ταξιτζήδες
Ελλάδα 2.0 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα
Re: Ελλάδα 2.0 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα
Για τις εταιρείες μιλάω, όχι για τους εκάστοτε βαστάζους πολιτικάντηδες μαν μου. Έλα τώρα. Αυτές δα, που έχουν αναλάβει το έργο. Που είναι καθόλα υπεύθυνες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασιες. Μη το γαμάμε, τον αντίθεό μου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:50Ποιος μωρέ; Ο Γεραπετρίτης που είναι πεθερός μεριδιούχου της ΤΕΡΝΑ που της ανήκει ο δρόμος; Ή η Αλεξοπούλου που προσφάτως εξελέγη πρώτη και έγινε υπουργός μεταφορών και χωμένη στους εργολάβους; Αυτή άντε να πάρει κανένα τηλέφωνο να ανάψουν το αιρκοντίσιον σε κανένα βαγόνι.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:45Να τους κόψουν τον κώλο άπαξ και δεν τηρούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας οι εργαζόμενοι. Νομίζουν οτι είναι στο χωριό τους;.Έχω την εντύπωση πως πλέον οι εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα, είναι περισσότερο αυστηρές. Αυτά συνέβαιναν πολλά χρόνια, αν υπάρχουν κάποιοι ακόμη και σήμερα που το πράττουν, είτε θα πάρουν πούλο, είτε που θα συμμορφωθούν. Έτσι πάει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:39
Παρατήρησες ότι ακόμη και από τους εργάτες κανείς δε φορά κράνος; Ότι υπάρχουν εργάτες με σορτς και παντόφλα; Τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.
Αυτό που εφαρμόζουν οι κατασκευαστικές ως μέτρο ασφαλείας είναι οι εργάτες να φορούν φωσφοριζέ γιλέκο. Και όχι όλοι από αυτούς μη τυχόν και πλακώσει η επιθεώρηση εργασίας...
Φευ όμως..Ελλαδάρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο να χάσει έστω την καρέκλα του, από κάποια αντιπολίτευση της πλάκας. Οποίος μπορεί φεύγει, αλλιώς κάθεται εδώ να επιβιώνει ως έντομο κάτω από τα χαλάσματα.
-
Πάμε πάλι. Ο δρόμος ανήκει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. Μέτοχοι στην εταρεία αυτή είναι οι εξής κατασκευαστικές με το αντίστοιχο ποσοστό.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:55Για τις εταιρείες μιλάω, όχι για τους εκάστοτε βαστάζους πολιτικάντηδες μαν μου. Έλα τώρα. Αυτές δα, που έχουν αναλάβει το έργο. Που είναι καθόλα υπεύθυνες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασιες. Μη το γαμάμε, τον αντίθεό μου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:50Ποιος μωρέ; Ο Γεραπετρίτης που είναι πεθερός μεριδιούχου της ΤΕΡΝΑ που της ανήκει ο δρόμος; Ή η Αλεξοπούλου που προσφάτως εξελέγη πρώτη και έγινε υπουργός μεταφορών και χωμένη στους εργολάβους; Αυτή άντε να πάρει κανένα τηλέφωνο να ανάψουν το αιρκοντίσιον σε κανένα βαγόνι.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:45
Να τους κόψουν τον κώλο άπαξ και δεν τηρούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας οι εργαζόμενοι. Νομίζουν οτι είναι στο χωριό τους;.Έχω την εντύπωση πως πλέον οι εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα, είναι περισσότερο αυστηρές. Αυτά συνέβαιναν πολλά χρόνια, αν υπάρχουν κάποιοι ακόμη και σήμερα που το πράττουν, είτε θα πάρουν πούλο, είτε που θα συμμορφωθούν. Έτσι πάει.
Φευ όμως..Ελλαδάρα.
Vinci Concessions (29,9%),
Hochtief (17%),
ΑΒΑΞ (19,1%),
Ελλάκτωρ (17% μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις)
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (17%).
Και εσύ μου θέλεις να κόψουν τον κώλο στους εργολάβους; Να σοβαρευτούμε.
-
Οι γύφτοι φταίνε. Η γέφυρα ήταν φτιαγμένη από τουβλάκια λεγκο, τράβηξαν δύο και έπεσε.
-
Μεταξύ μας κιόλας, οι γύφτοι είναι σαν τα μυρμύγκια. Αφήνεις δύο μεταλλικές ράβδους και μαζεύονται μιλούνια. Απλά τα πακιστάνια που έχει η κατασκευαστική από πάνω δεν τους πήραν χαμπάρι. Ανέβασαν και βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πιο γρήγορα. Ο υπεύθυνος του έργου πρέπει να ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός με το μυαλό του μεταξύ κώλων στην παραλία και ύπνου, οπότε, άντε να τελειώνουμε, μπαμ, έπεσε η γέφυρα και σκοτώθηκαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:01Οι γύφτοι φταίνε. Η γέφυρα ήταν φτιαγμένη από τουβλάκια λεγκο, τράβηξαν δύο και έπεσε.
Αυτό κάνουν οι γύφτοι δεκαετίες τώρα. Γνωστά πράγματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:57Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σήμερα είναι οι γύφτοι, αύριο μπορεί να είναι κάποια παιδιά που παίζουν.Ερμής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:07Αυτό κάνουν οι γύφτοι δεκαετίες τώρα. Γνωστά πράγματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:57Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
-
Δεν έπρεπε να δουλεύουν μεσα στο καύσωνα, όπως έπρεπε να είχε γίνει εκκένωση του χώρου, αφού μιλάμε για κατεδάφιση. Μιλάμε για εικόνες τελειωμένης μπανάνιας από τους άριστους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:06Μεταξύ μας κιόλας, οι γύφτοι είναι σαν τα μυρμύγκια. Αφήνεις δύο μεταλλικές ράβδους και μαζεύονται μιλούνια. Απλά τα πακιστάνια που έχει η κατασκευαστική από πάνω δεν τους πήραν χαμπάρι. Ανέβασαν και βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πιο γρήγορα. Ο υπεύθυνος του έργου πρέπει να ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός με το μυαλό του μεταξύ κώλων στην παραλία και ύπνου, οπότε, άντε να τελειώνουμε, μπαμ, έπεσε η γέφυρα και σκοτώθηκαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:01Οι γύφτοι φταίνε. Η γέφυρα ήταν φτιαγμένη από τουβλάκια λεγκο, τράβηξαν δύο και έπεσε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ποιός είναι ''πάνω'' στο έργο; Η εταιρεία και όσους έχει βάλει να αναλάβουν την διευθέτηση του έργου. Σε ποιόν θα κόψουν τον κώλο είπαμε; Εσύ να σοβαρευτείς. Αν με βάλεις να αναλάβω το '' μαγαζί ''σου με χ μπαγιόκο, όχι στη φθήνια και πάει κάτι στραβά, εμένα θα κυνηγήσεις ρε μπούρδα. Επίσης δεν είπα πουθενά πως οι κατασκευαστικές, είναι άμοιρες ευθυνών. Απλά σύνελθε. Να γίνει κατανοητό πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους όσους ασχολούνται και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Σε παρακαλώ πολύ τώρα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:59Πάμε πάλι. Ο δρόμος ανήκει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. Μέτοχοι στην εταρεία αυτή είναι οι εξής κατασκευαστικές με το αντίστοιχο ποσοστό.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:55Για τις εταιρείες μιλάω, όχι για τους εκάστοτε βαστάζους πολιτικάντηδες μαν μου. Έλα τώρα. Αυτές δα, που έχουν αναλάβει το έργο. Που είναι καθόλα υπεύθυνες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασιες. Μη το γαμάμε, τον αντίθεό μου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:50
Ποιος μωρέ; Ο Γεραπετρίτης που είναι πεθερός μεριδιούχου της ΤΕΡΝΑ που της ανήκει ο δρόμος; Ή η Αλεξοπούλου που προσφάτως εξελέγη πρώτη και έγινε υπουργός μεταφορών και χωμένη στους εργολάβους; Αυτή άντε να πάρει κανένα τηλέφωνο να ανάψουν το αιρκοντίσιον σε κανένα βαγόνι.
Vinci Concessions (29,9%),
Hochtief (17%),
ΑΒΑΞ (19,1%),
Ελλάκτωρ (17% μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις)
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (17%).
Και εσύ μου θέλεις να κόψουν τον κώλο στους εργολάβους; Να σοβαρευτούμε.
-
Δεν έχεις δίκιο. Το θυμάμαι και από τότε που έφτιαχναν την Ιονία και Ολυμπία οδό, ή γκρεμούσαν για το τραίνο. Ο υπεύθυνος του έργου έπαιρνε τηλέφωνο τους γύφτους ώστε να έρθουν να πάρουν τα σίδερα, με το αζημίωτο, συν ότι γλύτωνε και χρήματα αφού είχε πληρωθεί για την απομάκρυνση τους όταν οι γύφτοι το έκαναν δωρεάν...Ερμής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:07Αυτό κάνουν οι γύφτοι δεκαετίες τώρα. Γνωστά πράγματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:57Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
Γενικά, δεν υπάρχει Έλληνας εργολάβος που να μην έχει στην αντζέντα του τηλέφωνο γύφτου φυλάρχου.
Και όλοι ξέρουμε πόσο εξαίσιοι είναι οι Έλληνες εργολάβοι και πολιτικοί μηχανικοί. Το αντιλαμβανόμαστε με τις λακούβες στους δρόμους...
-
Ναι, η γέφυρα ήταν από τουβλάκια και οι γύφτοι έπαιζαν τζενγκα, και έπεσε. Πόσο ηλιθιοι είστε πέστε μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 23 Ιούλ 2023, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, το κάνουν.Ερμής έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 15:07Αυτό κάνουν οι γύφτοι δεκαετίες τώρα. Γνωστά πράγματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 14:57Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
Θα μπορούσε όμως να ήταν μια άλλη ομάδα ανθρώπων που περνούσε απο κάτω, ε; Δεν θα μπορούσε λες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κατέρρευσε ψευδοροφή στην Οδοντιατρική Σχολή
από Kauldron » 23 Φεβ 2023, 20:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
23 Φεβ 2023, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απλυτος κλεφτοκοτάς στην πάτρα
από Αγχίαλος » 24 Φεβ 2024, 17:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Φεβ 2024, 18:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζούμε απίθανες στιγμές στην Πάτρα !
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 09:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 4004 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
30 Νοέμ 2023, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ξεφύγει τα κυκλώματα της νύχτας στην Πάτρα
από Golden Age » 19 Οκτ 2023, 20:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1782 Προβολές
-