Να μη ξεχνιόμαστε.
πατησιωτης @ "Τι σημαίνει πατσαβούρα μπαμπά?" Η "κυρία" Κλείτου αγόρι μου.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ειρωνικά το έλεγε για τον κόσμο της ΧΑ που τον στοχοποιούσαν οι δημοσιογράφοι ως "τάγματα εφόδου".Πλέριος έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:57Όταν ο Φύρερ σου έλεγε για ξιφολόγχες στα κράσπεδα τι έλεγες ρε καδε απορριμμάτων;Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:52Να κάνει μήνυση κατα αγνώστων για ένα σύνθημα που η ασφάλεια δεν πρόκειται να τους βρει ποτέ;zteo έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:44Πριν από χρόνια σε τοίχο στην Θεσσαλονίκη αναρχικοί είχαν γράψει το σύνθημα.
Ξυλο και καρατε στον Αρη Πορτοσαλτε
Εκεί ούτε μύνηση έκανε ο Πορτοσαλτε ούτε παρακινηθηκε κανένας να ασκήσει βία στο πρόσωπο του.
Απλά τώρα δείχνει πόσο υποκριτης είναι ο Πορτοσαλτε κάνοντας μύνηση για ένα στίχο που δεν λέει τίποτα.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση κάποιο ανώνυμου περιθωριακού, έχουμε περίπτωση καλλιτέχνη με επιρροή σε κοινό.
Δεν το έχω ξανακούσει. Πως μου ξέφυγε;zteo έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:44Πριν από χρόνια σε τοίχο στην Θεσσαλονίκη αναρχικοί είχαν γράψει το σύνθημα.
Ξυλο και καρατε στον Αρη Πορτοσαλτε
Εκεί ούτε μύνηση έκανε ο Πορτοσαλτε ούτε παρακινηθηκε κανένας να ασκήσει βία στο πρόσωπο του.
Απλά τώρα δείχνει πόσο υποκριτης είναι ο Πορτοσαλτε κάνοντας μύνηση για ένα στίχο που δεν λέει τίποτα.
Θεά η Λιναραπατησιωτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 14:36Να μη ξεχνιόμαστε.
πατησιωτης @ "Τι σημαίνει πατσαβούρα μπαμπά?" Η "κυρία" Κλείτου αγόρι μου.
Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 14:47Ειρωνικά το έλεγε για τον κόσμο της ΧΑ που τον στοχοποιούσαν οι δημοσιογράφοι ως "τάγματα εφόδου".Πλέριος έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:57Όταν ο Φύρερ σου έλεγε για ξιφολόγχες στα κράσπεδα τι έλεγες ρε καδε απορριμμάτων;Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 13:52
Να κάνει μήνυση κατα αγνώστων για ένα σύνθημα που η ασφάλεια δεν πρόκειται να τους βρει ποτέ;
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση κάποιο ανώνυμου περιθωριακού, έχουμε περίπτωση καλλιτέχνη με επιρροή σε κοινό.
Γιατί το λες αυτό;exiledd έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 15:02Εδώ λίγο παραπάνω ο νυν κυβ. εκπρόσωπος απειλούσε με θάνατο όχι διφορούμενα, αλλά στα ίσα,έστω και στον εμφύλιο.
Εκεί για τον georgebi δεν τρέχει κάτι, έτσι;
Στην δήλωση Μαρινάκη αναφέρομαι...
Φαντάζομαι ο Τσίπρας είναι τέρας ανωτερότητας που δεν ασχολήθηκε καν καν θυμάμαι καλά).
Εντάξει μια μλκ το στιχάκι, δεν νομίζω ότι στέκεται δτο δικαστήριο...
Καλά ο Πορτοσαλτε θα την κάνει την μήνυση. Ο Άδωνις δεν ασχολείταιπατησιωτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 14:34Aναμένεται νέο ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου που καταγγέλλει τις μηνύσεις slapps εναντίον καλλιτεχνών από φιλοκυβερνητικούς παράγοντες ως κίνδυνο για το κράτος δικαίου.