Γενικώς, κάποια θέματα είναι θησαυροί ως καταγραφές της κοινωνικοπολιτικής σημειολογίας, χωρίς σκονάκια.
Και το πχόρουμ επιτελεί σημαντικό έργο σ' αυτό το πλαίσιο.
και το φβ ..προσεξε οτι δεν αναφερει κανενα ζωο ουτε σκυλο ουτε γατα
Απο Αχιλλέα Γεωργίου..(ο οποίος είναι στη φώτο και έχει γενέθλια σήμερα)
Κάπου είχα δει μια αντίστοιχη φωτογραφία από μια κοπέλα που είχε φτάσει τα 40, όπου εμπνεύστηκα για αυτή τη Photo.
Σήμερα κλείνω κι εγώ 40.
Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα στη ζωή μου.
Στο βιβλίο μου που θα εκδοθεί τέλος Νοεμβρίου γράφω ότι όσα λιγότερα έχεις, τόσο λιγότερα προβλήματα έχεις.
Όσο μεγαλώνω λοιπόν, προτιμώ να έχω λιγότερα και να κάνω περισσότερα.
Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πώς η μεγαλύτερη μου ανάγκη είναι να μην πέσω θύμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Να είμαι όπως γράφω και στο βιβλίο, ο Δραπέτης των Καιρών.
Που βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι ελεύθερος.
Την αγάπη μου σε όλους.
Σήμερα κλείνω 40. Δεν έχω σχέση.
Δεν έχω παιδιά.
Δεν έχω γραφείο, γιατί δουλεύω μέσα από ένα λάπτοπ και από όπου θέλω.
Δεν έχω ούτε περιουσία.
Είμαι ελεύθερος.
Και είμαι πολύ καλά
Αυτό που πρόσεξα, είναι ότι δεν αναφέρει καν ανθρώπους.
Την γνώμη του Πουλάκη για τον Πουτλερ την ξέρουμε;
Ξέρουμε τη δράση του για τα χημικά του Άσαντ.
Κατά τον πόλεμο της Συρίας μετά από διαπραγματεύσεις αποφασίσθηκε από τον ΟΗΕ η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας που θα γινόταν πάνω σε ένα ειδικό πλοίο στα ανοιχτά της Κρήτης.Ο Πολάκης διέδωσε ψευδώς ότι τα χημικά θα τα έριχναν στη θάλασσα της Κρήτης που θα μολυνόταν και αναστάτωσε τον κόσμο δημιουργώντας και "κίνημα" εναντίον της καταστροφής των χημικών κάνοντας συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.Όταν άρχισε η διαδικασία μπήκε σε μία βάρκα ως επικεφαλής άλλων αγωνιστών για να σταματήσει την κατά φαντασίαν μόλυνση και ανοίχθηκε στο πέλαγος αλλά τον σταμάτησε ένα πολεμικό πλοίο.
Επέστρεψε πίσω άπρακτος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς να μολυνθεί τίποτε και το θέμα ξεχάσθηκε και ούτε ξαναμίλησε για αυτό.
Δεν ήθελε να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας γενικότερα; Υποστηρικτής του δικτάτορα Ασσαντ;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κατά τον πόλεμο της Συρίας μετά από διαπραγματεύσεις αποφασίσθηκε από τον ΟΗΕ η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας που θα γινόταν πάνω σε ένα ειδικό πλοίο στα ανοιχτά της Κρήτης.Ο Πολάκης διέδωσε ψευδώς ότι τα χημικά θα τα έριχναν στη θάλασσα της Κρήτης που θα μολυνόταν και αναστάτωσε τον κόσμο δημιουργώντας και "κίνημα" εναντίον της καταστροφής των χημικών κάνοντας συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.Όταν άρχισε η διαδικασία μπήκε σε μία βάρκα ως επικεφαλής άλλων αγωνιστών για να σταματήσει την κατά φαντασίαν μόλυνση και ανοίχθηκε στο πέλαγος αλλά τον σταμάτησε ένα πολεμικό πλοίο.
Επέστρεψε πίσω άπρακτος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς να μολυνθεί τίποτε και το θέμα ξεχάσθηκε και ούτε ξαναμίλησε για αυτό.
Δε μου λες, η Νίκη Τζαβέλα που έκανε αυτή την ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, σε ποιό κόμμα ανήκει;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
E, δε τον ΚΣέρω τον άνθρωπο πώς φέρεται έΚΣω.
Εν τω μεταξύ:
Δεν ομιλώ για τον έξω κόσμο Χελώνε, στο κάτω κάτω, ποιον έξω κόσμο ο πουθενάς να πούμε.
Εδώ και πολύ του είναι. Έξω, εκτός των άλλων, πέφτουν και κλωτσές.
κόίτα διάλογο το ζευγαράκι τώρα.που θα με δείρει κιόλας,εμένα
Δεν ομιλώ για τον έξω κόσμο Χελώνε, στο κάτω κάτω, ποιον έξω κόσμο ο πουθενάς να πούμε.
Εδώ και πολύ του είναι. Έξω, εκτός των άλλων, πέφτουν και κλωτσές.
Ωχ, τώρα θα κλαίει οτι τον απειλείς.
Έξω δεν θα είχε την πολυτέλεια της απειλής, αυτό ακριβώς λέω.
γιατί ρε μπόμπο θα μου παίξεις τίποτα στο πιάνο?
[λέει πολλά ακόμα άραγε το ζευγαράκι?βαρέθηκα να απαντάω]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 26 Ιούλ 2024, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ήθελε να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας γενικότερα; Υποστηρικτής του δικτάτορα Ασσαντ;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.