Να μην περιμένεις πρώτα το MPAA rating;
Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
- Highlander
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Ισοπεδωτικός. Οδοστρωτήρας!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσύ τί λες;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σνομπαρία είναι η σωστή λέξη.

Πολύ πίκρα, μόνο κάρχια δεν την ειπε

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σύμφωνοι, αλλά το τεκμηρίωσε μέχρι αϊότα. Δεν το παίζει απλώς μούρη - είναι. Αγαπημένο σημείο η αποστροφή 'εμείς οικοδομήσαμε τη στρατηγική ήττα του σύριζα'.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:27
Σνομπαρία είναι η σωστή λέξη.Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με τα ψηφοδέλτιά σας και τα συνέδριά σας.Εγώ είμαι για τα μεγάλα.

Η αρχή της συνέντευξης ήταν έτσι λόγω των ερωτήσεων της κοσιώνη. Όταν άρχισε να μιλάει πολιτικά, στενάξαν και τα τσιμέντα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ενταξει αφου το ειπε ο μπενι ετσι θαναιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:30Σύμφωνοι, αλλά το τεκμηρίωσε μέχρι αϊότα. Δεν το παίζει απλώς μούρη - είναι. Αγαπημένο σημείο η αποστροφή 'εμείς οικοδομήσαμε τη στρατηγική ήττα του σύριζα'.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Φερετζές είναι ο Καμίνης.Επειδή έχει εκσυγχρονιστικό προφιλ και αυτός δεν μπορούν να πουν στη Φώφη ότι γυρίζει στον ανδρεοπαπανδρεισμό.Η κουτοπονηριά της Φώφης και όσων τη συβουλεύουν είναι αυτή : βάλε μπροστά έναν άχρωμο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αυριανιστής και δώσε το μήνυμα έδιωξα τον Βενιζέλο για να πάρεις πίσω τους αυριανιστές που αντιπαθούν τον Βενιζέλο από τον σύριζα.
Κοίτα, αν βάλεις το Ευάκι να νιαουρίζει στα πρωινάδικα, μπορεί να πετύχεις καλά ποσοστά στους οίκους ευγηρίας και στα ΚΑΠΗ, με τους πορνόγερους.
My Life had stood, a Loaded Gun
Προφανώς η κλωτσιά στον Τούρκογλου δεν ήταν κίνηση Φώφης, βρωμάει από μακριά θείον βρέφος.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:32για να πάρεις πίσω τους αυριανιστές που αντιπαθούν τον Βενιζέλο από τον σύριζα.
Σημειωτέον, εκτός από τον Λιντζιέρη, δεν έχω ξανακούσει κανέναν από τα αποχωρούντα θιγμένα πασοκεμόν.
-
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Περιμένουν να βγουν βουλευτές και μετά θα παίξουν.aljawn έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:36Προφανώς η κλωτσιά στον Τούρκογλου δεν ήταν κίνηση Φώφης, βρωμάει από μακριά θείον βρέφος.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:32για να πάρεις πίσω τους αυριανιστές που αντιπαθούν τον Βενιζέλο από τον σύριζα.
Σημειωτέον, εκτός από τον Λιντζιέρη, δεν έχω ξανακούσει κανέναν από τα αποχωρούντα θιγμένα πασοκεμόν.
Άρα πάλι δίκιο έχει η Φώφη.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:40Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Περιμένουν να βγουν βουλευτές και μετά θα παίξουν.
Σου λέει, αν την κάνεις, τουλάχιστον την έδρα που θα πάρεις να την έχεις πάρει με το σπαθί σου.
Όχι να βγεις ξάπλα στο επικρατείας, και να το παίζεις τιμητής των πάντων.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο κλάμα για τον Μπένι το έχουν ρίξει τα νδουλικά κανάλια, καθότι πάει ένας ποτένσιαλ πρόθυμος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Μητσοτάκης είπε ότι ούτε έρχεται στη ΝΔ ο Μπένι ούτε θα αξιοποιηθεί, αλλά κλαίνε στη ΝΔ.aljawn έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:45Άρα πάλι δίκιο έχει η Φώφη.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:40Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Περιμένουν να βγουν βουλευτές και μετά θα παίξουν.
Σου λέει, αν την κάνεις, τουλάχιστον την έδρα που θα πάρεις να την έχεις πάρει με το σπαθί σου.
Όχι να βγεις ξάπλα στο επικρατείας, και να το παίζεις τιμητής των πάντων.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο κλάμα για τον Μπένι το έχουν ρίξει τα νδουλικά κανάλια, καθότι πάει ένας ποτένσιαλ πρόθυμος.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-