Δούμας ο Κοσμοκράτορας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Δούμας ο Κοσμοκράτορας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 28 Απρ 2019, 12:31

και γαμώ τα άτομα δείχνουν αυτά τα μέλη του μετώπου νεολαίας της ΧΑ :lol:
γονείς μακριά τα παιδιά σας από εκεί.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Απρ 2019, 12:36

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις κατασκηνώσεις αυτές? Μου φαίνεται ενδιαφέρον το να κάνει κάποιος διακοπές και προπόνηση στην ύπαιθρο.
Κόστος, έναρξη-λήξη, εγκαταστάσεις, κλπ?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 28 Απρ 2019, 12:47

κάνουν εθνικιστικές κατασκηνώσεις, "Πρόκειται για την πρώτη εθνικιστική κατασκήνωση της Τ.Ο Νίκαιας, στην καταπράσινη περιοχή του ποταμού της Νέδας.https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/1733429/
Εθνικιστικές Κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z5mNjvk9uT
δεν λέω ότι είναι παράνομο. το θέμα είναι ότι η συμμετοχή του Μπαντέμη δείχνει πως ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 28 Απρ 2019, 13:25

southern έγραψε:
28 Απρ 2019, 12:21
Alexander Steven James
Γνωστος θεουλης.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Απρ 2019, 16:21

Kauldron έγραψε:
28 Απρ 2019, 12:00
Golden Age έγραψε:
28 Απρ 2019, 07:20
southern έγραψε:
28 Απρ 2019, 06:49
Ο Δούμας προσπαθεί να μαζέψει ότι ψηφαλακι μπορεί
Τέτοια κριτήρια έχεις εσύ για τις "αξιόλογες προσωπικότητες";
Ρε 'συ, ο τύπος δεν υπάρχει.
Πρίν ένα μήνα, με αποκαλούσε "φίλο του", και μάλιστα μάλλωνε με οποιονδήποτε μου έκανε επίθεση. Δήλωνε δε, οτι εγώ ποτέ δεν είχα δώσει δείγματα οτι είμαι ναζί. Μετά ξαφνικά του ήρθε στο μυαλό (ενώ εγώ δεν άλλαξα σε τίποτα αυτά που γράφω) οτι είμαι "ναζιστόψυχος", και οτι βγάζοντας πράγματα για άτομα που ούτε καν τα έχω ακουστά (κάτι μου λέει τώρα για κάποιον Μπαντέμη, Μαντέμη(?)) και άρθρα από τη δεκαετία του... 90 :smt005: οτι μου κάνει ζημιά.
Εντάξει, η εξυπνάδα δεν ήταν πάντα το ισχυρό σημείο των νεοδημΟΡΚατών, αλλά ο τύπος έχει πάει σε άλλα επίπεδα.
Βέβαια διατηρεί στο ακέραιο το "χέζω εκεί που γλείφω", και "γλείφω εκεί που χέζω" (μπορεί κανείς να δεί τί έγραφε για τη ΝΔ μόλις βδομάδες πρίν), απαραίτητο για κάθε Μπουμπουκιστήρι.
Το παλούκι θα βγει από το σβέρκο.
Ο μόνος σβέρκος που έχει κοκκινήσει από τις απανωτές φάπες είναι ο δικός σου, μικρέ. Αν δεν το έχεις καταλάβει έχεις γίνει περίγελος με την κωλοπιλάλα που σ' έχει πιάσει. Αλλά συνέχισε, δεν πειράζει.

Δούμας, Κοσμοκρατορία, jailgoldendawn, xyzcontagion, και στη μέση Νέα Δημοκρατία. :smt005::smt005::smt005::smt005:

Σε βλέπω μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών να ψηφίζεις κανένα ΚΕΕΡΦΑ αν κατεβαίνει, ή ο,τιδήποτε αντίστοιχο είναι να κατέβει, έτσι που πάς.
Πολλές φορές λέω "troll θα είναι, δεν μπορεί...". Αλλά μετά διαβάζω pam και Πρετεντέρη και λέω, "οκ, Νεοδημοκράτης είναι".

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Απρ 2019, 17:38

Πολλές φορές λέω "troll θα είναι, δεν μπορεί...". Αλλά μετά διαβάζω pam και Πρετεντέρη και λέω, "οκ, Νεοδημοκράτης είναι".
Ο Πρετεντέρης είναι τρολλάκι, φαίνεται κι απ' το άβαταρ.
Η Pam (Pamela?) μου φαίνεται γνήσια νεοδημοκράτισσα είναι. Μαντρίσσια. :D
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 29 Απρ 2019, 00:24

Εγώ έχω μείνει ακόμα στον Κεραμυδά και τον Γκιόλβα και τον Φουράκη... Πάντως, ο λεγόμενος "ελληνοκεντρικός" χώρος έβγαλε διάφορα φρούτα. Άλλα κατέληξαν στη ΝΔ (Γεωργιάδης), άλλα δεν έφτασαν πιο ψηλά από τον ΛΑΟΣ και τώρα προσπαθούν να πετύχουν κάτι παρόμοιο (Βελόπουλος), άλλα είναι στη ΧΑ (ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος πχ), κάτι λίγα συνεχίζουν την πορεία τους (πχ Λιακόπουλος) και υπάρχει και το Συμβούλιο των Τζεντάι που είδα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Μια μέρα, θα ήθελα να διαβάσω ένα βιβλίο που να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το καμουφλάρισμα όσων ήταν δεξιότερα από την πρωταρχική ΝΔ σε "ελληνοκεντρικούς", με συνωμοσιολογία και "απόκρυφη ιστορία" αμερικανικής αισθητικής και εμπνεύσεως, χωρίς όμως να εξαντλείται στην ιδεολογική καταδίκη τους. Ο "βιβλιοπώλης" Γεωργιάδης δεν είναι παρά το πιο πετυχημένο παράδειγμα ενός μοντέλου τηλεοπτικής προβολής, με "μοναδικές προσφορές" και ελληνικές εκδοχές τού "BUT WAIT THERE'S MORE" που έδωσε αναγνωρισιμότητα σε πολύ κόσμο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 29 Απρ 2019, 08:40

Rakomelofronas έγραψε:
29 Απρ 2019, 00:24
Εγώ έχω μείνει ακόμα στον Κεραμυδά και τον Γκιόλβα και τον Φουράκη... Πάντως, ο λεγόμενος "ελληνοκεντρικός" χώρος έβγαλε διάφορα φρούτα. Άλλα κατέληξαν στη ΝΔ (Γεωργιάδης), άλλα δεν έφτασαν πιο ψηλά από τον ΛΑΟΣ και τώρα προσπαθούν να πετύχουν κάτι παρόμοιο (Βελόπουλος), άλλα είναι στη ΧΑ (ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος πχ), κάτι λίγα συνεχίζουν την πορεία τους (πχ Λιακόπουλος) και υπάρχει και το Συμβούλιο των Τζεντάι που είδα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Μια μέρα, θα ήθελα να διαβάσω ένα βιβλίο που να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το καμουφλάρισμα όσων ήταν δεξιότερα από την πρωταρχική ΝΔ σε "ελληνοκεντρικούς", με συνωμοσιολογία και "απόκρυφη ιστορία" αμερικανικής αισθητικής και εμπνεύσεως, χωρίς όμως να εξαντλείται στην ιδεολογική καταδίκη τους. Ο "βιβλιοπώλης" Γεωργιάδης δεν είναι παρά το πιο πετυχημένο παράδειγμα ενός μοντέλου τηλεοπτικής προβολής, με "μοναδικές προσφορές" και ελληνικές εκδοχές τού "BUT WAIT THERE'S MORE" που έδωσε αναγνωρισιμότητα σε πολύ κόσμο.
Αυτός ο χώρος,ο λεγόμενος Ελληνοκενττικός,εθνικός,όπως θέλεις πες τον,είναι κατά 70% ψεκασμένοι και βλάκες.
Λίγοι είναι σοβαροί και μπορούν να σταθούν συο ύψος των περιστάσεων.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 29 Απρ 2019, 15:01

Κάν' το 95.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 29 Απρ 2019, 17:00

Rakomelofronas έγραψε:
29 Απρ 2019, 15:01
Κάν' το 95.
Πολλοί απο αυτούς που έχουνε γίνει ονόματα στον ευρύτερο χώρο, δεν είναι παρα ουρανοκατέβατοι μπουρδολόγοι. Έγραψαν κάποια ψεκασμένα βιβλία, τους εντόπιζε ο Πλεύρης και τους "εισήγαγε" στο χώρο ως συγγραφείς, μέσω εκδοτικών οίκων κλπ. Μετά αυτοί ασχολούνταν με την πολιτική. Δεν ξέρω γιατί το 'κανε αυτό ο Πλεύρης. Ίσως έκανε το χαβαλέ του. Ειδικά στις εποχές του ΛΑΟΣ, ανεδείχθησαν αρκετά τέτοια φρούτα μέσω του ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Άλλοι πάλι απο αυτούς που πρωταγωνιστούν σήμερα στον λεγόμενο "ευρύτερο χώρο", δεν είναι παρα πρώην στελέχη τέως μικρών κομμάτων του που έχουν αυτοδιαλυθεί. Στελέχη με μέτριες πολιτικές ικανότητες που επειδή δεν υπάρχουν πλέον οι φορείς τους, την ψώνισαν και θεωρούν ότι είναι η ευκαιρία να ικανοποιήσουν τη μωροφιλοδοξία τους να ηγηθούν.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 02 Μαρ 2020, 17:46

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
27 Απρ 2019, 20:34
μονο ο ησαιας κωνσταντινιδης λειπει :003:
Κακως :lol:

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”