Ήμουν σίγουρη για τη διάγνωση.

Το βασικό σου πρόβλημα
Δεν ξερω αν γινεται ρεζίλι η πολυαγαπημένη μας πχορουμική θεία (δεν το λεω ειρωνικά, μου ειναι συμπαθής), το μονο που ξέρω ειναι οτι εκτίθεται υποστηρίζοντας τοσο πολύ τοΜπέουλα, καθώς μάλλον δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Πάντα γίνομαι ρεζίλι στους προχωκάγκουρες.
Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Εγώ τα ξέρω από πολύ μέσα. Και απο Βολιώτες φίλους μου, αλλα ακομα και από άτομα μεσα απο το δημοτικό συμβούλιο.
Δεν ξερω αν εξακολουθεί να έχει την ίδια θετική άποψη για τον συγκεκριμένο (ή την ίδια αρνητική για τους επικριτές του, εστω) αν τα μάθει.
Φυσικά και ισχύει.
Συγκεκριμένα σε ένα καταφύγιο που είναι σε ένα μεγαααλο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες, μακριά απο τον Βόλο. Εκεί ζουν όλα χαρούμεναGolden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:24Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Εγώ τα ξέρω από πολύ μέσα. Και απο Βολιώτες φίλους μου, αλλα ακομα και από άτομα μεσα απο το δημοτικό συμβούλιο.
Δεν ξερω αν εξακολουθεί να έχει την ίδια θετική άποψη για τον συγκεκριμένο (ή την ίδια αρνητική για τους επικριτές του, εστω) αν τα μάθει.
Ημιτελική. Τελική θα ήταν αν τους φύτευε απο μια σφαίρα κατακέφαλα.
Σενέκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:27Συγκεκριμένα σε ένα καταφύγιο που είναι σε ένα μεγαααλο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες, μακριά απο τον Βόλο. Εκεί ζουν όλα χαρούμεναGolden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:24Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Με χαβιάρι και ψαρονέφρι ξέχασες να επισημάνεις. Και πισίνα, όπως στο Άουσβιτς.Golden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:24Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Περνάνε και ενα γεφυράκι με ενα ουρανιο τοξο από πανω πριν πανε στο Λιβαδι;Σενέκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:27Συγκεκριμένα σε ένα καταφύγιο που είναι σε ένα μεγαααλο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες, μακριά απο τον Βόλο. Εκεί ζουν όλα χαρούμεναGolden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:24Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.
Εγώ θυμάμαι πριν χρόνια φιλόζωους να κοντράρονται πριν χρόνια με έναν αρμόδιο του δήμου για τον εγκλεισμό των αδεσπότων σε καταφύγιο. Αμα εσείς θέλετε να πιστεύετε ότι ρίχνει και πυρηνικά στα αδέσποτα είναι άλλο θέμα.Σενέκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:27Συγκεκριμένα σε ένα καταφύγιο που είναι σε ένα μεγαααλο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες, μακριά απο τον Βόλο. Εκεί ζουν όλα χαρούμεναGolden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:24Τα έκλεινε στο καταφύγιο και αντιδρούσαν οι φιλόζωοι και η Αριστερά.vantono έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 13:19για τον ιδιαιτερως πικάντικο τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τα αδέσποτα στο Βόλο ο αγαπητός μας μαφιόζος, με το που έπιασε πόστο δημάρχου.