Nandros έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 13:25
stavmanr έγραψε: ↑18 Ιαν 2020, 22:02
έχουμε δικαίωμα να σου κάνουμε ευθανασία, αν καταφέρουμε επίσης να μην νιώθεις τίποτα.
stavmanr έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 13:00
Nandros έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 12:56
Είμαι ΥΠΕΡ της ευθανασίας, αλλά αυτό θα το αποφασίσω εγώ ή η οικογένεια μου.
Στην περίπτωση του εμβρύου, πάντως, δεν το αποφασίζει το ίδιο.
Αντίστοιχα, εσένα γιατί σε έβαλες μέσα στην παραπάνω πρόταση; Γράψε: δίνω δικαίωμα στην οικογένειά μου να μου κάνει ευθανασία όταν κι όποτε θεωρήσει εκείνη ότι δεν θέλει πια να ζω.
Έχεις άραγε την ίδια άποψη και για τη μάνα που πέταξε προχθές το νεογέννητο παιδί της στα σκουπίδια; Έχεις την ίδια άποψη για τον Σεχίδη που πριν από 25 χρόνια τεμάχισε τους γονείς του επειδή του "έκαναν τη ζωή δύσκολη";
Να ξέρω δηλαδή ως πού φτάνει το δικαίωμα να απαλλάσσεσαι από ανθρώπινες παρουσίες. Η άποψή σου είναι η πιο αντιπροσωπευτική της άποψης των Ταλιμπάν, παρότι βρίσκεις όλους τους άλλους ταλιμπαν.
Το θέμα της ευθανασίας ΜΟΥ το έβαλες εσύ και δεν σου δίνω το δικαίωμα να ανακατεύεσαι για το τί θα κάνω ή δεν θα κάνω.
Για τα έμβρυα όμως μια χαρά γράφεις ότι μπορούν να θανατώνονται.
Όταν αναφέρεσαι στις ζωές των άλλων γράφεις λες και είσαι ο ίδιος ο Πάπας της εποχής που βρίζεις.
Η εποχή που το παπαδαριό σας αποφάσιζε για μας χωρίς εμάς, πέθανε!
Σωστά. Τώρα μπορείτε να αποφασίζετε οι ίδιοι για τα παιδιά σας. Στην πυρά. Έ;
Για το θέμα της έκτρωσης αποφασίζει η γυναίκα και μόνο η γυναίκα, μέσα στα πλαίσια του Νόμου. Η εποχή που το παπαδαριό σας αποφάσιζε για μας χωρίς εμάς, πέθανε!
Και τότε με νόμο θανατώνονταν άνθρωποι. Και τώρα με νόμο. Κατά τα λοιπά, εκσυγχρονιστήκαμε.
Για τις μανάδες που πετούν τα μωρά τους στα σκουπίδια υπάρχει ο Νόμος.
Και για εκείνους που καίγονταν στην πυρά υπήρχε νόμος. Και για τους άλλους που λιθοβολούνται στην Σομαλία υπάρχει νόμος.
Το θέμα μας είναι πόσο σωστός είναι ένας νόμος που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές κι αν αυτή η γενοκτονία πρέπει να συνεχιστεί ή όχι.
Καταβαίνεις πόσο ταλιμπάν ακούγεσαι όταν γράφεις ότι μπορούμε να αφαιρούμε ανθρώπινες ζωές επειδή το λέει ο νόμος; Φτάσαμε σε μία εποχή που οι "μεσαιωνιστές" προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και οι "εκσυγχρονιστές" την αφαιρούν επειδή λέει τους χαλά το επίπεδο ζωής...