Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Στα τσακίδια Μπένυ!!!
Στα τσακίδια ψυχοπροβληματικό!!!
Τι θα απογίνουν όμως τώρα οι άρρωστοι που σε έχουν ψηφίσει κατά καιρούς;;;
.
Στα τσακίδια ψυχοπροβληματικό!!!
Τι θα απογίνουν όμως τώρα οι άρρωστοι που σε έχουν ψηφίσει κατά καιρούς;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Και η φώφη αυτά λέει, οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους.alekhine έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:31ενταξει αφου το ειπε ο μπενι ετσι θαναιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 21:30Σύμφωνοι, αλλά το τεκμηρίωσε μέχρι αϊότα. Δεν το παίζει απλώς μούρη - είναι. Αγαπημένο σημείο η αποστροφή 'εμείς οικοδομήσαμε τη στρατηγική ήττα του σύριζα'.
Εντωμεταξύ ο Μπένι επιβεβαίωσε επί της ουσίας ότι δεν θα δέχονταν τίποτα άλλο στις προσεχείς εκλογές, παρά την πρώτη θέση του επικρατείας. Αυτό δηλαδή που διέρρευσε από την πρώτη στιγμή η μεριά της φώφης.
"Δεν είμαι πόλιτικάντης" είπε, "να τρέχω για το σταυρό". Κατέστησε σαφές ότι το θεωρεί προσβολή αυτό, να κατέβει με σταυρό, για το πολιτικό εκτόπισμα (που νομίζει ότι έχει).
Και επειδή σαν πρώην αρχηγός (και νυν θεότητα της πολιτικής Ελλάδας, κατά την άποψή του) δεν θα μπορούσε να μπει απλά στη δεύτερη θέση του επικρατείας, έθεσε το "πρώτος ή τίποτα". Βέβαια, επειδή είναι μαέστρος στην επικοινωνία, δεν κατονόμασε ως κυρίαρχο λόγο της αποχώρησής αυτή του την απαίτηση, αλλά την κατηγορία της φώφης ότι δεν "ταιριάζει πολιτικά με τη φυσιογνωμία του κόμματος".
οι παπανδρεικοι θελουν
αντιπολίτευση ή στην χειρότερη τρικομματική κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ
και αποστάσεις απο την ΝΔ που την έβγαλε λάδι και παρέδωσε την χώρα χρεοκοπημένη το 2009 μετα από δύο τετραετίες
οι εκσυγχρονιστές θέλουν
συνεργασία με ΝΔ ή
εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ
από το 1993 είναι δύο ξεχωριστά κόμματα
σε όλα τα ζητήματα λένε άλλα πράγματα
ας φτιάξουν άλλο κόμμα ή να πάνε ΝΔ,
οι υπόλοιποι ας ενωθούν με τους προεδρικούς του ΣΥΡΙΖΑ
και αποστάσεις απο την ΝΔ που την έβγαλε λάδι και παρέδωσε την χώρα χρεοκοπημένη το 2009 μετα από δύο τετραετίες
οι εκσυγχρονιστές θέλουν
συνεργασία με ΝΔ ή
εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
υπαρχει εκσυγχρονιστης που εχει μεινει στο πασοκ και δεν εχει παει ακομα στον κουλη?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αν κατάλαβα καλά ο σύριζα είναι κάτι σαν καθαρτήριο λουτρό για τους παπανδρεϊκούς, σε αντίθεση με τους λαδωμένους νδκράτες.Γαληνός έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:10οι παπανδρεικοι θελουν
οι εκσυγχρονιστές θέλουν
συνεργασία με ΝΔ ή
εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ
Έχει έναν θρησκευτικό μυστικισμό αυτό το κόνσεπτ.
Σύριζα ο αίρων την αμαρτίαν της μεταπολίτευσης.
Με μια πιο στοχευμένη επικοινωνιακή πολιτική μπορεί να μαζέψει και τους εσφιγμενίτες, τη Λουκά (έχει ήδη κάνει προπόνηση στο είδος με τη Μεγαλοοικονόμου).
Χτυπάει μέχρι και συνεργασία με το Βελόπουλο, όλο και κάποιο χειρόγραφο από την αποκάλυψη του Ιωάννου που να μιλάει για την αποκάλυψη του σκανδάλου της προβάρτις θα βρεθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντύπωση μου κάνει γιατί ο Καμίνης για χάρη του οποίου υποτίθεται ότι έγινε όλο αυτό δεν κατέβηκε υποψήφιος υποψήφιος βουλευτής με σταυρό στην Αθήνα. Δεν εμπιστεύται τις δυνάμεις του μετά από 8 χρόνια δήμαρχος Αθηνών (2011-2019);
Υπεράνω όλων η πατρίς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από μηδίσαντες σημιτικούς, η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο μουζέλης.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
https://www.tovima.gr/2008/11/25/politi ... kareklies/ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:42Αν κατάλαβα καλά ο σύριζα είναι κάτι σαν καθαρτήριο λουτρό για τους παπανδρεϊκούς, σε αντίθεση με τους λαδωμένους νδκράτες.Γαληνός έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:10οι παπανδρεικοι θελουν
οι εκσυγχρονιστές θέλουν
συνεργασία με ΝΔ ή
εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ
Έχει έναν θρησκευτικό μυστικισμό αυτό το κόνσεπτ.
Σύριζα ο αίρων την αμαρτίαν της μεταπολίτευσης.
Με μια πιο στοχευμένη επικοινωνιακή πολιτική μπορεί να μαζέψει και τους εσφιγμενίτες, τη Λουκά (έχει ήδη κάνει προπόνηση στο είδος με τη Μεγαλοοικονόμου).
Χτυπάει μέχρι και συνεργασία με το Βελόπουλο, όλο και κάποιο χειρόγραφο από την αποκάλυψη του Ιωάννου που να μιλάει για την αποκάλυψη του σκανδάλου της προβάρτις θα βρεθεί.
από πολύ παλιά, το χάσμα ανάμεσα σε εκσυγχρονιστές και προεδρικούς/φίλους Ανδρέα Παπανδρέου, είναι αγεφύρωτο«Σε άλλες εποχές έπεφταν «καρεκλιές»», 2007
«Σε άλλες εποχές έπεφταν «καρεκλιές»» Το παρασκήνιο του συνεδρίου επανίδρυσης της Νεολαίας ΠαΣοΚ – Η στάση του κ. Παπανδρέου, ο ρόλος του κ. Σκανδαλίδη και το άρθρο 16
Οι «εκσυγχρονιστές», οι «Ταλιμπάν» και η «Τόνια με τα παντελόνια»
1. Κατ’ αρχάς ο κ. Ν. Ανδρουλάκης, επικεφαλής των λεγομένων «εκσυγχρονιστών» οι οποίοι αναδείχθηκαν πρώτη δύναμη (εξέλεξαν 49 μέλη).
Οταν άναψαν τα αίματα για το άρθρο 16 (ο κ. Ανδρουλάκης έχει υπογράψει κατά της αναθεώρησης του άρθρου) δεν σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους για να μη γενικευθεί η κρίση και εισέπραξαν αμέσως την μήνιν των υπολοίπων: «ΔΑΠίτες είστε!» τους φώναζαν ρυθμικά.
2. μια ιδιότυπη ομάδα, οργανωμένη από το 1974 με στρατιωτική πειθαρχία («τύφλα να ‘χει η ΚΝΕ» λένε στη Νεολαία) και σκληρές αριστερές απόψεις.
Για την ομάδα Ανδρουλάκη επρόκειτο περί «Ταλιμπάν, που ήρθαν «ζυμωμένοι» από τις σχολές τους ακόμη και για ξύλο. Δεν υπήρχε πεδίο συνεννόησης». Είχαν ανάψει «φωτοβολίδες», χοροπηδούσαν ρυθμικά και φώναζαν συνθήματα όπως
«Ανδρέα ζεις και σπέρνεις εφιάλτες σε εκσυγχρονιστές και Νεοδημοκράτες»,
«Να τοι οι ΔΑΠίτες»,
«Εχεις ξεχάσει τι σημαίνει βάση» (απευθυνόμενοι στον κ. Σκανδαλίδη),
«Εδώ είναι συνέδριο» κ.ά.
Η ομάδα Πανταζή φώναζε στον κ. Τριαντάφυλλο
«Να τη η Τόνια με τα παντελόνια», επειδή κυκλοφορούσε η φήμη ότι εμμέσως είχε τη στήριξη της βουλευτού Φθιώτιδος και πρώην γραμματέως της Νεολαίας ΠαΣοΚ κυρίας Τόνιας Αντωνίου
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η φάση είναι ότι ήταν και βασικός μνημονιακός υπουργός του ΓΑΠ.Τότε ο Παναγούλης τον απειλούσε με κρεμάλα.Τώρα ο Παναγούλης θα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ και ο Ραγκούσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Μπίστης έχει ένα αδιαφιλονίκητο ρεκόρ : χάνει όποιος υποστηρίζει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-