Αποχαιρέτα την έντυπη ΑΥΓΗ που κατεβάζει ρολά
- Οργισμένος
Re: Αποχαιρέτα την έντυπη ΑΥΓΗ που κατεβάζει ρολά
Μονο τσο και λο στους ρωσοτουρκοζαιους. Σκιστους ΚΑΣ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δάκρυσα απο συγκίνηση.zteo έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:40Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Απλά ο Πλουμπιδης για να σωσει τον Μπελογιάννη δήλωσε δημόσια ότι αυτός είναι ο αρχηγός του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ. Κάτι τέτοιο ήταν αντικαταστατικο και δεν είχε ενημερώσει πρώτα την ΚΕ για την κίνηση του.
Το γεγονός αυτό δημιούργησε το όλο κλίμα.
Η αποκατάσταση του έχει γίνει το 1958 . 66 χρόνια δεν αλλαξε άποψη δεν θα αλλάξει τώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αρα το ΚΚΕ ηθελε να φαινεται ο Μπελογιαννης ως αρχηγος του μηχανισμου? Και σπαστηκε γιατι ο Πλουμπιδης εκανε μονομερη κινηση?zteo έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:40Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Απλά ο Πλουμπιδης για να σωσει τον Μπελογιάννη δήλωσε δημόσια ότι αυτός είναι ο αρχηγός του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ. Κάτι τέτοιο ήταν αντικαταστατικο και δεν είχε ενημερώσει πρώτα την ΚΕ για την κίνηση του.
Το γεγονός αυτό δημιούργησε το όλο κλίμα.
Η αποκατάσταση του έχει γίνει το 1958 . 66 χρόνια δεν αλλαξε άποψη δεν θα αλλάξει τώρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ενω σημερα που εχουμε αλλα μυαλα και πολυ καλυτερη πληροφορηση .....μεσα σε σωστες αποφασεις ειμαστε ουλι μαςzteo έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:27Άλλες εποχές άλλες καταστάσεις δύσκολες που οδηγησαν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις.
Το ΚΚΕ έχει αποκαταστησει τον Πλουμπιδη και έχει αναγνώριση το λάθος του δημοσιος
Re: Πάει και η Αυγή...
twitter.com
απο εμένα το πήραν.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Οργισμένος
ΠΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΟΖΑΙΑΚΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΑΡΕ, ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ!!!!dna replication έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:34Κώστας Βουδούρης:
Σήμερα έκλεισε η ιστορική εφημερίδα της Ανανεωτικής Αριστεράς, Η ΑΥΓΗ.
Στην Λάρισα, όταν σπούδαζα εκεί, την μοιράζαμε τις Κυριακές πρωί πρωί με τον Μπάμπη (Λ) σε μια γειτονιά μάλλον του Αγίου Κωνσταντίνου. Πουλούσαμε περίπου 20. Ανάμεσα σ αυτούς που αγόραζαν ήταν και μία γύφτισσα, χαρτορίχτρα ή που έλεγε το φλυτζάνι. Νομίζω μας λυπόταν που πουλούσαμε πάντα λίγες.
Η ΑΥΓΗ υπήρξε το σχολείο μου. Διεύρυνε τον πολιτικό μου ορίζοντα. Μου μάθαινε να σέβομαι -μέσα απ τις εντάσεις- την διαφορετικότητα. Μου πρότεινε λογοτεχνία, περιοδικά. Μου πρότεινε τον Λουί Αλτουσέρ και τον ποιητή Μίλτο Σαχτούρη. Είχε την εικόνα του πλήθους στην Πλατεία Αριστοτέλους με τον Λεωνίδα Κύρκο να μιλά απ τον μπαλκόνι του Ηλέκτρα Παλλάς.
Η ΑΥΓΗ έπρεπε να κλείσει προ πολλού. Συνυφασμένη με την κουλτούρα της Ανανεωτικής Αριστεράς δεν άξιζε στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο είχε κυριαρχήσει η βαναυσότητα (με ευθύνη των μελών του βέβαια, γιατί όλοι σιωπούσαν) να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστορικό δημοσιογραφικό τίτλο.
(Θα είμαι ευθύς απέναντί σας : Τώρα τελευταία που μια χορωδία ζητούσε τις έδρες των βουλευτών που αποχώρησαν απ το ΣΥΡΙΖΑ κι έφτιαξαν την Νέα Αριστερά, σκέφτηκα να πάω κι εγώ στον ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσω την ζωή μου πίσω. Αλλά λέω πάλι, ποιος ξέρει που την έχουν παραπεταμένη! Ποιος να ψάξει και τι να βρει σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς! Κι ακολούθησα ξανά την συμβουλή του Ουζούνη: Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα).
Έτσι, μ αυτά και μ αυτά, ώρα για ύπνο μ'ένα κόμπο στο στήθος: καληνύχτα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι αλλά οι της Αυγής ξεκινάνε απεργίες. Ίσως εάν μετανοήσουν θα τους λυπηθεί ο φεουδάρχης μας και θα τους προσλάβει ο Σκάι.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σπαράσσονται.
- Praetoriae
Εφημερίδες εν έτη 2024 
Που ζείτε ρε boomers

Που ζείτε ρε boomers
Είναι κρίμα να εξαφανίζεται κάθε γραφικότητα από την ζωή μας 
Δεν μπορώ να χαρώ
Υποθέτω ότι δεν θα υπήρχε ούτε μια παράγραφος της προκοπής αλλά ...

Δεν μπορώ να χαρώ
Υποθέτω ότι δεν θα υπήρχε ούτε μια παράγραφος της προκοπής αλλά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aυτός είναι ο λόγος που ο γιος του δεν ήθελε να ακούσει για ΚΚΕ όταν μεγάλωσε και έμαθε τα καθέκαστα.
Συνήθως όταν αναφέρονται τα καθέκαστα της δίκης Μπελογιάννη οι περισσότεροι ανατρέχουν σε άσχετα γεγονότα τύπου κατοχή,Μελιγαλάς κλπ που δεν έχουν καμμία σχέση με την υπόθεση που σχετίζεται με τον πόλεμο της Κορέας.
Τα γεγονότα συνέβησαν στον πόλεμο της Κορέας όπου η Ελλάδα και η ΕΣΣΔ πολεμούσαν σε αντίθετα στρατόπεδα ενώ πολλοί ανέμεναν ότι ήταν προανάκρουσμα του πολέμου στην Ευρώπη.Στην Ελλάδα λειτουργούσαν παράνομοι ασύρματοι και η αστυνομία έπιασε έναν που τον λειτουργούσε ο Βαβούδης που είχε Ρωσίδα μητέρα και ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού που αυτοκτόνησε για να αποφύγει τη σύλληψη.
Λόγω της ιδότητός του αυτής όλο το δίκτυο πήγε με την κατηγορία της κατασκοπείας σε καιρό πολέμου οπότε σίγουρα όποιος ήταν αρχηγός θα καταδικαζόταν σε θάνατο αλλά μέλη με μικρότερη συμμετοχή μπορεί να καταδικάζονταν σε φυλάκιση και όταν ηρεμούσαν τα πράγματα να έβγαιναν.
Το ΚΚΕ και το Βατικανό είναι οι μόνοι οργανισμοί που έχουν βρει την τέλεια λύση:Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:32Αν αυριο δει πως δε συμφέρει το ΚΚΕ να έχει αποκαταστημένο τον Πλουμπίδη, θα τον αποκηρύξει ξανά.
Κάνε λάθη, σπίλωσε ανθρώπους, καταδίκασε αθώους
Μετά Deus Vult το Βατικανό και κάναμε αυτοκριτική, το ΚΚΕ
Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 10:53
Λες να ξέρει ο κασελακης τον Πλουμπιδη και τον Μπελογιαννη;
Όχι πως ήταν τίποτα σοβαρές προσωπικότητες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία

Ούτε ταχύρυθμα δεν πέρασε πριν διοριστεί...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Dwarven Blacksmith
Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι υπονοείται η ύπαρξη άλλων οργανισμών που έχουν βρει μια άλλη λύση, να μην κάνουν λάθη και να καταδικάζουν μόνο ενόχους. Ποιοί είναι αυτοί;Beria έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 12:19Το ΚΚΕ και το Βατικανό είναι οι μόνοι οργανισμοί που έχουν βρει την τέλεια λύση:
Κάνε λάθη, σπίλωσε ανθρώπους, καταδίκασε αθώους
Μετά Deus Vult το Βατικανό και κάναμε αυτοκριτική, το ΚΚΕ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση BZZZIIINNNNN.Κατεβάζει ρολά η κλωστοϋφαντουργία Βαρβαρέσος - Απολύονται 120 εργαζόμενοι
από Μαδουραίος » 01 Μάιος 2024, 05:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
03 Μάιος 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ντουμπάι κατεβάζει ομάδα στην Euroleague
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2023, 12:33 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 1011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
28 Νοέμ 2023, 06:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Συνδυασμός Μπακογιαννη για τις Δημοτικές εκλογές. Κατεβάζει και Βαζεχα.
από George_V » 31 Ιούλ 2023, 12:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 1034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
31 Ιούλ 2023, 21:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
από Kauldron » 14 Ιουν 2024, 14:31 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Ιουν 2024, 17:19
-