Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
Λέμε ναι στο δημόσιο θηλασμό.
Λέμε ναι στο δημόσιο άρμεγμα.
Λευτεριά στα γίδια.
Λέμε ναι στο δημόσιο άρμεγμα.
Λευτεριά στα γίδια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
εσενα δεν σε ενδιαφερει και εμενα δεν με απασχολουν τα προχω υπαρκτα και ανυπαρκτα προβληματα της αμερικης που τα κανουν εξαγωγη .Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:37Ναι,δεν με ενδιαφέρει από πού ήρθε και με πόση χρονοκαθυστερηση και μιλάς εσύ για πρόβλημα που δεν υπάρχει. Εκείνες που το ζουν δε πιστεύουν το ίδιο. Κάτσε μερικές φορές δίπλα σε θηλαζουσα και κόψε αντιδράσεις. Μετά έλα να μου ξαναπείς για ανύπαρκτο πρόβλημα.Αγις έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:32για αυτο εχεις να πεις κατι ;
''* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .''
Κι επειδή δεν πρόκειται να το κάνεις, προχωρά σε κάτι ευκολότερο. Διάβασε τα σχόλια κάτω από αυτές τις ειδησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσένα δε σ' ενδιαφέρει τίποτα που δε σε αφορά.
Απ' τη στιγμή όμως που δε σ' ενδιαφέρει μην υποκρινεσαι κι ότι γνωρίζεις αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι. Ξαναλέω, διάβασε τα σχόλια του νήματος, διάβασε και τα σχόλια κάτω από ειδήσεις. Θα δεις ότι τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα
Απλά δε σε νοιάζει
Και βρήκες και ευκαιρία να κραξεις
''As of July 2018, all 50 states, the District of Columbia, and the Virgin Islands have passed legislation that explicitly allows women to breastfeed in public.[50] Further, at least 29 states, the District of Columbia, and the Virgin Islands exempt them from prosecution for public indecency or indecent exposure for doing so.[51] ''Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:46Εσένα δε σ' ενδιαφέρει τίποτα που δε σε αφορά.
Απ' τη στιγμή όμως που δε σ' ενδιαφέρει μην υποκρινεσαι κι ότι γνωρίζεις αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι. Ξαναλέω, διάβασε τα σχόλια του νήματος, διάβασε και τα σχόλια κάτω από ειδήσεις. Θα δεις ότι τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα
Απλά δε σε νοιάζει
Και βρήκες και ευκαιρία να κραξεις
https://en.wikipedia.org/wiki/Breastfeeding_in_public
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι αντί να σβήσεις αυτή τη μαλακία νήμα κάθεσαι και δίνεις βήμα για να διαβάζουμε εμείς τα εμετικά. Μπράβο ρε.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:37Το να μην καταλαβαίνεις τι είναι ο θηλασμός και για ποιον λόγο επιλέγει μια μαμά να θηλάσει είναι ένα πράγμα. Το να χαρακτηρίζεις γκιόσες θηλάζουσες μάνες είναι από την άλλη ξεφτίλα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Η δικια μου δεν αντιμετωπισε ποτέ πρόβλημα, zero fucks given, πουθενά όμως. Δεν ένιωσα ποτέ κανεναν να ασχολείται, ούτε Αθήνα, ούτε επαρχία, ούτε σε καφετέριες, πουθενά. Ίσως αλλες αντιμετώπισαν; κακώς αν έγινε αλλα εξαρτάται κ τι εννοούμε πρόβλημα. Αν ηταν απλα κοιταγματα κ τέτοια, who cares
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζήλεψα. Έχεις ακόμα γάλα;Kiki mat έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:43Αμάν ,άμα φτάσεις ν α θηλαζεις ένα ολόκληρο χρόνο ,πιτσιλας όλον τον τόπο. Τώρα αυτές που θηλάζουν ένα μήνα ας βγουν έξω τι να πω . Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου , εθιστηκε το παιδί στον θηλασμό και δεν μου έτρωγε τίποτα άλλο. Φώναζε γα γα . Έπαθε αυτο που λένε είπε η παιδίατρος γλυκό το γάλα της μαμάς . Δώδεκα κιλά παιδί να θηλάζει έξι φορές την ημέρα. Το παιδί αναπτυσσόταν κανονικά έως υπερβολικά . Για την υγεία και τον δύο μας κοψαμε τον θηλασμό .. Σπίτι μου πιτσιληξα τα μούτρα της αδερφής μου τι μου φταίει ο π ε ραστικος;Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:30Τι σχέση έχει το.ερωτημα με το θέμα; Κατουράνε για να μη τους βλέπουν, γιατί ντρέπονται, να μη δούνε το πουλί τους που κρέμεται ή το κατουρλιο.
Ο θηλασμός δεν είναι κατούρημα κι ούτε πρέπει να ντρέπεται κάποια για αυτό. Το γάλα δεν είναι κατουρλιο που καταλήγει στο πάτωμα βρωμιζοντας
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τα μονα επικριτικα σχολια που εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου ειναι απο γυναικες.Γινονται συνηθως οταν αυτη που θηλαζει ειναι εμφανισιμη και με ωραιο στηθος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Περίπου 200.000 πρέπει να είναι τα μωρά σε ηλικία θηλασμού ανά πάσα στιγμή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:39Μπορεί και παραπάνω.
Αλλά που θα τις βρεις και πως θα κουβαλάνε τόση τρέλα ;
Για τη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεις "κορίτσια". Άλλο αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια μέρα περίμενα σε ένα γιατρείο να εξεταστώ. Στον προθάλαμο, ήταν μαζί μου μια γυναίκα με ένα βρέφος στην αγκαλιά της. Κάποια στιγμή το βρέφος έκλαψε. Αυτή το θήλασε. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα. Αλλωστε το μωρό πεινούσε.
Α, έτσι είναι. Οταν το μωρό θέλει να φάει σε δημόσιο χώρο και κλαίει, θα θηλάσει δημόσια.
Τώρα βέβαια, ως μέσο ακτιβισμού, ο δημόσιος θημασμός δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Μαζεύονται μανάδες έχοντας τα μωρά τους μέσα στον ήλιο ή στο κρύο και τα ταλαιπωρούνε για να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Και αυτά μπορεί να μη θέλουν να θηλάσουν.
Αρα ναι στον δημόσιο θηλασμό, όχι στον θηλασμό ως ακτιβισμό.
Α, έτσι είναι. Οταν το μωρό θέλει να φάει σε δημόσιο χώρο και κλαίει, θα θηλάσει δημόσια.
Τώρα βέβαια, ως μέσο ακτιβισμού, ο δημόσιος θημασμός δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Μαζεύονται μανάδες έχοντας τα μωρά τους μέσα στον ήλιο ή στο κρύο και τα ταλαιπωρούνε για να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Και αυτά μπορεί να μη θέλουν να θηλάσουν.
Αρα ναι στον δημόσιο θηλασμό, όχι στον θηλασμό ως ακτιβισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Παλιοτερα δεν ηταν συχνο φαινομενο παντως, μονο γυφτισες πετυχαιναμε να θηλαζουν σε λεωφορεια κλπ. Πλεον ειναι πιο συχνο αλλα και παλι θα ελεγα οτι ειναι πολυ μετρημενο. Δεν με ενοχλει ο θηλασμος αλλα ουτε νομιζω οτι υπαρχει και κανενα θεμα να ριξουν ενα κομματι υφασμα πανω. Εαν η αλλη πεταξει το βυζι εξω για να θηλασει, ε σορρυ αλλα ποιος δεν θα ριξει μια κλεφτη ματια; Απο την αλλη εαν πρεπει το παιδι να θηλαζει μεχρι τα 2 και η γυναικα εργαζεται τι γινεται; Το τραβαει με θηλαστρο; Εαν ναι γιατι δεν κανει το ιδιο οταν βγαινει μια βολτα; Λογικα για ευκολια υποθετω. Τεσπα, δεν εχω πετυχει ποτε μου να γινεται μανουρα λογω θηλασμου σε δημοσιο χωρο και θεωρω οτι ενα υφασμα που να καλυπτει το στηθος ειναι λογικο, η ουσια ειναι να θηλασει το μωρο και αυτο γινεται και με το υφασμα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- wooded glade
Άρα ;hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 01:15Περίπου 200.000 πρέπει να είναι τα μωρά σε ηλικία θηλασμού ανά πάσα στιγμή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:39Μπορεί και παραπάνω.
Πόσο εύκολο είναι να βρούμε παλαβιάρες, αν υποθέσουμε ότι απαγορεύεται σε όποια δεν είναι μαμά να προσέλθει στην εκδήλωση ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Δεν έχω δει εγώ.Nostalgia έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 02:08Παλιοτερα δεν ηταν συχνο φαινομενο παντως, μονο γυφτισες πετυχαιναμε να θηλαζουν σε λεωφορεια κλπ. Πλεον ειναι πιο συχνο αλλα και παλι θα ελεγα οτι ειναι πολυ μετρημενο. Δεν με ενοχλει ο θηλασμος αλλα ουτε νομιζω οτι υπαρχει και κανενα θεμα να ριξουν ενα κομματι υφασμα πανω. Εαν η αλλη πεταξει το βυζι εξω για να θηλασει, ε σορρυ αλλα ποιος δεν θα ριξει μια κλεφτη ματια; Απο την αλλη εαν πρεπει το παιδι να θηλαζει μεχρι τα 2 και η γυναικα εργαζεται τι γινεται; Το τραβαει με θηλαστρο; Εαν ναι γιατι δεν κανει το ιδιο οταν βγαινει μια βολτα; Λογικα για ευκολια υποθετω. Τεσπα, δεν εχω πετυχει ποτε μου να γινεται μανουρα λογω θηλασμου σε δημοσιο χωρο και θεωρω οτι ενα υφασμα που να καλυπτει το στηθος ειναι λογικο, η ουσια ειναι να θηλασει το μωρο και αυτο γινεται και με το υφασμα.
Εσείς που περπατάτε στην Πράγα, στο Ιρκούτσκ, στο Ιακούτσκ μπορεί να έχετε δει.
Θα έριχνα ματιά όπως αναπόφεκυτα θα έριχνα ματιά και σε έναν που κάνει εμετό πίτσα μέσα στο λεωφορείο.
- hellegennes
Αρκεί να μαζέψεις το 0,1% αυτών, το οποίο είναι πανεύκολο. Στο σύνολο της Αττικής θα πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή πάνω από 50.000 θηλάζουσες. Μία στις τριακόσιες να θέλει να συμμετάσχει και καλύπτεσαι.wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 02:09Άρα ;hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 01:15Περίπου 200.000 πρέπει να είναι τα μωρά σε ηλικία θηλασμού ανά πάσα στιγμή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:39Μπορεί και παραπάνω.
Πόσο εύκολο είναι να βρούμε παλαβιάρες, αν υποθέσουμε ότι απαγορεύεται σε όποια δεν είναι μαμά να προσέλθει στην εκδήλωση ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
0.1% του 50,000 είναι 50.hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 02:27Αρκεί να μαζέψεις το 0,1% αυτών, το οποίο είναι πανεύκολο. Στο σύνολο της Αττικής θα πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή πάνω από 50.000 θηλάζουσες. Μία στις τριακόσιες να θέλει να συμμετάσχει και καλύπτεσαι.wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 02:09Άρα ;hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 01:15
Περίπου 200.000 πρέπει να είναι τα μωρά σε ηλικία θηλασμού ανά πάσα στιγμή.
Θα πρέπει να γίνει δημόσιο κάλεσμα - που δεν έγινε.
Αν είναι 50,000 μπορεί να βρεις 50 συριζαίες. Λόγω Σύριζα μπορεί να έχεις τύχη, αλλοιώς δεν έχεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Αύγ 2024, 09:52 » σε Οικονομία - 8 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-