Ενα θα σου πω ! Έχω γίνει μέλος στην ομάδα «στηρίξτε το blueberry fund του παιδιού μου».
Η πραγματικότητα για την περιβόητη αύξηση του "κατώτατου μισθού".
- Cecily Anne
Re: Η πραγματικότητα για την περιβόητη αύξηση του "κατώτατου μισθού".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
για το σκορδο εχεις διαβασει ωφελη ?Cecily Anne έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 00:04Ενα θα σου πω ! Έχω γίνει μέλος στην ομάδα «στηρίξτε το blueberry fund του παιδιού μου».

υπαρχουν λογης στρεβλωσεις εκει,με μεγαλυτερη φυσικα τους τουριστες,την εισαγομενη ζητηση
τα ιδια και στην αγορα/ενοικιαση σπιτιου
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πληθωρισμός στην Ευρώπη σύμφωνα με Eurostat.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- hellegennes
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Δεν είναι στατιστικά της Eurostat. Και λένε χοντρά ψέματα βέβαια. Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι διψήφιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ασε για 2 ατομα και 1 βρεφος πληρωσα 80 ευρω σχεδον (και με οικονομια και περικοπες κλπ) και φτανουν δεν φτανουν για 7-10 μερες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πανω απ το διαμερισμα μου , ειναι το διαμερισμα της αδερφης μου . παντρεμενη . 3 παιδια . και σουπερ μαρκετ να μη παω ( for the science ) ενα
πιατο φαι θα τα παρω (δωρεαν) .
Και ψωνιζω βλακειες ετσι . ενα μικρο καλαθι . υλικα του τοστ . καμια μπυρα , κανα λουκανικο η μπιφτεκι και κανα τριμμενο τυρι για κανα μπινελικι
να κανω να φαω ΜΟΝΟ ΕΓΩ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mόλις μάθαμε ότι οι Σλοβένοι έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από τους Ισπανούς και τους Ιταλούς.
Οι παπάτζες με την αγοραστική δύναμη γίνονται κατανοητές εάν δείτε και τις άλλες χώρες.

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κάτω γράφει source Eurostat πάντως.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 14:53Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Δεν είναι στατιστικά της Eurostat. Και λένε χοντρά ψέματα βέβαια. Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι διψήφιος.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Bill Hicks
η ΕΛΣΤΑΤ μάς πληροφόρησε ότι είχαμε 6% και 7% αντίστοιχη αύξηση ΔΤΚ στα ελεγχόμενα είδη μοσχαριού και βουτύρου, με στάθμιση.hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 19:44Ας επανέρθουμε στην πραγματικότητα μετά από το ευχάριστο διάλειμμα πού η ΕΛΣΤΑΤ μάς πληροφόρησε ότι το 2025 μέχρι στιγμής έχουμε 1% πληθωρισμό:SpoilerShow
Όποιος θέλει ας κάνει τις πράξεις να δει πόσο τοις εκατό διαφορά έχουν. Οι περσινές τιμές είναι Φεβρουαρίου του 2024. Εννοείται ότι όπου υπάρχουν εκπτωτικές τιμές συγκρίνουμε εκπτωτική με εκπτωτική ή αρχική με αρχική αν δεν έχουν και τα δυο έκπτωση.
η ΧΕΛΣΤΑΤ μάς πληροφόρησε ότι είχαμε 10% και 12% αντίστοιχη αύξηση τιμών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ σε τυχαία προϊόντα μοσχαριού και βουτύρου, χωρίς στάθμιση.

not bad, HELSTAT

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Το θέμα της ακρίβειας είναι αυτορυθμιζόμενο. Αν ο άλλος είναι εντελώς ηλίθιος να καταλάβει αν τώρα τα βγάζει πέρα πιο εύκολα ή πιο δύσκολα απ'ότι 5 χρόνια πριν (συνυπολογίζοντας βέβαια πιθανές διαφοροποιήσεις στις ανάγκες του), τότε είναι και αρκετά ηλίθιος για να τον πείσει οτιδήποτε στατιστικό βγάζει ο οποιοσδήποτε, είτε είναι σωστό είτε λάθος. Μάλιστα δεν χρειάζεται καν το στατιστικό, ο συγκεκριμένος ηλίθιος έχει πιθανότατα προαποφασίσει τί θα ψηφίσει.
Και επειδή το οικονομικό είναι σαφώς ο σημαντικότερος τομέας ενός κυβερνητικού έργου, όσοι τα βγάζουν πέρα πιο εύκολα (ή έχουν περισσότερα κέρδη ή είναι λαμόγια) ας ψηφίσουν ΝΔ. Όσοι τα βγάζουν πέρα πιο δύσκολα (ή δεν τα βγάζουν καν πέρα) ας ψηφίσουν κάτι άλλο. Οι ηλίθιοι παραμένουν έτσι κι αλλιώς ανεπηρέαστοι.
Τόσο απλά.
Και επειδή το οικονομικό είναι σαφώς ο σημαντικότερος τομέας ενός κυβερνητικού έργου, όσοι τα βγάζουν πέρα πιο εύκολα (ή έχουν περισσότερα κέρδη ή είναι λαμόγια) ας ψηφίσουν ΝΔ. Όσοι τα βγάζουν πέρα πιο δύσκολα (ή δεν τα βγάζουν καν πέρα) ας ψηφίσουν κάτι άλλο. Οι ηλίθιοι παραμένουν έτσι κι αλλιώς ανεπηρέαστοι.
Τόσο απλά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αφού η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο Μητσοτάκης,τότε ας δούμε τι θα κάνουν με τα καρτέλ και την ακρίβεια οι Ζωές,οι Βελόπουλοι,οι Κουτσιούμπες,οι Ανδρουλάκηδες,ψηφιστε τους να δειτε από πρώτο χέρι.
- hellegennes
Η πηγή του γραφικού είναι η Eurostat, όχι των δεδομένων. Δεν συλλέγει η Eurostat δεδομένα πληθωρισμού, της τα στέλνουν οι αντίστοιχες εθνικές υπηρεσίες.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 15:57Κάτω γράφει source Eurostat πάντως.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 14:53Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Δεν είναι στατιστικά της Eurostat. Και λένε χοντρά ψέματα βέβαια. Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι διψήφιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ από 1ης Απριλίου 2023
από giotis2005 » 13 Μαρ 2024, 13:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
13 Μαρ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τροπολογία ΚΚΕ: επαναφορά 13ου, 14ου μισθού
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Δεκ 2023, 22:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
09 Απρ 2025, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιερρακάκης προς εκπαιδευτικούς: Αξιολόγηση ή στέρηση μισθού
από Ίακχος » 22 Μαρ 2024, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian