Απ'την Κυψελη εισαι?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
Νεκρική σιγή απο τον Κας
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
Ψιτ, αγάπη; Να σου πω κι εγώ που τονε έχω δει, ( που να μην έσωνα..), μια γνωμούλα; Ενας καλός φιλαρακος του, ήταν γκόμενος μιας καλής φίλης. Ευτυχώς η κοπέλα ξέμπλεξε. Την γλυτωσαμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
Λοιπόν. Ένα ρεμάλι της κοινωνίας ειναι ο τυπος. Ούτε καν η λέξη ''αλήτης'', τον χαρακτηρίζει. Διότι οι αλήτες οι γνήσιοι έχουν και κάποια γαμημένα στεγανά. Αυτος, δεν ειχε, ούτε θα αποκτήσει.
Λιγδιάρης με τα γκομενέτε, σαλιάρης δίχως αύριο, πέφτουλας ολκής.
Πούστερμαν σαν άνθρωπος.
Όσο για τα κοπανήματα δεξιά- αριστερά, μην απολογείσαι για δαύτον. Με το ποιόν του, έχει μοιράσει ξυλίκι βρώμικο, το μονο σίγουρο. Δεν λέω περισσότερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Χέστρες είναι όλοι τους. Μόλις σηκώθηκε ο Πύρρος έκατσαν στα έδρανα σαν κλώσες στα αυγά τους.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
δηλαδη να βγαλουμε γνωμες απο καποια που σου ειπε οτι της εχουν πει πραγματα και θαυματα;Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:17Ψιτ, αγάπη; Να σου πω κι εγώ που τονε έχω δει, ( που να μην έσωνα..), μια γνωμούλα; Ενας καλός φιλαρακος του, ήταν γκόμενος μιας καλής φίλης. Ευτυχώς η κοπέλα ξέμπλεξε. Την γλυτωσαμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
Λοιπόν. Ένα ρεμάλι της κοινωνίας ειναι ο τυπος. Ούτε καν η λέξη ''αλήτης'', τον χαρακτηρίζει. Διότι οι αλήτες οι γνήσιοι έχουν και κάποια γαμημένα στεγανά. Αυτος, δεν ειχε, ούτε θα αποκτήσει.
Πούστερμαν σαν άνθρωπος.
Όσο για τα κοπανήματα δεξιά- αριστερά, μην απολογείσαι για δαύτον. Με το ποιόν του, έχει μοιράσει ξυλίκι βρώμικο, το μονο σίγουρο. Δεν λέω περισσότερα.
για τον κας; οκ !! και εγω απο την αλλη ξερεις τι ακουσα για ορισμενους χρηστες;
αλλα δεν παιζει καμια περιπτωση να τα δεχτω χωρις να εχω προσωπικη γνωμη
αυτη ειναι και η διαφορα των αποψεων που εχουμε
ειστε τοσο πολυ βλημενα που δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που σας σοδομει κονωνικα και πολιτικα
δεν ειναι η ακροδεξια ουτε ο παλιος φασισμος ουτε ο παλιος ναζισμος ουτε καν ο κομμουνισμος
αλλα μια διεφθαρμενη γραφειοκρατια με την συνοχη πουλημενων πολιτικων χωρις εθνικο προσημο
το εθνικο προσημο ειναι η ελπιδα και οραμα να θελεις το καλυτερο για το συνολο των πολιτων σου
δεν ειναι η ακροδεξια ουτε ο παλιος φασισμος ουτε ο παλιος ναζισμος ουτε καν ο κομμουνισμος
αλλα μια διεφθαρμενη γραφειοκρατια με την συνοχη πουλημενων πολιτικων χωρις εθνικο προσημο
το εθνικο προσημο ειναι η ελπιδα και οραμα να θελεις το καλυτερο για το συνολο των πολιτων σου
Δηλαδή, να σκάσεις, αν έχεις την ευγενή καλωσύνη, Αδολφίσκε. Ποτέ δεν μιλάω στο βρόντο. Πάνε παραπέρα.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:27δηλαδη να βγαλουμε γνωμες απο καποια που σου ειπε οτι της εχουν πει πραγματα και θαυματα;Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:17Ψιτ, αγάπη; Να σου πω κι εγώ που τονε έχω δει, ( που να μην έσωνα..), μια γνωμούλα; Ενας καλός φιλαρακος του, ήταν γκόμενος μιας καλής φίλης. Ευτυχώς η κοπέλα ξέμπλεξε. Την γλυτωσαμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55
Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
Πούστερμαν σαν άνθρωπος.
για τον κας; οκ !! και εγω απο την αλλη ξερεις τι ακουσα για ορισμενους χρηστες;
Πίπες. Αν η ''εθνικιστική'' προσέγγιση, είναι το εγέρθουτου ξυλίκι από νταβάδες, τύφλα να'χει η όποια εναλλακτική επιλογή.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:34ειστε τοσο πολυ βλημενα που δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που σας σοδομει κονωνικα και πολιτικα
Σκατά οράματα έχετε. Και βρωμάνε.
Με τον Κασσελ το άφηνες;

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Εγκέρθουντου όλοι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Golden Age
Πόσες φορές θα την αναπαρράγετε ακόμη αυτή την δημοσιογραφική παπαριά; Κανένας Δήμας δεν σταμάτησε τον Μίχο. Απλά ο Μίχος δεν ήθελε να επιτεθεί στον Τατσόπουλο. Ο Δήμας απο εκεί που ήταν δεν τον έφτανε καν.
οκ μαθαμε κατι απο σενα σημερα οτι ενας πατριωτης εθνικιστης κλπ δεν εχει δικαιωμαΠασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:35Δηλαδή, να σκάσεις, αν έχεις την ευγενή καλωσύνη, Αδολφίσκε. Ποτέ δεν μιλάω στο βρόντο. Πάνε παραπέρα.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:27δηλαδη να βγαλουμε γνωμες απο καποια που σου ειπε οτι της εχουν πει πραγματα και θαυματα;Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:17
Ψιτ, αγάπη; Να σου πω κι εγώ που τονε έχω δει, ( που να μην έσωνα..), μια γνωμούλα; Ενας καλός φιλαρακος του, ήταν γκόμενος μιας καλής φίλης. Ευτυχώς η κοπέλα ξέμπλεξε. Την γλυτωσαμε.
Πούστερμαν σαν άνθρωπος.
στον ερωτα στο φλερτ να πινει καφε να μαλωνει καπου καπου να πιανει μαχαιρια καραμπινες
να παει βολτα στο δασος σε παραλιες σε μπαρ σε καφε
ουτε και να οδηγει αμαξι γιατι ολο και καποια παραβαση θα κανει οδηγωντας το
τι θελετε αλλο να μην κανει ; ..να πηδαει εχει δικαιωμα;
- Golden Age
Εκτός απο τον Κουσουμβρή "ξέρεις" και τον Κασιδιάρη; Τί διάολο, όλη η ΧΑ πέρασε απο την περιοχή σου;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:14Απ'την Κυψελη εισαι?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι φοβηθήκανε μη τους δείρει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
το δικο σας οραμα για την πατριδα μας ποιο ειναι πασιφαη μουΠασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:40Πίπες. Αν η ''εθνικιστική'' προσέγγιση, είναι το εγέρθουτου ξυλίκι από νταβάδες, τύφλα να'χει η όποια εναλλακτική επιλογή.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:34ειστε τοσο πολυ βλημενα που δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που σας σοδομει κονωνικα και πολιτικα
Σκατά οράματα έχετε. Και βρωμάνε.
για ριχτο!
Φυσικα. Ολα τα κατακαθια εκει ηταν μαζεμενα. Μερικα ειχαν και μαγαζια εκει.Golden Age έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:53Εκτός απο τον Κουσουμβρή "ξέρεις" και τον Κασιδιάρη; Τί διάολο, όλη η ΧΑ πέρασε απο την περιοχή σου;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:14Απ'την Κυψελη εισαι?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55
Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
από Stalker » 31 Μάιος 2023, 15:50 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 45 Απαντήσεις
- 2194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker