Δήμος Αθηναίων. Μπακογιάννης και Κασιδιάρης στο Β΄Γύρο
Re: Δήμος Αθηναίων. Μπακογιάννης και Κασιδιάρης στο Β΄Γύρο
Ετσι έλεγαν και το 2014 για τον Κασιδιάρη και δεν πέρασε β γύρο. Τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες αλλά για μένα αυτός ο Ηλιόπουλος και ο Γερουλάνος έχουν πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες (οκ ο Γερουλάνος ίσως λιγότερες).
Ναι ναι και καλα τώρα.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 19:58Δεν παίζω στοιχήματα ρε Ωρίωνα. Αλλά αν έπαιζα άνετα θα πόνταρα.
Αφού έχεις παραδεχθεί πως παίζεις και μάλιστα ότι στα πληρώνει η χα. Οπότε άστα αυτά.

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Golden Age
Το '14 ήταν άλλο το πολιτικό σκηνικό στο δήμο. Τότε υπήρξε κόσμος που στον α' γύρο ψήφισε Σακελλαρίδη (

Ηλιόπουλος και Γερουλάνος όσο περνά ο καιρός πέφτουν εκλογικά. Ούτως ή άλλως, ο επικρατέστερος που πρεσβεύει τα ίδια με αυτούς, είναι ο Μπακογιάννης.
- Golden Age
Pirate7G έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:03Ναι ναι και καλα τώρα.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 19:58Δεν παίζω στοιχήματα ρε Ωρίωνα. Αλλά αν έπαιζα άνετα θα πόνταρα.
Αφού έχεις παραδεχθεί πως παίζεις και μάλιστα ότι στα πληρώνει η χα. Οπότε άστα αυτά.
Για κάνε μου κι εμένα μια παράθεση.
Παράθεση σε τι;Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:05Pirate7G έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:03Ναι ναι και καλα τώρα.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 19:58
Δεν παίζω στοιχήματα ρε Ωρίωνα. Αλλά αν έπαιζα άνετα θα πόνταρα.
Για κάνε μου κι εμένα μια παράθεση.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Καλό είναι να μην προεξοφλούν ορισμένοι, τη νίκη του γιου της μητσοτάκαινας.
- Golden Age
Σε αυτά που υποτίθεται ότι είχα "παραδεχτεί" ή έστω "ισχυριστεί"...
- Golden Age
Μα όταν ήμουν Ωρίωνα όλο για υτην σου την παραδοχή σε έκραζα. Μάλλον και για αυτή. Δηλαδή θυμάσαι ότι είμαι ο Ωρίωνα, αλλά δεν θυμάσαι τι λέγαμε; Έλα τωραGolden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:08
Σε αυτά που υποτίθεται ότι είχα "παραδεχτεί" ή έστω "ισχυριστεί"...
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Προσωπικά σιχαίνομαι τη βρωμοοικογένεια όσο δε μπορείς να φανταστείς,το αρνητικό που έχετε στη ΧΑ είναι το ανοιχτό παρελθόν με τις σβάστικες και τα τατουάζ που δεν κρύβονται.Εγώ επειδή είμαι αριστερός σοσιαλπατριώτης θα είχα κόλλημα να σας ψηφίσω μόνο και μόνο για αυτό...αλλιώς η απέχθεια και η σιχασιά που νιώθω για το μητσοτακέικο είναι πολύ μεγάλες και δεν μπορώ να τις καταπιέσω μέσα μου.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:09Ο μοναδικός που μπορεί να τον νικήσει είναι ο Κασιδιάρης.
Οι άλλοι είναι γλάστρες του.
- Golden Age
Το ζητούμενο όμως δεν είναι τα όποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και προπσωικές διαφορές έχει ο Χ ή ο Ψ ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ με την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά το καλύτερο για το δήμο.-71 έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:17Προσωπικά σιχαίνομαι τη βρωμοοικογένεια όσο δε μπορείς να φανταστείς,το αρνητικό που έχετε στη ΧΑ είναι το ανοιχτό παρελθόν με τις σβάστικες και τα τατουάζ που δεν κρύβονται.Εγώ επειδή είμαι αριστερός σοσιαλπατριώτης θα είχα κόλλημα να σας ψηφίσω μόνο και μόνο για αυτό...αλλιώς η απέχθεια και η σιχασιά που νιώθω για το μητσοτακέικο είναι πολύ μεγάλες και δεν μπορώ να τις καταπιέσω μέσα μου.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:09Ο μοναδικός που μπορεί να τον νικήσει είναι ο Κασιδιάρης.
Το καλύτερο για το δήμο είναι ο Κασιδιάρης.
Ο Ηλιόπουλος και ο Γερουλάνος είναι τσόντες του Μπακογιάννη. Και οι δυο ασχολούνται με υποσχέσεις στους λαθρομετανάστες και την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής.
Στο Β' γύρο δεν γίνεται να τον κερδίσει ο Κασιδιάρης. Θα στηρίξουν πολλοί τον Μητσοτάκη και ο Κασιδιάρης δεν έχει πολιτικές συμμαχίες. Στην πολιτική για να κερδίσεις μία νίκη είναι απαραίτητες οι συμμαχίες.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:09Ο μοναδικός που μπορεί να τον νικήσει είναι ο Κασιδιάρης.
Υπεράνω όλων η πατρίς
-
- Phorum.gr user: independent_44
Θα υποχρεωθούν να τον ακούσουν.
Θα γίνει β' γύρος με τον έναν υποψήφιο αποκλεισμένο απ'τα ΜΜΕ;
Δεν ξέρω αν θα γίνει ντιμπέιτ στις δημοτικές και στις περιφερειακές για τον Β΄γύρο(εδώ δεν έγινε στις ευρωεκλογές και το πιθανότερο είναι να μη γίνει ούτε στις βουλευτικές).independent_44 έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 00:39Θα υποχρεωθούν να τον ακούσουν.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Golden Age
Σημασία έχει τί θέλει ο κόσμος, όχι τι θέλει το σύστημα και τα ΜΜΕ.Patriot έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 00:36Στο Β' γύρο δεν γίνεται να τον κερδίσει ο Κασιδιάρης. Θα στηρίξουν πολλοί τον Μητσοτάκη και ο Κασιδιάρης δεν έχει πολιτικές συμμαχίες. Στην πολιτική για να κερδίσεις μία νίκη είναι απαραίτητες οι συμμαχίες.Golden Age έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:09Ο μοναδικός που μπορεί να τον νικήσει είναι ο Κασιδιάρης.
Απο εκεί και πέρα, ο Κασιδιάρης είναι ο μόνος υποψήφιος και θέλει και μπορεί να κερδίσει το Μπκογιάννη. Οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα θα 'ναι υποψηφιότητα του τύπου Καμίνης εναντίον Σακελλαρίδη και οι Νεοδημοκράτες θα ποντάρουν στο φόβο του κόσμου για τον εθνομηδενισμό και θα καλέσουν σε συσπείρωση για να κερδίσει ο...λιγότερο κακός. Κι έτσι θα γίνει, όπως το '14. Συν ότι οι νυν δεν θέλουν να κερδίσουν. Φουλ λαθρολάγνοι κλπ. Κια φυσικά ο Μπακογιάννης θα έχει το πράσινο φως να εφαρμόσει τη λαθρολάγνα πολιτική του, αφού η αντιπολίτευση θα συμφωνεί με αυτόν.
Όποιος θέλει να κερδίσει κάτι καλό η Αθήνα, δεν έχει παρα να ψηφίσει Κασιδιάρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πάει ο Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο;
από Νετο Γκουερινο » 04 Οκτ 2023, 18:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Οκτ 2023, 20:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δήμος Αθηναίων, Δουκομπακογιάννηδες σαν 2 σταγόνες νερό
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Ιουν 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Φεβ 2025, 23:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 06:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιουν 2023, 08:56
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Φεβ 2024, 17:19