Σαν φοιτητής πάντως αποκλείεται να τα εβλεπεGolden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:50Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
"Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο
Re: "Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο
- Golden Age
Νομίζω είχε περάσει νομικήAitwlos έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:56Σαν φοιτητής πάντως αποκλείεται να τα εβλεπεGolden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:50Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
Golden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:56Νομίζω είχε περάσει νομικήAitwlos έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:56Σαν φοιτητής πάντως αποκλείεται να τα εβλεπεGolden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:50
Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.
Ναι και την έχει τελειώσει κιόλας.
Το λέω για την περίοδο που λογικά φοιτουσε
- Golden Age
Την εποχή που είχε δώσει τη συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο είχε αναφέρει το γεγονός της επίσκεψής του σε σχολή ως πρόσφατο. Άρα ήταν κάτι που έγινε χρόνια μετά την φοίτησή του στη νομική.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Green Dragon
- Green Dragon
αν μπει ο Καρβέλας σε κόμμα το πατριωτικού χώρου και αρχίζει και τον λιβανίζει ο γκολντεν, θα χρειαστεί να πάω σε γιατρόGreen Dragon έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 14:20Ευκαιρία βρήκες εσύ να ξεσαλώσεις.
Από τις καλυτερότερες φάσεις στο πχόρουμ είναι ότι αυτοί που μιλάνε απαξιωτικά για τις Μαιρούλες τις κομμώτριες, είναι ακριβώς αυτοί που παθαίνουν υπαρξιακό κοκομπλόκο με τα "ρωσάκια".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σταμάτησα να διαβάζω στην Ελένη Φιλίνη.
Η Ντορούλα θα βγάλει ένα σωρό κομμάτια για όλα τα γούστα για να μας διασπάσει. Δεν νομίζω να πιστεύετε πως κυβερνά ο Κούλης
Η Ντορούλα θα βγάλει ένα σωρό κομμάτια για όλα τα γούστα για να μας διασπάσει. Δεν νομίζω να πιστεύετε πως κυβερνά ο Κούλης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 12 Μαρ 2024, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Δεν νομίζω πως είναι δουλειά της ΝΔ αυτό το κόμμα. Αν και με τα μυαλά που κουβαλάνε στη ΝΔ δεν το αποκλείω. Απ' όσα έχω διαβάσει, ο Αϊβαλιώτης ζορίστηκε που ο πρώηνμ πρόεδρός του έδωσε το χρίσμα του ΛΑΟΣ στον Καμπούρη και έκανε το δικό του κόμμα. Φυσικά θα πάει άπατο.
Ναι όντως, αξέχαστες εποχές. Τα 90s βέβαια δεν τα ξεπερνάει.
Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρωην αντιπρόεδρος της Βουλής είναι γιατρός με ειδικότητα γυναικολόγου. Όχι σεξολόγος που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Περισσότερη καλτίλα από τη σημερινή, δεν έπαιξε ποτέ.
Αυτά που έπαιζαν τότε σε παρατράγουδα και ερωτοδικεία, παίζουν πια και σε όλα τα πρωϊνάδικα, μεσημεριανάδικα και πράιμ τάιμ μέινστριμ προγράμματα.
Και τα καλύτερα έρχονται.
Αυτά που έπαιζαν τότε σε παρατράγουδα και ερωτοδικεία, παίζουν πια και σε όλα τα πρωϊνάδικα, μεσημεριανάδικα και πράιμ τάιμ μέινστριμ προγράμματα.

Και τα καλύτερα έρχονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:36Για να βοηθήσει τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης άνοιξε την καταπακτή και βγήκε από μέσα ό,τι είχε ξεμείνει στην αποθήκη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελπίδες για τον πατριωτικό/δεξιό χώρο;
από ik_90 » 13 Ιαν 2024, 20:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 199 Απαντήσεις
- 5844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Νοέμ 2024, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποιο πατριωτικό κόμμα έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση;
από Αγχίαλος » 21 Ιαν 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
21 Ιαν 2024, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 23:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-