κάτι καλύτερο. Προς το παρόν μην αφήνεις τους "μακεδονομάχους" να γίνουν έρμαιο των γελοίων που τους έβριζαν και τώρα τους λιμπίζονται. Χρησιμοποίησε τους κι εσύ.
Ο μόνος σοβαρός αντιδραστικός ήταν ο Μπέχλης αλλά τον έφαγε η γνωστή μαρμάγκα.
Τώρα που το παιχνίδι παίζεται στην 7κομματική, κάνε την κίνηση που σε συμφέρει με τα πιόνια που έχουν μείνει.

Καθαρά κυνική προσέγγιση, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ στο μπολντ.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:38Αυτά πίστευε κι εκείνος την πρώτη φορά, ότι θα κατάφερνε να περάσει. Αφού ρε συ τον κόβουν με το έτσι θέλω, άσε το wishful thinking, δεν έχει νόημα.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:36Εαν κρίνω απο τις μεθοδεύσεις των troll της ΝΔ στο twitter, μην παίρνεις και όρκο ότι θα κοπεί. Ίσως αυτή τη φορά να μην μπορέσουν να τον κόψουν. Ναι, έχει χίλια δυο εμπόδια, αλλά τον κόβουν ακριβώς επειδή τον φοβούνται.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:32Ο Κασιδιάρης θα κόβεται για πάντα, φάνηκε αυτό, επίσης πολλοί δεν θα θελήσουν να τον ψηφίσουν ακριβώς επειδή είναι ευάλωτος στα παιχνίδια του συστήματος.
Γενικά πάντως αν δεν υπάρξει ευρύτερη συννενόηση του εθνικού (με την πολύ χαλαρή έννοια) χώρου δεν γίνεται δουλειά. Κρίμα γιατί θα ήταν ενδιαφέρον η πιο ουσιαστική αντιπολίτευση στη ΝΔ να ήταν τέτοιου τύπου, έστω και με τα πολλά στραβά της.
Άρα μπορούμε και να συμπεράνουμε ότι αν αυτήν την φορά δεν τον κόψουν, θα εκτιμούν ότι κάπου τους είναι πλέον χρήσιμος?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ίσως για ν' αφήσει εκτός βουλής τον Βελόπουλο, αν θεωρήσουν ότι θα του φάει ψήφους. Γι' αυτό λέω για συνεργασίες, γιατί στο τέλος υπάρχει κίνδυνος να μην μπει κανένας!student έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:50Συμφωνώ στο μπολντ.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:38Αυτά πίστευε κι εκείνος την πρώτη φορά, ότι θα κατάφερνε να περάσει. Αφού ρε συ τον κόβουν με το έτσι θέλω, άσε το wishful thinking, δεν έχει νόημα.
Άρα μπορούμε και να συμπεράνουμε ότι αν αυτήν την φορά δεν τον κόψουν, θα εκτιμούν ότι κάπου τους είναι πλέον χρήσιμος?
Ακριβώς όπως σιγόνταραν τη Νίκη την πρώτη φορά για τον ίδιο ακριβώς λόγο και όχι γιατί την είχαν στήσει οι ίδιοι (δες πως την κυνηγάνε τώρα οι ΑΡΔ).
- taxalata xalasa
αφου σαι μαζοχα...Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:37Πάντα θα ψήφιζα ένα κόμμα που υπάρχει ένα άτομο στο οποίο εναντιώνονται όλα τα πολιτικά κόμματα τόσο ενωμένα και με τόση λύσσα. Ψηφίζω Ν.Δ λόγω Μητσοτάκη.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Libre arbitre
Και εσύ μειονότηταtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:19αφου σαι μαζοχα...Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:37Πάντα θα ψήφιζα ένα κόμμα που υπάρχει ένα άτομο στο οποίο εναντιώνονται όλα τα πολιτικά κόμματα τόσο ενωμένα και με τόση λύσσα. Ψηφίζω Ν.Δ λόγω Μητσοτάκη.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- taxalata xalasa
Λαθος. Εγω ειμαι 40% πλειονοτητα του χελληνικου λαγου και εσυ εισαι μαζοχομειονοτητα στο 24%Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:20Και εσύ μειονότηταtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:19αφου σαι μαζοχα...Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:37Πάντα θα ψήφιζα ένα κόμμα που υπάρχει ένα άτομο στο οποίο εναντιώνονται όλα τα πολιτικά κόμματα τόσο ενωμένα και με τόση λύσσα. Ψηφίζω Ν.Δ λόγω Μητσοτάκη.
- Libre arbitre
Και κάπηλος των απολιτίκ γίνεσαι τώρα...taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:22Λαθος. Εγω ειμαι 40% πλειονοτητα του χελληνικου λαγου και εσυ εισαι μαζοχομειονοτητα στο 24%

- taxalata xalasa
Εισαι και αρνητης της πραγματικοτητας;Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:24Και κάπηλος των απολιτίκ γίνεσαι τώρα...taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:22Λαθος. Εγω ειμαι 40% πλειονοτητα του χελληνικου λαγου και εσυ εισαι μαζοχομειονοτητα στο 24%
- Libre arbitre
κάνε κόμμα τότε να δούμε τι θα πάρειςtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:25Εισαι και αρνητης της πραγματικοτητας;Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:24Και κάπηλος των απολιτίκ γίνεσαι τώρα...taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:22
Λαθος. Εγω ειμαι 40% πλειονοτητα του χελληνικου λαγου και εσυ εισαι μαζοχομειονοτητα στο 24%

- taxalata xalasa
δεν τσιμπαω το δολωμα... ψαρευε αλλου...Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:26κάνε κόμμα τότε
- Libre arbitre
Αν είχες έστω και μία πιθανότητα, θα τσιμπούσεςtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:27δεν τσιμπαω το δολωμα... ψαρευε αλλου...

- taxalata xalasa
Κι αν η γιαγια μου ειχε ροδες θατανε πατινι...Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:29Αν είχες έστω και μία πιθανότητα, θα τσιμπούσες
- Libre arbitre
Ετσι είναι και το ποσοστο στο οποίο ανήκεις. Ανύπαρκτοtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:30Κι αν η γιαγια μου ειχε ροδες θατανε πατινι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 25 Μάιος 2023, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ!
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...
από taxalata xalasa » 01 Ιουν 2023, 20:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 3641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Ιουν 2023, 20:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
από έργο_μακέτο » 07 Μάιος 2023, 15:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique