γκερίγιας προφέρεται αλλα το "γκερίλας" ταιριάζει καλυτερα εν προκειμένω, όπως λεμε "τυρίλας", "προβατίλας", "ποδαρίλας" κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 13:05Θα επαναλάβω, οι υστερικοί γκερίλας όταν βρίσκονται σε ακτιβιστική έξαρση (κοινωνικού ή καλλιτεχνικού τύπου) δεν βεβηλώνουν. Απλώς καταδεικνύουν, επισημαίνουν, διακατέχονται από την έμπνευση/ιερή μανία της δημιουργικής καταστροφής, όπως όλοι οι καθωσπρέπει επαναστάται.vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:49Απο Παλαιστίνια (ή εστω μουσουλμάνα) φοιτήτρια την αρπαξε την κεφίρ πως λεγεται, ο τσαίος, και την πεταξε? Αν οχι, δεν βλεπω καποια βεβήλωση.
Περισσότερο βεβήλωση ειναι απο την πλευρά της φασαίας που τη φορούσε. Το να φοράς κατι οταν δεν εισαι αυτό το κάτι, μαλλον αυτο ειναι η πραγματικη βεβήλωση.
Ποιος ειναι πιο βέβηλος, εγω αν φορέσω ενα εβραϊκό σκουφάκι ενω δεν ειμαι εβραιος, ή αυτος που θα μου το βγάλει και θα με επαναφέρει στην ταξη τραβώντας μου το απο το κεφαλι?
Αλλά σιγά μην πιάνουν κάτι τέτοια ψιλά γράμματα οι συντηρητικοί κυρπαντελήδες.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
Γκούγκλισα "καλλιτέχνης, καρπούζι, Βενιζέλος". Απλώς γιατί θυμήθηκα το σκηνικό που είχε γίνει σε μια έκθεση πριν μια εικοσαετία περίπου και τα διάφορα σχόλια. Δεν θυμόμουν το όνομα του καλλιτέχνη. Αν ήξερε ο άμοιρος ότι τότε βίαζε το σημερινό σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα, υποθέτω ότι θα διάλεγε άλλο συναινετικό ή μη φρούτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αυτή είναι δεδομένη, για αυτό δεν έβρισκαν έδρα για την δίκη της ΧΑ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:08ιδεολογική ηγεμονία της αριστερα και στις εδρες των δικαστηρίων
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποια η σημασια του συμβόλου ?
από ήρωας του λαού » 06 Ιαν 2025, 20:22 » σε Θρησκειολογία - 17 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
08 Ιαν 2025, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να ρωτήσω; Γιατί το ένα είναι παραποίηση εθνικού συμβόλου και το άλλο όχι; Ευχαριστώ.
από georgebi » 14 Απρ 2024, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 632 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Απρ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-