Εφόσον υπάρχει στην πρόταση το "αφέθηκε να καεί για..." πρέπει ο εισαγγελέας να εξετάσει αν αυτο είναι νόμιμο, αν επετεύχθη ο στόχος της θυσίας, αν όντως έγινε αυ΄το κλπΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:20
Δεν λέγεται αυτό. Λέγεται πως άφησε την Εύβοια να καεί για να σώσει το δάσος στην Αθήνα.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Υδράργυρος
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Λίνο Βεντούρα
Ο εισαγγελέας αφενός επενέβη ήδη https://gr.euronews.com/2021/08/10/se-e ... iki-ereunaΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:26Εφόσον υπάρχει στην πρόταση το "αφέθηκε να καεί για..." πρέπει ο εισαγγελέας να εξετάσει αν αυτο είναι νόμιμο, αν επετεύχθη ο στόχος της θυσίας, αν όντως έγινε αυ΄το κλπΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:20
Δεν λέγεται αυτό. Λέγεται πως άφησε την Εύβοια να καεί για να σώσει το δάσος στην Αθήνα.
Από ‘κει και πέρα να το κοιτάξεις το κόμπλεξ με τα βασιλικά κτήματα
- Υδράργυρος
Είναι ένα μέρος στο οποίο πηγαίνω από μικρό παιδί. Μου άρεσε που το χαίρονταν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, ειδικά στα σκ. Εδώ και πολλά χρόνια τρώγονται να βάλουν είσοδο. Μοίραζαν και σχετικά ερωτηματολόγια πριν από μερικά χρόνια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:33
Βέβαια ο κόσμος πήγαινε για να απολαύσει τη φύση.
Αυτή η κυβέρνηση εμφανίστηκε με πολλά σχέδια, η ένταση των οποίων εγείρει και πολιτειακά ζητήματα εκτός των άλλων. Στόχος τους βέβαια δεν ήταν να χαίρεται ο κόσμος τη φύση.
Τεσπα, αυτή η κυβέρνηση έκαψε το βασιλικό κτήμα. Μεγάλη απώλεια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι πολιτειακα ζητήματα εγείρει? Επειδή θα κάνει το Τατόι μουσείο?Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:43Είναι ένα μέρος στο οποίο πηγαίνω από μικρό παιδί. Μου άρεσε που το χαίρονταν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, ειδικά στα σκ. Εδώ και πολλά χρόνια τρώγονται να βάλουν είσοδο. Μοίραζαν και σχετικά ερωτηματολόγια πριν από μερικά χρόνια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 08:33
Βέβαια ο κόσμος πήγαινε για να απολαύσει τη φύση.
Αυτή η κυβέρνηση εμφανίστηκε με πολλά σχέδια, η ένταση των οποίων εγείρει και πολιτειακά ζητήματα εκτός των άλλων. Στόχος τους βέβαια δεν ήταν να χαίρεται ο κόσμος τη φύση.
Τεσπα, αυτή η κυβέρνηση έκαψε το βασιλικό κτήμα. Μεγάλη απώλεια.
Δλδ όλες οι άλλες χώρες που έκαναν κάτι αντίστοιχο αναμοχλευσαν πολιτειακα ζητήματα?
Εδώ στη Σερβία του δωσαν πίσω τη Βασιλική περιουσία και δεν ειπώθηκε μισή κουβέντα για επαναφορά της μονάρχιας.
Μη λέμε πιπες πρωί πρωί...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
Δεν είναι δουλειά μου η βοήθεια σε ανάπτυξη δεξιοτήτων κατανόησης νοήματος. Ιδού η πρώτη δημοτικού, οποίος θέλει πάει.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Γι' αυτό που κατηγορείται ο Τσίπρας είναι πως έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως δεν υπάρχουν νεκροί και ύστερα ο βαθύς βόθρος του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανοχή του ίδιου του Τσίπρα, που εξαπέλυε ύβρεις για τους νεκρούς. Κάνεις δεν λέει πως έβαλε ο ίδιος την φωτιά.
Δηλαδη εαν εβγαινε ο Τσιπρας και ελεγε οτι υπηρχαν νεκροι θα ηταν ολα οκ για εσενα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συνέχεια ψεμάτων...
https://www.athensmagazine.gr/article/n ... deia-rdquoΠέταξε το «μπαλάκι» ο Χρυσοχοΐδης: «Εσείς κάψατε 100 άτομα στο Μάτι και μας λέτε για τη “Μήδεια”;»
ΥΓ: Τα ίδια σκατά (αναλογικά) έκανε και η ΝΔ μιλώντας για 6 μποφόρ και μικροκλίμα και πεύκα κλπ.
Αν λοιπόν το θέμα σας είναι το επικοινωνιακό του Τσίπρα περιμένω κράξιμο για τα ασύστολα ψεύδη της ΝΔ.
Θα μπορούσαμε να τον κατηγορήσουμε μόνο γιατί δεν υπήρξε πρόληψη, κλάιν δηλαδή, ένα από τα μόνιμα προβλήματα του ελληνικού κράτους. Αν τουλάχιστον μεριμνούσε να αποκαταστήσει τις ζημιές και να αποζημιώσει τις οικογένειες των νεκρών, θα το βουλωναμε όλοι. Αυτός τους ειρωνευόταν.zteo έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 11:39Δηλαδη εαν εβγαινε ο Τσιπρας και ελεγε οτι υπηρχαν νεκροι θα ηταν ολα οκ για εσενα?
-
Ειχατε 2 χρονια να βαλετε την προβλεψη μεσα στο παιχνιδι.Αντιθετως βλεπουμε το εργο να επαναλαμβάνετε και σημερα.Οσο για τις αποζημιωσεις στα χαρτια υπαρχουν οτι δεν δοθηκαν ακομα ειναι και δικια σας ευθυνη.Kolovrat έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 11:46Θα μπορούσαμε να τον κατηγορήσουμε μόνο γιατί δεν υπήρξε πρόληψη, κλάιν δηλαδή, ένα από τα μόνιμα προβλήματα του ελληνικού κράτους. Αν τουλάχιστον μεριμνούσε να αποκαταστήσει τις ζημιές και να αποζημιώσει τις οικογένειες των νεκρών, θα το βουλωναμε όλοι. Αυτός τους ειρωνευόταν.
Απο εκει και περα το ολο ζητημα σας με τον Συριζα ειναι η επικοινωνιακη διαχειρηση μιας τετοιας καταστασης οχι η ουσια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20