vantono έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 18:40
Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 18:28
Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 14:23
Λολ... Που το είδες το δεξιό προφίλ; Ο Μπακογιάννης είναι ένας Ηλιόπουλος στο πιο νεοφιλ.
Ο Μπακογιάννης είναι κεντρώος και προοδευτικός και μέχρι πρότινος ο μόνος που συμπαθούσα πάρα πολύ από τη ΝΔ. Σκεφτόμουν μάλιστα αρχικά να τον ψηφίσω στις δημοτικές εκλογές. Έχει προσπαθήσει όμως να πλασαριστει από τότε που κατεβαίνει για δήμαρχος με δεξιό προφίλ και είναι σαφές ότι προσπαθεί να στήσει γέφυρες με την ακροδεξιά. Είναι χαρακτηριστικό το άρθρο της Αυγής,
αλλά έχω δει και αρκετούς ακροδεξιων τοποθετήσεων να τον στηρίζουν ή να στηρίζουν πρόσωπα τα οποία έχει πάρει.
πού τους εχεις δει ολους αυτους βρε χαιλάντερ, εγώ με οσους ολντ-σκουλ δεξιους και εθνολαικιστες εχει τυχει να συναναστραφώ, τον κράζουν χειρότερα κι απο αριστερό. Και αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που με κανει να σκοπευω να τον ψηφίσω. Απο πρωην ανελίτες και δεξιοκαραμανλικους έως και ακροδεξιοκαρατζαφερικους και αβγά, τον έχουν ολοι στη μπουκα, και τον κράζουν άσχημα. Μέχρι και οτι ειναι βαλτός για να προωθήσει συμφέροντα εβραιομασώνων, ακουσα προσφατα απο ενα ατομο.

Εγώ θα περίμενα ότι η αντίδραση αυτή εναντίον του θα ήταν πολύ πιο έντονη από τον ακροδεξιό χώρο. Υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι ολική και βασικά
όχι τόσο έντονη. Και αυτό γιατί έχει καταφέρει να προσεταιρισθεί αρκετούς. Πρόσφατα έβλεπα στο φβ έναν τύπο της γειτονιάς που εκφράζει ακραίες ρατσιστικές θέσεις, είχε πάει σε ό,τι συλλαλητήριο για το μακεδονικό είχε γίνει κλπ, να στηρίζει με τα χίλια τον μπακογιάννη και έναν φίλο του που κατέβαινε μαζί του. Γι αυτόν ήμουν σίγουρος ότι δεν επρόκειτο να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από τον Κασιδιάρη. Είναι λίγο αψυχολόγητος και παλαβός χώρος, μην το ψάχνεις.
Προφανώς άμα μιλάμε τώρα για τους φανατικούς της ΧΑ ή του Καρατζαφέρη, θα τον βρίζουν. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται με τον μέσο ακροδεξιό της πόλης. Ο οποίος δεν έχει ακούσει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Κασιδιάρη (ενώ το '14 είχε γίνει μεγάλος ντόρος), αλλά έχει λάβει ένα σωρό διαφημιστικά έντυπα του Μπακογιάννη, δηλώσεις του για τα Εξάρχεια που θα καθαρίσουν κλπ