Χεχεχε
625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
Ναι, έχεις διαπεραστική κριτική ματιά, το έχω αντιληφθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
Παπάρια μέντολες έχω, αλλά διατηρώ το δικαίωμα να αποδίδω σεβασμό όπου γουστάρω...
Το συγκεκριμένο σχόλιο μου ήταν ειρωνικό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ποσες απο τις υπογραφές εχουν μπει απο Μόσχα, ξέρουμε;
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Εσύ βασικά αναδεικνύεις οτιδήποτε θέμα έχει πολιτικό κόστος στην εκάστοτε κυβέρνηση.Αρίστος έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 20:07Otto Weininger έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 20:01σου αποδεικνύω ότι δε σε ενδιαφέρει κανένα θέμα παρά ψάχνεις κάπου να στήσεις αφήγημα.
Εγω αναδεικνυω το θεμα η οι συγγενεις τους;
.
Στα αρχίδια σου οι νεκροί των τεμπών...
Στα αρχίδια σου τα θύματα των μνημονίων...
Στα αρχίδια σου όλα εκτός από την πάρτη σου!
Στο τέλος ξες τι λένε κάτι τύποι σαν και σένα?
" ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ"!!!
Να δεις πως το λένε αυτό....
- Eθνικοκοινωνιστης
παντως τον σιδηροδρομο ο τσιπροφσκι τον ξεπουλησε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
giotis2005 έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 09:47Εσύ βασικά αναδεικνύεις οτιδήποτε θέμα έχει πολιτικό κόστος στην εκάστοτε κυβέρνηση.Αρίστος έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 20:07Otto Weininger έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 20:01
σου αποδεικνύω ότι δε σε ενδιαφέρει κανένα θέμα παρά ψάχνεις κάπου να στήσεις αφήγημα.
Εγω αναδεικνυω το θεμα η οι συγγενεις τους;
.
" ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ"!!!
Στον πραγματικο κοσμο εσεις γραψατε στ' αρχιδια σας τους νεκρους ξεφτυλιζοντας τη μνημη τους με μπαζωματα και μαιμου Εξεταστικες.
Κι εμεις προσπαθουμε να τα αναδειξουμε ολα αυτα για να εχει μελλον αυτος ο τοπος.
.
Ήσουν και συ στις διαδηλώσεις Αρίστο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Σιγά που νοιάζεσαι για τον τόπο.Αρίστος έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 10:27giotis2005 έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 09:47Εσύ βασικά αναδεικνύεις οτιδήποτε θέμα έχει πολιτικό κόστος στην εκάστοτε κυβέρνηση.
" ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ"!!!
Στον πραγματικο κοσμο εσεις γραψατε στ' αρχιδια σας τους νεκρους ξεφτυλιζοντας τη μνημη τους με μπαζωματα και μαιμου Εξεταστικες.
Κι εμεις προσπαθουμε να τα αναδειξουμε ολα αυτα για να εχει μελλον αυτος ο τοπος.
.
Ντροπή να εκμεταλλεύεσαι στο γεγονός στα τέμπη για να φανείς!
giotis2005 έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 10:52Σιγά που νοιάζεσαι για τον τόπο.Αρίστος έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 10:27giotis2005 έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 09:47
Εσύ βασικά αναδεικνύεις οτιδήποτε θέμα έχει πολιτικό κόστος στην εκάστοτε κυβέρνηση.
" ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ"!!!
.
Ντροπή να εκμεταλλεύεσαι στο γεγονός στα τέμπη για να φανείς!
Φυσικα και νοιαζομαι για τη χωρα μου και αποδειξη οτι η πολιτικη μου αρθρογραφια γινεται δωρεαν.
Εσυ απο την αλλη το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να με μειωσεις με προσωπικες επιθεσεις και να μπουρλοτιασεις το νημα γιατι επιχειρηματα δεν εχεις.
Κι αυτο δειχνει πολλα για το ποιον οχι μονο το δικο σου αλλα ολης της παρεας των μποτ εδω μεσα.
.
Εννοω να τα αναδειξουμε στο πχορουμ Γαλη μου, καποιοι στο πχορουμ, καποιοι στα σοσιαλς, καποιοι με τις υπογραφες.
Και οχι δεν ημουν στις διαδηλωσεις και τελικα ουτε με τους αγροτες κατεβηκα.
.
Πάντα ήταν πιο ξεκούραστοι οι αγώνες* από τα φόρα και τα σόσιαλ γενικότερα, Αρίστο.
*Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αγώνας μια διαδήλωση (ειρηνική ή μη) από τον οποιονδήποτε, είναι ένα άλλο πονεμένο θέμα.
Αν μη τι άλλο, εσύ έχεις ταυτότητα στα σοσιαλ. Οι δροσουλίτες αγωνιστές, τί ακριβώς έχουν για να τους πάρει ο οποιοσδήποτε στα σοβαρά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περί νόμου ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας.
από AlienWay » 02 Μαρ 2025, 15:20 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 1 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
02 Μαρ 2025, 15:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eιναι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ της καταργησης της βουλευτικης ασυλιας;
από Alex Amsterdam » 18 Μαρ 2024, 22:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
19 Μαρ 2024, 13:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού: «Κύριε ανακριτά σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»
από Frappezitis » 10 Φεβ 2025, 19:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Φεβ 2025, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
από SeaHawk » 14 Ιαν 2025, 23:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 165 Απαντήσεις
- 3393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
19 Ιαν 2025, 20:52
-