Πολυ ασχολεισαι με τους λοατκι εσυ. Εχεις κανα απωθημενο;southern έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:09Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίζει τέτοιες ακραίες αποφάσεις. Ειλικρινά υπάρχει λόγος να υπάρχει ένας ξεχωριστός για τους λοατκι επίτροπος;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:04Ναι, ο Μητσοτάκης την έχει
Άλλοι τα προωθούν αυτά. Και αν νομίζεις ότι οι πουθενάδες που στηρίζεις μπορούν να κάνουν κάτι πέρα από το να μουγκανιζουν για να τους λέτε μπράβο στα καφενεία, είσαι γελασμένος.
Αυτή η ατζέντα συνολικά για να αλλάξει πρέπει να γίνει κάτι ακραίο.
Δεν θέλω ούτε να βλέπω τον Μητσοτάκη, ο εναγκαλισμός του με τη woke ατζέντα είναι απίστευτος. Ότι και να κάνει μετά τη λοατκι στροφή που έχει πάρει μου είναι αδιάφορο. Η ΝΔ υπάρχει μόνο για να τη φορμάρω
Η Αθήνα υπέγραψε ψήφισμα της ΕΕ για Επίτροπο ΛΟΑΤΚΙ στη νέα Κομισιόν
- Οργισμένος
Re: Η Αθήνα υπέγραψε ψήφισμα της ΕΕ για Επίτροπο ΛΟΑΤΚΙ στη νέα Κομισιόν
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το έχουμε πει 100 φορές, δεν μας ενδιαφέρουν οι ομοφυλόφιλοι, δεν μας ενοχλούν. Αυτό που μας ενοχλεί πάρα πολύ είναι η επιβολή της δικαιωματιστικής παρακμής.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 08:41Και ποια είναι η πραγματική Δεξιά;
Η AfD με την ομοφυλόφιλη πρόεδρο;
Aπλώς χαλαρώστε και διασκεδάστε το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν αντιπαθώ τους λοατκι απλά βρίσκω ακραίο τον δικαιωματισμόΟργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:53Πολυ ασχολεισαι με τους λοατκι εσυ. Εχεις κανα απωθημενο;southern έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:09Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίζει τέτοιες ακραίες αποφάσεις. Ειλικρινά υπάρχει λόγος να υπάρχει ένας ξεχωριστός για τους λοατκι επίτροπος;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:04
Ναι, ο Μητσοτάκης την έχει
Άλλοι τα προωθούν αυτά. Και αν νομίζεις ότι οι πουθενάδες που στηρίζεις μπορούν να κάνουν κάτι πέρα από το να μουγκανιζουν για να τους λέτε μπράβο στα καφενεία, είσαι γελασμένος.
Αυτή η ατζέντα συνολικά για να αλλάξει πρέπει να γίνει κάτι ακραίο.
Δεν θέλω ούτε να βλέπω τον Μητσοτάκη, ο εναγκαλισμός του με τη woke ατζέντα είναι απίστευτος. Ότι και να κάνει μετά τη λοατκι στροφή που έχει πάρει μου είναι αδιάφορο. Η ΝΔ υπάρχει μόνο για να τη φορμάρω
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εχει αφήσει τελείως το τιμόνι και απλά σηκώνει τηλέφωνα από πρεσβείες κάνοντας ότι του λένε.southern έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:00Η afd είναι εκτός του id με απόφαση της Λεπέν.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 08:41Και ποια είναι η πραγματική Δεξιά;
Για τη νέα μαλακια του Κούλη έχεις να πεις τίποτα;
Δεν καταλαβαίνω τη ψύχωση που έχει με τον λοατκι δικαιωματισμο
Βέβαια αρκετοί γαλαζαιοι είναι ομοφυλόφιλοι οποτε ταιριαζει
να ένα υπουργείο που δεν είχαν σκεφτεί.σε ένα πράγμα ήταν καλοί και περιμένουν από την εε να κατεβάσει ιδέες
Κάποιοι ίσως θα υποστηρίξουν ότι το αντικείμενο τ@ νέ@ επιτρόπ@ θα είναι του κώλου τα εννιάμερα.
Καταδικάζω.
Καταδικάζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 03 Ιουν 2024, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
Kai ti shmainei "δικαιωματισμος";;;southern έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 10:06Δεν αντιπαθώ τους λοατκι απλά βρίσκω ακραίο τον δικαιωματισμόΟργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:53Πολυ ασχολεισαι με τους λοατκι εσυ. Εχεις κανα απωθημενο;southern έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:09
Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίζει τέτοιες ακραίες αποφάσεις. Ειλικρινά υπάρχει λόγος να υπάρχει ένας ξεχωριστός για τους λοατκι επίτροπος;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ό,τι του φανεί του κάθε λωλοστεφανή.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 10:20Kai ti shmainei "δικαιωματισμος";;;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω μια επεξηγηση του ορου δικαιωματισμος. Κανεις βεβαια απο ολους τους ρατσιστες πολεμιους δεν τολμαει να απαντησει. Θα θελες να δωσεις ενα ψιλοορισμο του ορου δικαιωματισμος?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δεν κατάλαβα,θα έχουμε επίτροπο για πουστηδες ή επίτροπο που θα είναι ππυστης ;
-
-
Εμένα με ενοχλούν και οι πουστηδες και οι λεσβιέςGreen Dragon έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:54Το έχουμε πει 100 φορές, δεν μας ενδιαφέρουν οι ομοφυλόφιλοι, δεν μας ενοχλούν. Αυτό που μας ενοχλεί πάρα πολύ είναι η επιβολή της δικαιωματιστικής παρακμής.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 08:41Και ποια είναι η πραγματική Δεξιά;
Γεμίζουν τον κόσμο αρρώστιες
Εμμονή σε μεγάλο βαθμό με δικαιώματα κοινωνικών ομάδωνΟργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 10:20Kai ti shmainei "δικαιωματισμος";;;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Οργισμένος
εμμονη στα δικαιωματα κοινωνικων ομαδων. Εμμονη στα δικαιωματα των ανθρωπων ειναι αυτο που μας οδηγησε στα δημοκρατικα μας πολιτευματα. Αν τωρα για καποιο λογο αυτο το ονομαζεις δικαιωματισμο , ειτε κανεις μεγα λαθος ειτε απλα δεν σου αρεσει η ισονομια και η δημοκρατια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πατωσαν οι λοατκι υποψήφιοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
από southern » 18 Οκτ 2023, 19:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
19 Οκτ 2023, 19:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αθήνα ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την διοργάνωση των «Ολυμπιακών Αγώνων» για ΛΟΑΤΚΙ το 2030
από Αρίστος » 25 Ιαν 2024, 16:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
25 Ιαν 2024, 16:05
-
-
- 68 Απαντήσεις
- 2720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Φεβ 2024, 17:38