Όποιους ακούς να φρίττουν με τις παλιαδερφές να ξέρεις ότι βάνουν οπωροκηπευτικά στον πάτο τους
Αρχίσαμε με τον άσχετο. Κασσελάκη
Re: Αρχίσαμε με τον άσχετο. Κασσελάκη
Λες να μην το ξέρω;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
και τι σας νοιάζει εσάς, του ηθών είσαστε; Δεν μπορεί ένας να κοροϊδέψει κάποιον για αδελφη, αμεσως να πεταχτεί κάποιος άλλος να τον πει αδελφή.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ τους περιμένω στην πορεία του Πολυτεχνείου έξω από την πρεσβεία να κραυγάζουν: Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!Βλέπω σαν σε όραμα τον Τάιλερ να βουτάει να πιάσει τον σταυρό, ενώ ο Στηβ θα πετάει το περιστέρι.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Επειδή ως γνωστόν το αντίθετο του τριτοκοσμικούς είναι ανωμαλος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τοξοβόλος_UK
Δεν είναι απλά ''γκόμενος'' του. Έχει σύμφωνο συμβίωσης μαζί του.
Και ο Κούλης θα περάσει τον πολιτικό γάμο για ομόφυλα ζευγάρια ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές είπε σήμερα η Κοραή.
Το συνέδριο θα είναι ανέκδοτο. Εκεί δεν υπάρχουν οι 130000 που ψήφισαν οπότε θα έχουμε πόλεμο προεδρικών και λοιπών τάσεων σχεδόν επί ίσους όρους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν θα έπρεπε, αλλά είναι γιατί...δες την πρώτη σου παράγραφο.AlienWay έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:15Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο ερωτικός του σύντροφος είναι άντρας και κατά βάθος η συντριπτική πλειοψηφία το πιστεύει (άλλο ότι λόγω θρησκοληψίας κάποιοι παριστάνουν ότι τους φαίνεται παραφυσικό).
Από την άλλη βέβαια, ούτε θα έπρεπε να είναι το κεντρικό κριτήριο της εκλογής του, ή της θετικής αξιολόγησής του ως πολιτικό πρόσωπο.
Σε μια κοινωνία που μάχεται τα αυτονόητα, τα αυτονόητα γίνονται κεντρικά κριτήρια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Aυτό που ρώτησε ο Πατ, δεν είναι καθόλου άκυρο, ίσα ίσα
Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος και ανοιχτά γκευ ο οποίος το διαφημίζει κι όλας...δεν ξέρω τί σκηνικό θα παιχτεί
Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος και ανοιχτά γκευ ο οποίος το διαφημίζει κι όλας...δεν ξέρω τί σκηνικό θα παιχτεί
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΟΥΤΙΣ περιμένω μια απάντηση βρε
Τί μύγα σε τσίμπησε πριν και δεν κατάλαβα κι όλας;
ENTIT: σορυ ηταν στο διπλανο νημα, αλλά η απορία παραμένει
Τί μύγα σε τσίμπησε πριν και δεν κατάλαβα κι όλας;
ENTIT: σορυ ηταν στο διπλανο νημα, αλλά η απορία παραμένει
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τώρα στις εσωκομματικές ήταν γκευ με γάμο, στις βουλευτικές θα πει ότι τον βοήθησε ο Άγιος και έγινε στρέιτ επειδή θα απευθυνθεί σε άλλο κοινό. Αριβιστας του κερατά.
Το καλό είναι ότι η χώρα ξεφορτώθηκε το σταλινικό σκυλολόι για πάντα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αυτό συμβαίνει ήδη, ο Ελπιδοφόρος ΚΑΙ τον Άγιο Ιάκωβο που ήταν στο μοναστήρι του οσίου Δαυίδ επικαλέστηκε για διάφορα ΚΑΙ βάφτιση παιδιών γκέυ ζευγαριών έχει κάνει στην Ελλάδα. Αλλά αυτό το έκανε ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και συμμετείχαν βέβαια και δικοί μας αλλά άλλο να γίνει σε επίπεδο προέδρου κόμματος με τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο σε λαιβ μετάδοση
- nik_killthemall
Θα μου πεις πως πλειοψηφικα αυτο συμβαινει και στις εθνικες εκλογες, αλλά όταν συμβαίνει με κάποιον που ενα πριν ήταν εντελως αγνωστος, είναι ακόμα πιο οξύμωρο : Πουθενα πριν τις εσωκομματικες εκλογες, ειτε στο πρωτο γυρο ειτε στον δευτερο, δεν εγινε η παραμικρη συζητηση- αναφορα απο τους υποψηφιους περι καποιων (και ειδικα για τον κασελακη που ηταν εντελως αγνωστος περι ολων) των πολιτικων θεσεων ή αλλαγων που θα κατευθυνοταν ο καθενας αν εκλεγόταν προεδρος.
Μου φαινεται απίστευτο πως προεδρος του δευτερου κομματος είναι καποιος που ουτε πριν ψηφιστει ουτε αφου ψηφιστηκε δεν εχει αρθρωσει ουτε μισο απτό πολιτικο λογο, ωστοσο αυτο εγινε ανεκτο απο τους αντιπαλους του γιατι ουτε και αυτοι εχουν πολιτικο λογο.
Με αυτην την τακτικη μη θεσεων, προβλεπω :
1)πως ηρθε η ωρα ο συριζα να συρικνωθει σε μικρο κομμα τυπου βαλιανατου, γιατι κακα τα ψεματα η ελ κοινωνια δεν ειναι τοσο προχωρημενη (χωρις να παιρνω θεση αν αυτο ειναι καλο ή κακο, γιατι πριν το προχω υπαρχουν χιλιαδες σοβαροτερα προβληματα που εχει) και
2) πως ηρθε η ΜΕΓΑΛΗ ωρα ολο το πασοκ κινημα και σε πολιτικους και σε ψηφοφορους που εφυγε μαζικα επι μνημονιων για συριζα, να επαναπατριστει στον πασοκικο τοπο του.
Μου φαινεται απίστευτο πως προεδρος του δευτερου κομματος είναι καποιος που ουτε πριν ψηφιστει ουτε αφου ψηφιστηκε δεν εχει αρθρωσει ουτε μισο απτό πολιτικο λογο, ωστοσο αυτο εγινε ανεκτο απο τους αντιπαλους του γιατι ουτε και αυτοι εχουν πολιτικο λογο.
Με αυτην την τακτικη μη θεσεων, προβλεπω :
1)πως ηρθε η ωρα ο συριζα να συρικνωθει σε μικρο κομμα τυπου βαλιανατου, γιατι κακα τα ψεματα η ελ κοινωνια δεν ειναι τοσο προχωρημενη (χωρις να παιρνω θεση αν αυτο ειναι καλο ή κακο, γιατι πριν το προχω υπαρχουν χιλιαδες σοβαροτερα προβληματα που εχει) και
2) πως ηρθε η ΜΕΓΑΛΗ ωρα ολο το πασοκ κινημα και σε πολιτικους και σε ψηφοφορους που εφυγε μαζικα επι μνημονιων για συριζα, να επαναπατριστει στον πασοκικο τοπο του.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Και αν καταλαβαίνεις από το παραπάνω, το χαλί είχε ήδη αρχίσει να στρώνεται με διάφορα (βλέπε και ιερείς που πέταξαν τα ράσα και δήλωσαν κατοπιν και ομοφυλόφιλοι ενώ είχαν πάρει "με το μέρος τους" πολλούς ακόλουθους όντας ιερείς ακόμη κτλ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα αληθινά κίνητρα του Κασσελάκη
από Τοξοβόλος_UK » 07 Ιουν 2024, 23:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 90 Απαντήσεις
- 1782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
08 Ιουν 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος προωθησε τον Κασσελακη?
από Στρακαστρουκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 270 Απαντήσεις
- 10436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
19 Μαρ 2025, 06:58
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
15 Δεκ 2024, 21:22
-