Η κοίμηση του Αδόλφου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Pirate7G

Re: Η κοίμηση του Αδόλφου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 30 Απρ 2019, 15:34

Μπίστης έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:33
Pirate7G έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:27

Δεν πειράζει. Καλή είναι η επανάληψη. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Για χιτλερικούς μιλάμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για την κοινωνία και για την χώρα.
Η βλακεία που σε δέρνει είναι πιό επικίνδυνη.
Αν μπορούσε να αναγνωρίσεις τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, δεν θα ψήφιζες την ανθελληνική χα και τους ναζί της.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 30 Απρ 2019, 15:43

ρε τύποι, ανεξάρτητα από το θλιβερό νταματζ-ο θεός να το κάνει-κοντρόλ του Γκόλντεν, γιατί έχει δικαίωμα ο Βορίδης να είναι φασίστας στα 20 και αστός δεξιός στα 50, ο Κοτζιάς να είναι σταλινοτσολιάς στα 20 και κεντροαριστερός στα 60 και δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει θέσεις ένας χρυσαυγίτης και από ναζί να γίνει ακροδεξιός;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Απρ 2019, 15:48

Beria έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:43
ρε τύποι, ανεξάρτητα από το θλιβερό νταματζ-ο θεός να το κάνει-κοντρόλ του Γκόλντεν, γιατί έχει δικαίωμα ο Βορίδης να είναι φασίστας στα 20 και αστός δεξιός στα 50, ο Κοτζιάς να είναι σταλινοτσολιάς στα 20 και κεντροαριστερός στα 60 και δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει θέσεις ένας χρυσαυγίτης και από ναζί να γίνει ακροδεξιός;
μα οι ίδιοι δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα στροφής
όταν ο νγμ στα 55 του βγαίνει δημόσια φορώντας τοτενπκοφ ε δε τον λες και απλά ακορδεξιό, ναζί τον λες
η αποκήρυξη του ναζισμού έγινε κατόπιν εορτής μετά το μεγάλο άνοιγμα λόγω κρίσης του 2010
αν ακούσεις τις συνομιλίες τους που βγαίνουν στη δημοσιότητα λόγω της δίκης, μιλάνε ξεκάθαρα για εθνικοσοσιαλισμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 30 Απρ 2019, 15:49

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 12:04
ποια άτομα του φόρουμ πενθούν σήμερα;; :lol::lol::lol:
Ο Αρχηγός δεν πέθανε ποτέ, βρίσκεται στην Ανταρκτική και ενίοτε πετάγεται για ταξίδια αναψυχής στη βάση που έχει στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Γιορτάζουμε μόνο την 20ή Απριλίου, τη Γέννηση του Σωτήρος.

(κολλημένος με το Iron Sky)

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 15:54

Ξεκίνησα με ανορθόδοξο τρόπο να παρασύρω οπαδούς της ΧΑ. Αργά αλλά σταθερά άρχιζα την απαξίωση της. Έφτασα όμως σε ένα σημείο που θεωρώ ότι πρέπει να τα ακούσουν χοντρά για τη ΧΑ. Η ΧΑ είναι βαρίδι για τον πατριωτισμό. Συνιστώ στον καθένα να διαβάσει το xyzcontagion και το jailgoldendawn. Εμένα με βοήθησαν να κατανοήσω το ναζιστικό dna της ΧΑ. τέλος για να πάρουν μπρος φαηλοι, δουμες και τζημεροι πρέπει να πεθάνει πολιτικά η ΧΑ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 30 Απρ 2019, 15:54

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:48
Beria έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:43
μα οι ίδιοι δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα στροφής
όταν ο νγμ στα 55 του βγαίνει δημόσια φορώντας τοτενπκοφ ε δε τον λες και απλά ακορδεξιό, ναζί τον λες
η αποκήρυξη του ναζισμού έγινε κατόπιν εορτής μετά το μεγάλο άνοιγμα λόγω κρίσης του 2010
αν ακούσεις τις συνομιλίες τους που βγαίνουν στη δημοσιότητα λόγω της δίκης, μιλάνε ξεκάθαρα για εθνικοσοσιαλισμό
Και δεν είναι μόνο το τι λένε στις πρόσφατες συνομιλίες τους. Είναι και οι αποκαλύψεις μελών τους. Είναι κι οι παραδοχές που κάνουν οι ίδιοι.
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί, έστω κι ως πιθανότητα , να υποστηρίζει πως οι χρυσαυγίτες δεν είναι πια ναζί. Εκτός κι αν κάνει damage control
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Απρ 2019, 15:55

στη τελική τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το παίξω ιδεολογικός αστυνόμος για κανέναν
ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει και έχει κάθε δικαίωμα να το εκφράζει ελεύθερα, τουλάχιστον κατά τη δική μου αντίληψη
αυτό που με χαλάει στη προκειμένη περίπτωση είναι η κοροϊδία
ο ένας έχει τατού σιγκ χαιλ και λέει του άρεσε η γραμματοσειρά
ο άλλος έχει τατού τη σβαστικα και λέει είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο
ο τρίτος βγαίνει φωτο με σημαίες των σσ και λέει είναι φωντομοντάζ
ε κάτσε ρε φίλε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 15:57

Τέλος η σύζυγος του αδερφού μου είναι ασιατισα και προγραμματιστρια. Έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Είχα βιβλίο του Πλεύρη και το πέταξα στα σκουπίδια. Ο κόσμος αλλάζει. Αυτά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 30 Απρ 2019, 15:57

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:30
Δεν πρόκειται ποτέ η ΧΑ να δει εξουσία, στη καλλιτερη των περιπτώσεων για αυτήν θα συντηρεί ένα μόνοψηφιο ποσοστό που θα βγάζει κάποιους βουλευτές. Βεβαίως με μεγάλη δόση οικογενειοκρατίας. Και φυσικά να αρμεγει τους ψηφοφόρους της με βιβλία, είδη ρουχισμού, εφημερίδες και περιοδικά.
ναι γιατί εσύ νομίζεις ότι είναι εύκολο για ένα εθνικιστικό μάλιστα κόμμα στην Ελλάδα να διατηρείται στην τριτοτεταρτη θέση.
δεν έχει ξαναυπάρξει εθνικιστικό κόμμα που να καλύπτει τις θέσεις μου στα όσα λέει (με εξαίρεση τον αντιαμερικανισμο) και να έχει φτάσει στην τρίτη θέση. όταν καταφέρει λοιπόν κάποιος από τους εξυπνάκηδες του 1% που σχολιάζουν τη χα με τα αποκόμματα τους κάτι ανάλογο τότε να αρχίσουν να μιλάνε.
η χα είναι το μοναδικό κόμμα που λειτουργεί χωρίς κρατική χρηματοδότηση, και παρολαυτα κουτσά στραβά τα βγάζει πέρα, ενώ άλλοι παρά την κρατική χρηματοδότηση έχουν χρέη εκατομμυρίων. αξιέπαινη.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 30 Απρ 2019, 15:58

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:57
Τέλος η σύζυγος του αδερφού μου είναι ασιατισα και προγραμματιστρια. Έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Είχα βιβλίο του Πλεύρη και το πέταξα στα σκουπίδια. Ο κόσμος αλλάζει. Αυτά.
ε ψήφισε κατευθείαν συριζα τότε, τι το κουράζεις.
εσύ άλλαξες απόψεις, εμείς δεν αλλάξαμε.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 30 Απρ 2019, 15:59

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:54
Ξεκίνησα με ανορθόδοξο τρόπο να παρασύρω οπαδούς της ΧΑ. Αργά αλλά σταθερά άρχιζα την απαξίωση της. Έφτασα όμως σε ένα σημείο που θεωρώ ότι πρέπει να τα ακούσουν χοντρά για τη ΧΑ. Η ΧΑ είναι βαρίδι για τον πατριωτισμό. Συνιστώ στον καθένα να διαβάσει το xyzcontagion και το jailgoldendawn. Εμένα με βοήθησαν να κατανοήσω το ναζιστικό dna της ΧΑ. τέλος για να πάρουν μπρος φαηλοι, δουμες και τζημεροι πρέπει να πεθάνει πολιτικά η ΧΑ.
southern έγραψε:
Γαμώ την ατυχία μου, τα πιο καλά δε χωράνε στις υπογραφές...
Τί σύριζα, αυτός έτσι που είναι σε λίγο ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε θα του φτάνει. :giggle:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 16:01

metaxoskolikas έγραψε:
30 Απρ 2019, 15:58
southern έγραψε:
εσύ άλλαξες απόψεις, εμείς δεν αλλάξαμε.
Εγώ είμαι δεξιος, αλλά ενάντια στον εθνοφυλετισμο και την φυλετική καθαρότητα. Θεωρώ πως η εξάπλωση τέτοιων ιδεών είναι απειλή για την οικογένεια μας.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 30 Απρ 2019, 16:02

southern έγραψε:
το xyzcontagion τοποθετείται αριστερά του συριζα και πολεμά με λύσσα δεξιά και ακροδεξιά με μακροσκελέστατα ντοκουμέντα
το jailgoldendawn απότι έχω καταλάβει πρέπει να πρόσκειται στον συριζα και μάλιστα είχε βγάλει και κάποιες ανακοινώσεις στο παρελθόν εναντίον της νδ για τις κατηγορίες που εξαπέλυε στον συριζα σχετικά με τη δίκη
αυτοί επηρεάζουν τον τρόπο πολιτικής σου σκέψης
βέβαια αν πράγματι έχεις αλλάξει απόψεις γιατί πρέπει να είσαι και μικρή ηλικία, ψήφισε και συριζα και ανταρσυα και ό,τι άλλο θες..

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 30 Απρ 2019, 16:02

southern έγραψε:
τέλος για να πάρουν μπρος φαηλοι...
Ε, ΠΕΣ ΤΟ ΈΤΣΙ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. Βγες και βρωντοφώναξέ το: Εκεί στη Νέα ΔεξΆ (ή στου Νικολόπουλου ή στου Καρατζαφέρη) σας έτσουξε πολύ που ο Ελαφρολαϊκός Σύνδεσμος πουλάει προϊόν που γουστάρει το «(άκρο)δεξιό» πόπολο. Δεν αντέχεις που σας παίρνουν την πελατεία. Μα έτσι εξηγείται. Γιατί αν ήσουν ειλικρινής αριστερός θα έδινες και έμφαση στο ότι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ είναι οι φασίστες. Όμως, τους ψηφοφόρους τους αφήνεις λίγο, γιατί ελπίζεις ότι μπορεί να γυρίσουν στο μαντρί. Ποιο μαντρί, δηλαδή, καμαρούλα μία σταλιά δύο επί τρία και την έχετε δει «μαντρί». :lol:

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 16:03

Εγώ δεν ντρέπομαι που το ανιψάκι μου θα έχει μεθαύριο μογγολικά χαρακτηριστικά. Αλληλεγγύη στην οικογένεια Σχορτσιανίτη που δέχτηκε επίθεση από τον Παναγιώταρο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών