Pedro έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 20:04
Στο ξανα λεω,ειμαι απο αυτους που εχουν περιουσια. Τι δεν καταλαβαινεις;
Πρεπει να σκεφτουμε συνολικα - συλλογικα και οχι ο καθενας για παρτη του.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις; Γιατι ακριβως με θεωρεις αεργο που κανω δυο δουλειες; Εισαι ενας γερος με στερεοτυπα που θεωρει τον εαυτο του αλανθαστο και μοναδικο στον κοσμο που εχει δουλεψει.
Χαλαρωσε λιγο. Δεν εισαι κανα θεος..ενας μικρο αστος παγιδευμενος στην ψευδαισθηση της ευμαρειας που σου παρεχει ο καπιταλισμος εισαι. Και ολα αυτα
με δικα μας χρηματα..
Θα γυρισεις να μας πεις εσυ οτι ειμαστε αεργοι. Αντε απο δω ρε. Ετοιμη,ευκολη και ανετη δουλεια ειχες με σταθερο μισθο, ρεξει χιονισει. Και μας κουνας το δαχτυλο;
Αη απο δω..
Πού την βρήκες την ακίνητη περιουσία; Αν πραγματικά έχεις τότε πρέπει να είσαι μαζόχας όταν απαιτείς να σε φορολογεί το κράτος για κάτι που δεν έχει εισόδημα. Αλλά η ροζουλιά ιδεοληψία δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά.
Ποια ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα μου τσαμπουνάς ρε αρτιστεράτζα;
Εσύ δεν έγραφες ότι ζεις στο εξωτερικό;
Nandros έγραψε: ↑ 15 Μάιος 2019, 23:16
Ανήκω στην μειοψηφία αυτών που ΔΕΝ τα έφαγαν μαζί με σας τους υπόλοιπους - όταν κυκλοφορεί πολύ χρήμα όλοι τρώνε - αφού δούλεψα στον ναυτιλιακό τομέα και οι μισθοί μου και των συναδέλφων μου ήταν εισαγόμενο συνάλλαγμα που πάντα είχε ανάγκη η χώρα. Δάνειο δεν πήρα.
Η χώρα μου/μας χρωστάει και δεν της χρωστώ/χρωστάμε, αλλά δεν έχω/έχουμε απαιτήσεις.
(στα έχω ξαναγράψει αλλά επιμένεις)
Εμείς ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί με σένα και τους δικούς σου!
Το πώς/πόσο/πότε δούλεψα, αριστεράντζα, εσύ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις.
.