Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
Re: Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
Ο συριζαιος Άδωνις
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αν τα ίδια που είπε ο Πολάκης τα έλεγε Κασιδιάρης ο νηματοθέτης και οι δημοσιογράφοι θα έσκουζαν για "φασιστικό παραλήρημα".
Διόρθωση: μαζί με τον νηματοθέτη βάλτε και τον χαοτικό (νόμιζα ότι αυτός είναι ο νηματοθέτης
)
Διόρθωση: μαζί με τον νηματοθέτη βάλτε και τον χαοτικό (νόμιζα ότι αυτός είναι ο νηματοθέτης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksmyrn την 31 Ιαν 2019, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτον δε θα τα έλεγε ο Κασιδιάρης γιατί είχε υπερβολικά πολλά τετρασύλλαβα και δεύτερον δεν ξέρουμε αν θα έσκουζε ο νηματοθέτης αλλά σίγουρα θα χύνατε εσείς.
Πολύ ευγενικός ήταν ο κύριος Πολάκης. Εγώ θα έλεγα-και θα έκανα-χειρότερα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Είναι Κρητικός οπότε είναι εξηγήσιμη η γύφτικη συμπεριφορά του.
Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο το ότι είναι συριζαίος
Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο το ότι είναι συριζαίος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
στο μεταξύ δεν είχα δει ολόκληρο το βίντεο, μόνο το πετσοκομμένο που έδειξαν οι βόθροι με ορατά τα κοψίματα του μοντάζ.
Ο τύπος είναι εντελώς ιππότης.
Ο τύπος είναι εντελώς ιππότης.
Ναι, ρε συ. Εδώ προσπαθούν να του φορτώσουν όλα τα ιατρικά λάθη κι αυτός αντί να αρχίσει τα γαμωσταυρίδια τους λέει ένα απλό σας έχω. Δεν είναι γλυκούλης;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εγώ στη θέση του θα έκανα gangbang orgy sex με τις δημοσιοκάφρους.
είναι οικογενειάρχης άνθρωπος. Σιγά μην μεταδώσει στη γυναίκα του μαζεμένα τα ΣΜΝ όλων των μάνατζερ του καναλιού.

Ειναι για γελια η αισθητικη καποιων εδω μεσα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και εμένα μου βγάζει περισσότερο μια απονήρευτη αφέλεια, τραχύς και απέριττος, καθαρά παρακινούμενος από το θυμοειδές του,Μαυροβασίλης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 13:22έχω ξαναπεί πως κρατά καλό όνομα σα γιατρός (ως προς την ανθρώπινη πλευρά, για την επιστημονική δε γνωρίζω) και (φοβάμαι πως) θα την πληρώσει δυσανάλογα λόγω του ιδεολογικού φανατισμού και της λεβεντομαλακίας με τις βρωμιές που τον μπλέξανε τα συριζοκαθάρματα
δίχως κανένα ενδιαφέρον να εμπλακεί ενεργά σε πολιτικές ραδιουργίες και με μυαλά φουσκωμένα από αυτή τη δυσώδη ιδεολογία που τον ταλαιπωρεί. Δεν κάνει για την πολιτική, ας γυρίσει στα του τόπου του, ίσως προσφέρει κάτι.
ελαφρά ναρκωτικά, κτηνοβασίες, οπλοχρησία, ακραίος τοπικισμός και κορώνες για το κρητικο δνα!!! από εκχριστιανισμένους άραβες που τυχαίνει να είναι και πασοκοι.
Πραγματικά, δεν γίνεται χειρότερα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αίγαγρος έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:13Και εμένα μου βγάζει περισσότερο μια απονήρευτη αφέλεια, τραχύς και απέριττος, καθαρά παρακινούμενος από το θυμοειδές του,Μαυροβασίλης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 13:22έχω ξαναπεί πως κρατά καλό όνομα σα γιατρός (ως προς την ανθρώπινη πλευρά, για την επιστημονική δε γνωρίζω) και (φοβάμαι πως) θα την πληρώσει δυσανάλογα λόγω του ιδεολογικού φανατισμού και της λεβεντομαλακίας με τις βρωμιές που τον μπλέξανε τα συριζοκαθάρματα
δίχως κανένα ενδιαφέρον να εμπλακεί ενεργά σε πολιτικές ραδιουργίες και με μυαλά φουσκωμένα από αυτή τη δυσώδη ιδεολογία που τον ταλαιπωρεί. Δεν κάνει για την πολιτική, ας γυρίσει στα του τόπου του, ίσως προσφέρει κάτι.
Πολυ σωστα, ας γυρισει πισω στο Μιτατο να πηζει τυρι και να βγαινει που και που να κυνηγαει κανα λαγο, φαινεται το αθλημα του κυνηγιου να το κατεχει (σοβαρα μιλαω), για παρεα ισως ειναι κορυφαιος, για υφυπουργος ομως οχι....

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οδοιπορικό στο βορειότερο σημείο της Αφρικής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
- 169 Απαντήσεις
- 2619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
16 Απρ 2025, 10:40
-
- 73 Απαντήσεις
- 2327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Δεκ 2023, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για τον πόνο που κερνά ο sol
από Sol » 16 Αύγ 2023, 14:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 2371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
19 Αύγ 2023, 14:27
-