Ελλάδα 2.0 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Ελλάδα 2.0 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 23 Ιούλ 2023, 14:53

Libre arbitre έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 13:44
Λογικό μου φαίνεται με τέτοιες θερμοκρασίες... :(
ταξιτζήδες :102:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Ιούλ 2023, 14:55

Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:50
Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:45
Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:39

Παρατήρησες ότι ακόμη και από τους εργάτες κανείς δε φορά κράνος; Ότι υπάρχουν εργάτες με σορτς και παντόφλα; Τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.

Αυτό που εφαρμόζουν οι κατασκευαστικές ως μέτρο ασφαλείας είναι οι εργάτες να φορούν φωσφοριζέ γιλέκο. Και όχι όλοι από αυτούς μη τυχόν και πλακώσει η επιθεώρηση εργασίας...
Να τους κόψουν τον κώλο άπαξ και δεν τηρούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας οι εργαζόμενοι. Νομίζουν οτι είναι στο χωριό τους;.Έχω την εντύπωση πως πλέον οι εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα, είναι περισσότερο αυστηρές. Αυτά συνέβαιναν πολλά χρόνια, αν υπάρχουν κάποιοι ακόμη και σήμερα που το πράττουν, είτε θα πάρουν πούλο, είτε που θα συμμορφωθούν. Έτσι πάει.

Φευ όμως..Ελλαδάρα.
Ποιος μωρέ; Ο Γεραπετρίτης που είναι πεθερός μεριδιούχου της ΤΕΡΝΑ που της ανήκει ο δρόμος; Ή η Αλεξοπούλου που προσφάτως εξελέγη πρώτη και έγινε υπουργός μεταφορών και χωμένη στους εργολάβους; Αυτή άντε να πάρει κανένα τηλέφωνο να ανάψουν το αιρκοντίσιον σε κανένα βαγόνι.
Για τις εταιρείες μιλάω, όχι για τους εκάστοτε βαστάζους πολιτικάντηδες μαν μου. Έλα τώρα. Αυτές δα, που έχουν αναλάβει το έργο. Που είναι καθόλα υπεύθυνες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασιες. Μη το γαμάμε, τον αντίθεό μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Ιούλ 2023, 14:57

Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο να χάσει έστω την καρέκλα του, από κάποια αντιπολίτευση της πλάκας. Οποίος μπορεί φεύγει, αλλιώς κάθεται εδώ να επιβιώνει ως έντομο κάτω από τα χαλάσματα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 23 Ιούλ 2023, 14:59

Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:55
Εμπεδοκλής έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:45

Να τους κόψουν τον κώλο άπαξ και δεν τηρούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας οι εργαζόμενοι. Νομίζουν οτι είναι στο χωριό τους;.Έχω την εντύπωση πως πλέον οι εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα, είναι περισσότερο αυστηρές. Αυτά συνέβαιναν πολλά χρόνια, αν υπάρχουν κάποιοι ακόμη και σήμερα που το πράττουν, είτε θα πάρουν πούλο, είτε που θα συμμορφωθούν. Έτσι πάει.

Φευ όμως..Ελλαδάρα.
Ποιος μωρέ; Ο Γεραπετρίτης που είναι πεθερός μεριδιούχου της ΤΕΡΝΑ που της ανήκει ο δρόμος; Ή η Αλεξοπούλου που προσφάτως εξελέγη πρώτη και έγινε υπουργός μεταφορών και χωμένη στους εργολάβους; Αυτή άντε να πάρει κανένα τηλέφωνο να ανάψουν το αιρκοντίσιον σε κανένα βαγόνι.
Για τις εταιρείες μιλάω, όχι για τους εκάστοτε βαστάζους πολιτικάντηδες μαν μου. Έλα τώρα. Αυτές δα, που έχουν αναλάβει το έργο. Που είναι καθόλα υπεύθυνες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασιες. Μη το γαμάμε, τον αντίθεό μου.
Πάμε πάλι. Ο δρόμος ανήκει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. Μέτοχοι στην εταρεία αυτή είναι οι εξής κατασκευαστικές με το αντίστοιχο ποσοστό.
Vinci Concessions (29,9%),
Hochtief (17%),
ΑΒΑΞ (19,1%),
Ελλάκτωρ (17% μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις)
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (17%).

Και εσύ μου θέλεις να κόψουν τον κώλο στους εργολάβους; Να σοβαρευτούμε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Ιούλ 2023, 15:01

Οι γύφτοι φταίνε. Η γέφυρα ήταν φτιαγμένη από τουβλάκια λεγκο, τράβηξαν δύο και έπεσε.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 23 Ιούλ 2023, 15:06

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 15:01
Οι γύφτοι φταίνε. Η γέφυρα ήταν φτιαγμένη από τουβλάκια λεγκο, τράβηξαν δύο και έπεσε.
Μεταξύ μας κιόλας, οι γύφτοι είναι σαν τα μυρμύγκια. Αφήνεις δύο μεταλλικές ράβδους και μαζεύονται μιλούνια. Απλά τα πακιστάνια που έχει η κατασκευαστική από πάνω δεν τους πήραν χαμπάρι. Ανέβασαν και βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πιο γρήγορα. Ο υπεύθυνος του έργου πρέπει να ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός με το μυαλό του μεταξύ κώλων στην παραλία και ύπνου, οπότε, άντε να τελειώνουμε, μπαμ, έπεσε η γέφυρα και σκοτώθηκαν.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 23 Ιούλ 2023, 15:07

23 Ιούλ 2023, 14:57
Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
Αυτό κάνουν οι γύφτοι δεκαετίες τώρα. Γνωστά πράγματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 23 Ιούλ 2023, 15:08

Ερμής έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 15:07
Είπαμε, η χώρα αυτή πέθανε. Οτι του καβλωσει κάνεις ο καθείς, ασυδοτα, χωρίς κανένα φόβο
Σήμερα είναι οι γύφτοι, αύριο μπορεί να είναι κάποια παιδιά που παίζουν.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Ιούλ 2023, 15:08

Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 15:06
23 Ιούλ 2023, 15:01
Μεταξύ μας κιόλας, οι γύφτοι είναι σαν τα μυρμύγκια. Αφήνεις δύο μεταλλικές ράβδους και μαζεύονται μιλούνια. Απλά τα πακιστάνια που έχει η κατασκευαστική από πάνω δεν τους πήραν χαμπάρι. Ανέβασαν και βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πιο γρήγορα. Ο υπεύθυνος του έργου πρέπει να ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός με το μυαλό του μεταξύ κώλων στην παραλία και ύπνου, οπότε, άντε να τελειώνουμε, μπαμ, έπεσε η γέφυρα και σκοτώθηκαν.
Δεν έπρεπε να δουλεύουν μεσα στο καύσωνα, όπως έπρεπε να είχε γίνει εκκένωση του χώρου, αφού μιλάμε για κατεδάφιση. Μιλάμε για εικόνες τελειωμένης μπανάνιας από τους άριστους.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Ιούλ 2023, 15:10

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Ιούλ 2023, 15:11

Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:59
Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 14:55
Εμπεδοκλής έγραψε:

Πάμε πάλι. Ο δρόμος ανήκει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. Μέτοχοι στην εταρεία αυτή είναι οι εξής κατασκευαστικές με το αντίστοιχο ποσοστό.
Vinci Concessions (29,9%),
Hochtief (17%),
ΑΒΑΞ (19,1%),
Ελλάκτωρ (17% μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις)
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (17%).

Και εσύ μου θέλεις να κόψουν τον κώλο στους εργολάβους; Να σοβαρευτούμε.
Ποιός είναι ''πάνω'' στο έργο; Η εταιρεία και όσους έχει βάλει να αναλάβουν την διευθέτηση του έργου. Σε ποιόν θα κόψουν τον κώλο είπαμε; Εσύ να σοβαρευτείς. Αν με βάλεις να αναλάβω το '' μαγαζί ''σου με χ μπαγιόκο, όχι στη φθήνια και πάει κάτι στραβά, εμένα θα κυνηγήσεις ρε μπούρδα. Επίσης δεν είπα πουθενά πως οι κατασκευαστικές, είναι άμοιρες ευθυνών. Απλά σύνελθε. Να γίνει κατανοητό πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους όσους ασχολούνται και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Σε παρακαλώ πολύ τώρα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Ιούλ 2023, 15:11

Portia έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 13:46
Αμάν, τι σοκ είναι αυτό;;; Το ξέραμε πως οι υποδομές της χώρας έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, αλλά θα φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε και το δρόμο που πατάμε;;;
Σκασμός ζαία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 23 Ιούλ 2023, 15:12

Ερμής έγραψε:
Δεν έχεις δίκιο. Το θυμάμαι και από τότε που έφτιαχναν την Ιονία και Ολυμπία οδό, ή γκρεμούσαν για το τραίνο. Ο υπεύθυνος του έργου έπαιρνε τηλέφωνο τους γύφτους ώστε να έρθουν να πάρουν τα σίδερα, με το αζημίωτο, συν ότι γλύτωνε και χρήματα αφού είχε πληρωθεί για την απομάκρυνση τους όταν οι γύφτοι το έκαναν δωρεάν...
Γενικά, δεν υπάρχει Έλληνας εργολάβος που να μην έχει στην αντζέντα του τηλέφωνο γύφτου φυλάρχου.

Και όλοι ξέρουμε πόσο εξαίσιοι είναι οι Έλληνες εργολάβοι και πολιτικοί μηχανικοί. Το αντιλαμβανόμαστε με τις λακούβες στους δρόμους...

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Ιούλ 2023, 15:12

Nandros έγραψε:
23 Ιούλ 2023, 15:10
Ναι, η γέφυρα ήταν από τουβλάκια και οι γύφτοι έπαιζαν τζενγκα, και έπεσε. Πόσο ηλιθιοι είστε πέστε μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 23 Ιούλ 2023, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Ιούλ 2023, 15:13

Ερμής έγραψε:
Ναι, το κάνουν.
Θα μπορούσε όμως να ήταν μια άλλη ομάδα ανθρώπων που περνούσε απο κάτω, ε; Δεν θα μπορούσε λες;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών