Συμπτωματικά, αυτό συζητούσα σήμερα με τον αδελφό μου. Αν υπάρχει, θα είναι πολύ καλό φίτσουρ.
Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
Re: Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μεγαλο μυαλο ο αλλος συγκρινει το απο την αρχαιοτητα νομισμα που ηταν πληρωτεο επι τη εμφανιση
Με ενα αυλο "νομισμα" που η εξουσια το κανει οτι θελει
Με ενα αυλο "νομισμα" που η εξουσια το κανει οτι θελει
μα το σημαντικό θα ήταν αυτό. 4 χρόνια τις περιμένουμε για να κάνουμε τι με αυτές; Απλά να είναι μικρότερες από τις παλιές και να χωράν στο πορτοφόλι;
Κάπου διάβασα πρόσφατα, ότι πλέον οι συναλλαγές με "φυσικό" νόμισμα παγκοσμίως, αφορούν γύρω στο 15% του συνόλου των συναλλαγών. Όσο λάθος και να είναι (αν είναι) αυτό το νούμερο ή όσο λάθος και να το θυμάμαι, κάτι κάπου εκεί τριγύρω θα 'ναι. Οπότε, μην φαντάζεσαι ότι θα αλλάξουν και πολλά, δεν ζούμε στην εποχή της μνας και του οβολού.

Έτσι πιστεύω κι εγώ. Ότι αυτά είναι τα σημαντικά, η ευκολία που θα προσφέρει σε κάποιες συναλλαγές μας (όχι αναγκαστικά οικονομικές). Και φυσικά, η αποδοχή της στο εξωτερικό, σε σχέση με τις τωρινές.

αυτό που θέλω να πω είναι οτι τέτοια κάρτα έχει και ο Μασούτης. Που τη σκανάρεις και έχει πληροφορίες για τον κάτοχο. Όλη αυτή η αναμονή 4 χρόνια ήταν για να κάνουν κάτι τόσο απλό; Αν δεν έχει ψηφιακή υπογραφή ή άλλες λειτουργίες που να διευκολύνουν την καθημερινότητα, είμαστε για κλάμματα.
Ο φόβος τους για την αντίδραση του χριστεπωνύμου πλήθους σταμάτησε την έκδοση της παραπάνω από 10 χρόνια.mao mao έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 20:59αυτό που θέλω να πω είναι οτι τέτοια κάρτα έχει και ο Μασούτης. Που τη σκανάρεις και έχει πληροφορίες για τον κάτοχο. Όλη αυτή η αναμονή 4 χρόνια ήταν για να κάνουν κάτι τόσο απλό; Αν δεν έχει ψηφιακή υπογραφή ή άλλες λειτουργίες που να διευκολύνουν την καθημερινότητα, είμαστε για κλάμματα.
Πάρε τώρα αυτό που σου δίνουν και πάλι καλά να λες
γίνεται σε άλλες χώρες. Νομίζω έχουν και ένα card reader που διαβάζει την ταυτότητα και μετά πατάς και κάποια pin. Ακριβώς δεν την ξέρω τη διαδικασία.
οκ γιατί μονη της δεν βγάζει νόημα, θελει και τρόπο ταυτοποιησης ο ταυτοποιητης. Πιο μετά, μην μας πούνε οι κινέζοι ότι αντιγράφουμε.
θα δεις, αμα τη βαζεις κοντα σε κουταλι θα το μαγνητιζει.
θα πιανει και μπλουτουθ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η εξουσια δεν κανει οτι θελει με τη δραχμη η αλλο νομισμα; υποτιμηση ας πουμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Dwarven Blacksmith
Κακώς βαραίνει τον πολίτη, δηλαδή τον ΕΕ, θα έπρεπε να βαραίνει τον φορολογούμενο, δηλαδή το μισθωτό.adon99 έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 19:44Δινει σαφεις απαντησεις το μορφωμα του κουλη που παει να τα αρπαξει παλι απο του πολιτες
8. Γιατί το κόστος έκδοσης βαραίνει τον πολίτη;
Η τεχνολογία που ενσωματώνεται στο νέο δελτίο ταυτότητας είναι αντίστοιχη των διαβατηρίων και έχει αυξημένο κόστος. Στην περίπτωση του νέου δελτίου ταυτότητας πετύχαμε το κόστος να είναι το ελάχιστο δυνατό και υποπολλαπλάσιο εκείνου της έκδοσης διαβατηρίων, συμπεριλαμβάνοντας και τη φωτογραφία.
Σε ποια ακριβως γραμμη ειναι η απαντηση?
Α ρε απατεωνισκοι της νεας κλεφτοκρατιας

- Cecily Anne
Πραγματικά, έχω βαρεθεί να κυκλοφορώ με το διαβατήριο, για να γλιτώνω τις ερωτήσεις και τα γέλια.Isildur έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 20:53Έτσι πιστεύω κι εγώ. Ότι αυτά είναι τα σημαντικά, η ευκολία που θα προσφέρει σε κάποιες συναλλαγές μας (όχι αναγκαστικά οικονομικές). Και φυσικά, η αποδοχή της στο εξωτερικό, σε σχέση με τις τωρινές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 313 Απαντήσεις
- 9892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
16 Νοέμ 2023, 03:01
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κυβέρνηση Κάμερον είχε απορρίψει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες;
από Αρίστος » 05 Σεπ 2023, 13:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
05 Σεπ 2023, 14:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπράβο στον Βελόπουλου που είπε για τα 40% γίδια στην Νέα Δημοκρατία
από Μαδουραίος » 09 Ιούλ 2023, 11:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 1259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
10 Ιούλ 2023, 11:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες προσλήψεις στην υγεία για να καλυφθούν τα κενά ε;
από Sol » 28 Ιουν 2023, 23:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-