ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Αύγ 2022, 10:46

Lugozzi έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:33
Otto Weininger έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:32
Lugozzi έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:27

Τα ποια?! :smt005:
ΣΥΡΙΖΑ;
Θεωρείς τον ΚΜ δεξιό?

Με το χέρι στην καρδιά
Και άσε τις μαλακιες σε μένα
Θεωρώ Δεξιές τις πολιτικές του. Το 90% αυτών έως τώρα, έστω και αν μερικές έγιναν λόγω παγκόσμιων συγκυριών.

Αν θεωρείς ότι θα αφήσουμε ξανά τους ζαίους να μας ξεκωλιασουν στους φόρους (52 φόροι μειώθηκαν και ακολουθούν και άλλοι), να διαλύσουν την εξωτερική πολιτική που έχει δρομολογηθεί (Με τον Τσίπρα να μιλάει για Ρωσία, Ιράν, Κινα), τις αμυντικές συμφωνίες, τα pushbacks, τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, την ψηφιοποίηση και την μείωση της γραφειοκρατίας κλπ κλπ για να μπορείτε εσείς (που καλομαθε η κωλαρα σας πάλι και ξεχάσατε την λαίλαπα) να έχετε ένα κόμμα του 3% να λέει ανεφαρμοστες πίπες κατά 99% και μα ξεμαλλιαζεται με το ΚΚΕ για να γελάμε, κάνεις λάθος.

Μου μάθατε μερικοί τώρα και θέλετε MSc στο δεξιό φρόνημα μέσω Μπογδανοτζημερων.

Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τζημερος σαν πρωθυπουργός αυτά τα 3 χρόνια; Κάνε μας την χάρη.

Ο Μπογδανος που την έχει δει τελευταίο καιρό Τραμπ, τι θα έκανε αν ήταν υπουργός ΠροΠο εκτός από το να κλαίει κάτω απ το γραφείο του ; Θα γέμιζε με αίμα τους δρόμους για να κόψει τις Κουφοντινιαδες;

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, αλλά μην έχεις αυταπάτες και κυρίως μην θεωρείς ότι δυναμώνεις κάτι δεξιό.

Εδώ είναι Ελλάδα και Ευρώπη. Δε γράφεις από το Ωστιν του Τέξας.

Και σε αυτές τις συνθήκες/πολιτικες εξελιξεις, αυτά που έχει κάνει τούτη η κυβέρνηση δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά.

Οπότε, ναι δεν λέω καθόλου μαλακιες σε σένα. Εσύ μου λες, νομίζοντας ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Αν φας πάλι Τσίπρα στην μάπα (λέμε αν) θα νιώσεις τι μαλακιες λες και κάνεις πολιτικά

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 06 Αύγ 2022, 10:48

Εντωμεταξύ η Αρμενία έχει φιλορωσική και φιλοκινέζικη κυβέρνηση :smt005:

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 06 Αύγ 2022, 10:49

foscilis έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:43
Lugozzi έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:20
foscilis έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:12

Της Αρμενίας και της Ουκρανίας, λένε.
:o

Πες μου ότι δεν ισχύει

https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... exelixeis/

...
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι το βράδυ της Πέμπτης κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο ο διοικητής της Υπηρεσίας, Παναγιώτης Κοντολέων. Ο τελευταίος φέρεται να επικαλέστηκε ότι η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων αρχών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την άρση απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και της Αρμενίας.
Δηλαδή θα ζητούσε η ευπ την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών να παρακολουθεί τον ποροσενκο ξερωγω γιατί έχει επαφές με Τούρκους και ο Ζελένσκι θα ελεγε yes sir? :)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Αύγ 2022, 10:50

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:45
GoBack έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:41
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:39

Πού κολλάει αυτό με μυστικές υπηρεσίες;
Στην καταχρηση εξουσιας κολλαει.Μπορει να ειχε τους λογους του
Μα δεν διαφώνησα για την κατάχρηση. Είπα είναι πιθανή, και ότι έβαλε τα φιλαράκια του και το σόι μέσα - και τον ίδιο επικεφαλής- είναι δείγμα γραφής. Όμως από την στιγμή που εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες, εκ των πραγμάτων υπάρχει παρασκήνιο που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.
Δεν ειπα οτι διαφωνησες,ειπα οτι τοτε εσκιζες τα βρακια σου.Τωρα τα λες ωραια και ψυχραιμα.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 06 Αύγ 2022, 10:50

Αν δίνουν κωλο σε κράτη όπως Αρμενία και Ουκρανία φανταστείτε τι κάνουν σαν πόρνες των Αμερικανών και των Ευρωπαίων.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 06 Αύγ 2022, 10:51

Otto Weininger έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:46
Lugozzi έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:32

ΣΥΡΙΖΑ;
Θεωρείς τον ΚΜ δεξιό?

Με το χέρι στην καρδιά
Θεωρώ Δεξιές τις πολιτικές του. Το 90% αυτών έως τώρα, έστω και αν μερικές έγιναν λόγω παγκόσμιων συγκυριών.

Αν θεωρείς ότι θα αφήσουμε ξανά τους ζαίους να μας ξεκωλιασουν στους φόρους (52 φόροι μειώθηκαν και ακολουθούν και άλλοι), να διαλύσουν την εξωτερική πολιτική που έχει δρομολογηθεί (Με τον Τσίπρα να μιλάει για Ρωσία, Ιράν, Κινα), τις αμυντικές συμφωνίες, τα pushbacks, τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, την ψηφιοποίηση και την μείωση της γραφειοκρατίας κλπ κλπ για να μπορείτε εσείς (που καλομαθε η κωλαρα σας πάλι και ξεχάσατε την λαίλαπα) να έχετε ένα κόμμα του 3% να λέει ανεφαρμοστες πίπες κατά 99% και μα ξεμαλλιαζεται με το ΚΚΕ για να γελάμε, κάνεις λάθος.

Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τζημερος σαν πρωθυπουργός αυτά τα 3 χρόνια; Κάνε μας την χάρη.

Ο Μπογδανος που την έχει δει τελευταίο καιρό Τραμπ, τι θα έκανε αν ήταν υπουργός ΠροΠο εκτός από το να κλαίει κάτω απ το γραφείο του ; Θα γέμιζε με αίμα τους δρόμους για να κόψει τις Κουφοντινιαδες;

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, αλλά μην έχεις αυταπάτες και κυρίως μην θεωρείς ότι δυναμώνεις κάτι δεξιό.

Και σε αυτές τις συνθήκες/πολιτικες εξελιξεις, αυτά που έχει κάνει τούτη η κυβέρνηση δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά.

Οπότε, ναι δεν λέω καθόλου μαλακιες σε σένα. Εσύ μου λες, νομίζοντας ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Αν φας πάλι Τσίπρα στην μάπα (λέμε αν) θα νιώσεις τι μαλακιες λες και κάνεις πολιτικά
Φίλε ο πιο αυστηρός κριτής της ΝΔ θα είμαι εγώ που τους ψήφισα.
Μάθατε και σκύβετε το κεφάλι σε όλα μαλακες γι αυτό σας έχουν γραμμένους στα αρχιδια τους και δε σας υπολογίζουν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 06 Αύγ 2022, 10:51

GoBack έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:50
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:45
GoBack έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:41

Στην καταχρηση εξουσιας κολλαει.Μπορει να ειχε τους λογους του
Μα δεν διαφώνησα για την κατάχρηση. Είπα είναι πιθανή, και ότι έβαλε τα φιλαράκια του και το σόι μέσα - και τον ίδιο επικεφαλής- είναι δείγμα γραφής. Όμως από την στιγμή που εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες, εκ των πραγμάτων υπάρχει παρασκήνιο που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.
Δεν ειπα οτι διαφωνησες,ειπα οτι τοτε εσκιζες τα βρακια σου.Τωρα τα λες ωραια και ψυχραιμα.
Άσε ρε τακη
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 06 Αύγ 2022, 11:00

Ρε παιδιά που χάθηκε η ακροδεξιά χλεπατσα;Ο μπουμπούκος φυσικά.

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 06 Αύγ 2022, 11:01

Μαδουραίος έγραψε:
:smt005::smt005::smt005:
Άντε το ζήτησε η Ουκρανία ( λέμε τωρα ) και η Αρμενία ( :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005: )
Εδω οι δικοί μας τι είπαν ? Ντα ταβαρις θα τον παρακολουθήσουμε και θα σας δώσουμε και αναφορά

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 06 Αύγ 2022, 11:02

Το θέμα είναι αν θα πάει κανείς μπουζου.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Αύγ 2022, 11:04

Lugozzi έγραψε:
06 Αύγ 2022, 10:51
Otto Weininger έγραψε:
Lugozzi έγραψε:

Θεωρείς τον ΚΜ δεξιό?

Με το χέρι στην καρδιά

Φίλε ο πιο αυστηρός κριτής της ΝΔ θα είμαι εγώ που τους ψήφισα.
Μάθατε και σκύβετε το κεφάλι σε όλα μαλακες γι αυτό σας έχουν γραμμένους στα αρχιδια τους και δε σας υπολογίζουν.
Ναι, μάθαμε κυρίως ότι η πολιτική είναι η τέχνη η του εφικτού. Οπότε όταν βλέπω μέσα σε αυτό το παγκόσμιο χάος των 3 ετών, την χώρα μου να δυναμώνει όσο ποτέ στην εξωτερική και αμυντική πολιτική, όταν βλέπω φόρους να μειώνονται, όταν βλέπω ζαίους/μκο/Τούρκους να κλαίνε για το μεταναστευτικό, όταν βλέπω αλλαγές στην παιδεία που δεν είχαν υπάρξει ποτέ άλλοτε, οταν βλέπω ψηφιοποίηση και μείωση γραφειοκρατίας, τότε δεν θα "κλάψω" για 2-3 αλλα που δεν έγιναν για να ικανοποιήσω τα δεξιά μου ένστικτα στο 100%.

Έτρωγες σκατά 4.5 χρόνια σε κάθε τομέα, σου φτιαξανε τούρτα και σκουζεις γιατί δεν βάλανε κερασάκι. Κάνε μας την χάρη λοιπόν.

Δεν έχεις αντίλογο σε αυτά που γράφω γιατί είναι γεγονότα. Γι'αυτό και μιλάτε γενικά και αόριστα "σας θεωρούν δεδομένους" και λοιπές αρλούμπες.
Γι'αυτό και οι ΜπογδανοΤζημεροι μιλάμε μόνο για γενικόλογες γαρνιτουρες ή για αγώνα ενάντια στους τραβελους/ΚΚΕ κλπ.

Γιατί τι άλλο να πείτε/πουν; Ότι διαφωνούν με την εξωτερική πολιτική; Με την πολιτική άμυνας; Με την μείωση φόρων; Όχι βέβαια. Εκεί κάνουν τουμπεκί.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 06 Αύγ 2022, 11:06

Στο μεταξύ ότι η ΝΔ έχει μειώσει 52 φόρους είναι το συντομότερο ανέκδοτο.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 06 Αύγ 2022, 11:10

Σιγά το καινούργιο με τις παρακολουθήσεις
Και εμένα με παρακολουθούσαν όταν έπαιζα στοίχημα και έγραφα σε στοιχηματικο site του εξωτερικού. Οι μυστικές υπηρεσίες είναι κράτος εν κράτει εδώ και χρόνια.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 06 Αύγ 2022, 11:11

Ίακχος έγραψε:
06 Αύγ 2022, 11:10
Σιγά το καινούργιο με τις παρακολουθήσεις
Και εμένα με παρακολουθούσαν όταν έπαιζα στοίχημα και έγραφα σε στοιχηματικο site του εξωτερικού. Οι μυστικές υπηρεσίες είναι κράτος εν κράτει εδώ και χρόνια.
Ε μα ναι, εσένα δεν θα παρακολουθήσουνε οι μυστικές υπηρεσίες;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών