εγώ θέλω να είμαι καλοπροαίρετοςOtto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 09:00Πολύ κακή διαχείριση από την κυβέρνηση.
Τους άφησε τόσο καιρό να λένε ψέματα και να φουντώνουν κομμάτι της μάζας χωρίς να απαντάει.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα υποχωρήσει έναντι επιχειρηματιων
τώρα όμως που βγαίνουν νέα στοιχεία όπως τα ηχητικά ντοκουμέντα, οι πραγματογνωμοσύνες κτλ, αρχίζει και αποκτά νόημα το παζλ και τα κομμάτια που υπήρχαν διάσπαρτα, όπως το μπάζωμα, η μεταφορά των χωμάτων, τα χαμένα βίντεο φόρτωσης της εμπορικής, κτλ
το σφάλμα της κυβέρνησης είναι ότι αντί τόσο καιρό να τα αναδείξει ή να τα παραδεχθεί με την υπόσχεση ότι θα διερευνηθούν, επιχειρούσε να πείσει το κοινό ότι δεν υπάρχει τίποτα (όπως πχ ότι αυτή η τεράστια έκρηξη έγινε από τα λάδια των μηχανών) και μάλιστα οι φιλοκυβερνητικοί επιχειρούσαν να περιθωριοποιήσουν όσους δεν πίστευαν τη κυβερνητική γραμμή αποκαλώντας τους ψεκ και συνομωσιολόγους
πως είναι δυνατόν λοιπόν να μην έχουν αναπτυχθεί υποψίες κατά της ίδιας της κυβέρνησης;
ειδικά τώρα που αλλάζει επικοινωνιακή διαχείρηση βλέποντας πως 2 χρόνια μετά ο κόσμος δεν το έχει αφήσει να ξεχαστεί, όπως πίστευε ο Άδωνης πριν καιρό