Τι θα αλλάζες στην χώρα αν αυριο το πρωι γινόσουν πρωθυπουργός?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Τι θα αλλάζες στην χώρα αν αυριο το πρωι γινόσουν πρωθυπουργός?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 29 Δεκ 2024, 18:31

Scouser έγραψε:
29 Δεκ 2024, 17:47
Θα διέτασσα την ΕΛ.ΑΣ να μπει σε όλους τους καταυλισμούς των Ρομά και να τους διαλύσει. Όλα τα παιδιά κάτω των 10 θα πέρναγαν από συνέντευξη και εξέταση και αν διαπιστωνόταν ίχνος κακομεταχείρισης ή κακοποίησης, θα αφαιρούνταν αμέσως η επιμέλεια. Στη συνέχεια, θα πέρναγα από τη Βουλή ένα γενικό νομοσχέδιο με στόχο την εξάλειψη του τσιγγανισμού από τη χώρα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Ο αντι-γυφτισμός θα γινόταν η νέα εθνική ιδεολογία που θα ένωνε όλους τους Έλληνες. WHO IS WITH ME;
Εγώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Δεκ 2024, 19:22

sharp έγραψε:
29 Δεκ 2024, 17:07
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 16:03
πατησιωτης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 15:51

Δεν ξέρω εάν το έχεις παρατηρήσει αλλά όποτε υπάρχει ελληνοτουρκική κρίση οι Αμερικανοί παρεμβαίνουν.
Δήλωσε ο Χόλμπρουκ στα Ίμια : την ώρα που εμείς προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τον πόλεμο η Ευρώπη κοιμόταν.Και όντως κοιμόταν.
Εάν όμως φύγεις από το ΝΑΤΟ θα σου πουν από την Αμερική πήγαινε στους κοιμισμένους.
Θέλουμε συμμάχους, όχι νταβατζηδες, ευχαριστούμε. Και πέρα από την ΕΕ μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστές συμμαχιες, όπως όλες οι χώρες του πλανήτη. Ήδη έχουμε κάνει με τη Γαλλία πχ.
Αυτό το κόμπλεξ με τους Αμερικανούς σας έχει φάει
Ας διώξουν τους Τούρκους και βλέπουμε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Δεκ 2024, 19:42

γιατι να φυγουν οι τουρκοι,στον χωρο τους με την ευρεια εννοια ειναι :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 29 Δεκ 2024, 19:47

O ΠΘ σε χώρες όπως η Ελλάδα είναι διακοσμητικοί. Υποθέτω θα έκανα τα 2-3 πράγματα που όντως περνάνε απο το χέρι μου, δηλαδή να παω πληρωμένες διακοπές και να βολέψω κανα δικο μου. :102:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 29 Δεκ 2024, 20:03

Fata_Morgana έγραψε:
29 Δεκ 2024, 16:27
Θα ξεκινούσα ελέγχους στα πάντα όσον αφορά δικαιοσύνη, εφορίες, πολεοδομίες, νοσοκομεία, μμμ,μμε, κόμματα, τράπεζες και μεγάλες εταιρίες, με δικούς μου ανθρώπους. Στη συνέχεια θα έπαιρνα τα πορίσματα και θα τα έβγαζα δημόσια και ονομαστικά στη βουλή και στη τηλεόραση. Και όσοι ήταν να πάνε μέσα θα πήγαιναν αβλεπί.
Θα καταργούσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργού.
Μετά θα έβγαζα πλάνο με νόμους και τεχνολογία να μη πετάει μύγα χωρίς να το ξέρω.
Καλά, χαζή είσαι; Θα πέθαινες στη δουλειά.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 29 Δεκ 2024, 20:04

GoBzi έγραψε:
29 Δεκ 2024, 19:47
O ΠΘ σε χώρες όπως η Ελλάδα είναι διακοσμητικοί. Υποθέτω θα έκανα τα 2-3 πράγματα που όντως περνάνε απο το χέρι μου, δηλαδή να παω πληρωμένες διακοπές και να βολέψω κανα δικο μου. :102:
Mια που βρίσκεσαι στην Αγγλία.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 29 Δεκ 2024, 20:06

sharp έγραψε:
29 Δεκ 2024, 20:03
Fata_Morgana έγραψε:
29 Δεκ 2024, 16:27
Θα ξεκινούσα ελέγχους στα πάντα όσον αφορά δικαιοσύνη, εφορίες, πολεοδομίες, νοσοκομεία, μμμ,μμε, κόμματα, τράπεζες και μεγάλες εταιρίες, με δικούς μου ανθρώπους. Στη συνέχεια θα έπαιρνα τα πορίσματα και θα τα έβγαζα δημόσια και ονομαστικά στη βουλή και στη τηλεόραση. Και όσοι ήταν να πάνε μέσα θα πήγαιναν αβλεπί.
Θα καταργούσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργού.
Μετά θα έβγαζα πλάνο με νόμους και τεχνολογία να μη πετάει μύγα χωρίς να το ξέρω.
Καλά, χαζή είσαι; Θα πέθαινες στη δουλειά.
Ναι αλλά θα έσωζα τη χώρα. Καν τε με πρωθυπουργό και θα δείτε.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 29 Δεκ 2024, 20:07

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν θα έκανα τίποτα, τύποι.

Παίζει να έτρωγα με δύο μασέλες και σε κανένα κενό από τις μάσες, να έλεγα:

ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΧΑΟΣ!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 30 Δεκ 2024, 01:10

Aπελάσεις παράνομων αλλοδαπών, αυστηρός ελεγχος κοινοτικών αν εχουν εργασία νομιμα εισοδήματα. Μηδενισμό λαθρομετανάστευσης. Κατάργηση ελαστικών μορφών εργασίας, part time κλπ, επαναφορά Κυριακής αργίας, δρακόντεια μέτρα εργατικής νομοθεσίας. Ταξη και νομος παντού, με εξορθολογισμό των νομων που είναι για να βγάζουν στον αφρό τους μεγάλους και στον πάτο τους μικρούς. Στρατιωτικού τύπου οργάνωση του δημοσίου με στολές τελετές και ποινές. Σχολεία το ίδιο σε μαθητές, πειθαρχία και στολές, με μειωση του γνωστικού φόρτου, αύξηση σωματικών δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων. Πανεπιστήμια κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης, οι πανεπιστημιακοί θα πληρώνονται από τα δίδακτρα κυρίως σε προγράμματα αλλοδαπών φοιτητών , το κρατος θα τα πληρώνει σε επιτυχόντες πανελληνίων με έλεγχο ποιότητας μαθημάτων που παρέχονται. Αν διαγράφονται τα παρατάνε θα κόβονται και τα χρήματα στις σχολές. Κρατική ιδιοκτησία ή ελεγχος τύπου Κίνας σε φυσικά μονοπώλια και ολιγοπώλια. Εκτελέσεις λαμογιών με το "δαιμόνιο της φυλής" που μασάνε δημόσιο χρήμα. Κοινωνικά, πλήρης απαγόρευση τζόγου, πορνείας, αυστηρός έλεγχος πορνογραφίας, μπλοκάρισμα δωρεάν σαιτ. Ναρκωτικά υποχρεωτικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης με εγκλεισμό εξαρτημένων που εμφανώς δεν ειναι λειτουργικοί κοινωνικά.
Συμφωνίες για είσοδο ποιοτικών σοβαρών ξένων τραπεζών. κατάργηση δασμών σε αυτοκινητα, ξεμπλοκάρισμα οικοδομικής δραστηριοτητας νέα σχεδια πόλης, οικοδομικές ζώνες, να χτιστούν και να πέσουν οι τιμές. Υποχρεωτική δηλωση θέσης πάρκινγκ για κατοχο αυτοκινήτου κατοικων πόλεων. Γκρέμισμα ερειπιων με ειδικό καθεστώς ενοικίασης χώρων παρκινγκ. Υποχρεωτικό ποσοστό πάρκων φυσης εστω χωρίς υποδομες σε δημους και κοινότητες. Απαγόρευση οργανωμένων συνδέσμων οπαδών και προφανώς κοψιμο χρηματοδότησης ομάδων. Απαγόρευση ελεύθερης βόσκησης.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Δεκ 2024, 01:26

Πρωθυπουργός απολύτως τίποτε. Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις πως με αυτην την σύνθεση πληθυσμού και την δεδομένη κοινωνία θα μπορούσα να αλλάξω το οτιδήποτε.

Απόλυτος μονάρχης που θα κυβερνούσε με σιδηρά γροθιά, οκ το συζητάμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 30 Δεκ 2024, 01:32

Θα έβαζα τον Όττο και τον ΓΓ να γαβγίζουν υπέρ μου, στα διάφορα φόρα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 30 Δεκ 2024, 01:35

Green Dragon έγραψε:
28 Δεκ 2024, 14:10
Να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερη εξουσία στα χέρια μου. Αν δεν γίνει αυτό, τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Το επόμενο βήμα θα ήταν να τσακίσω τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, σκληρό πόθεν έσχες για μεγαλοδημοσιογράφους, να πληρώνουν τα κανάλια για τις άδειες και να μην παίρνουν δάνεια που δεν δικαιούνται. Κομμένες οι κρατικές επιδοτήσεις, να δουλέψει η αγορά και να καθαρίσει εκείνη την σαβούρα. Να γίνουν κανονικές επιχειρήσεις όσα επιβιώσουν που να έχουν σκοπό το κέρδος και όχι την επιρροή.
Σαν να διαβαζω το προγραμμα ΣΥΡΙΖΑ του 2014

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Δεκ 2024, 18:59

SeaHawk έγραψε:
30 Δεκ 2024, 01:35
Green Dragon έγραψε:
28 Δεκ 2024, 14:10
Να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερη εξουσία στα χέρια μου. Αν δεν γίνει αυτό, τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Το επόμενο βήμα θα ήταν να τσακίσω τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, σκληρό πόθεν έσχες για μεγαλοδημοσιογράφους, να πληρώνουν τα κανάλια για τις άδειες και να μην παίρνουν δάνεια που δεν δικαιούνται. Κομμένες οι κρατικές επιδοτήσεις, να δουλέψει η αγορά και να καθαρίσει εκείνη την σαβούρα. Να γίνουν κανονικές επιχειρήσεις όσα επιβιώσουν που να έχουν σκοπό το κέρδος και όχι την επιρροή.
Σαν να διαβαζω το προγραμμα ΣΥΡΙΖΑ του 2014
Σιγά τις φλωράντζες. Εδώ θα έμπαινε γύψος κανονικά.

Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett » 31 Δεκ 2024, 10:26

'Αμεση αποχώρηση της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ και άμεση συμμαχία σε όλα τα επίπεδα με Ρωσία και είσοδος στους ΒRIC. Επανίδρυση Χωροφυλακής στα γαλλικά πρότυπα. Υποχρεωτική 3ετής στρατιωτική θητεία για άντρες και γυναίκες στα 18 αμέσως μετά το σχολείο, χωρίς κανένα δικαίωμα αναβολής και μειωμένης θητείας. Επαναφορά στολών, προσευχής και έπαρσης σημαίας σε όλα τα σχολεία. Αυτά για αρχή.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Δεκ 2024, 10:28

Mike Bassett έγραψε:
31 Δεκ 2024, 10:26
'Αμεση αποχώρηση της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ και άμεση συμμαχία σε όλα τα επίπεδα με Ρωσία και είσοδος στους ΒRIC. Επανίδρυση Χωροφυλακής στα γαλλικά πρότυπα. Υποχρεωτική 3ετής στρατιωτική θητεία για άντρες και γυναίκες στα 18 αμέσως μετά το σχολείο, χωρίς κανένα δικαίωμα αναβολής και μειωμένης θητείας. Επαναφορά στολών, προσευχής και έπαρσης σημαίας σε όλα τα σχολεία. Αυτά για αρχή.
:smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών