Τα ξέρεις τύπε ,και να μη ρωτάς τύπε για να κάνεις βαβούρα τύπε.
Λαγός : Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ, Χαρδαλιά και του Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ
Re: Λαγός : Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ, Χαρδαλιά και του Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ
Έκανα βάρη απ' τα 14 , λίγο μποξ ,αλλά κυρίως μπάσκετ , "χτισμένος" ακόμα και στα 51Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:52Λίγο ξυλαγκουρο σε κόβω με αυτές τις διαστάσεις
Αν σκεφτείς ότι μου ρίχνεις δέκα πόντους περίπου και στο πικ με τα βάρη είχα φτάσει 95.

- Otto Weininger
Καλό είναι αυτό. Αλλά αν θες να αντιμετωπίσεις κάποιον σαν τον Λαγό στο ένας με έναν, θες αρκετή προπόνηση ακόμα.Στύγιος έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:58Έκανα βάρη απ' τα 14 , λίγο μποξ ,αλλά κυρίως μπάσκετ , "χτισμένος" ακόμα και στα 51Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:52Λίγο ξυλαγκουρο σε κόβω με αυτές τις διαστάσεις
Αν σκεφτείς ότι μου ρίχνεις δέκα πόντους περίπου και στο πικ με τα βάρη είχα φτάσει 95.
Και δεν εννοώ μπάσκετ

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Το νήμα είναι λίγο κατούρημα. Ποιοι είναι με θέση Λαγού; Να του πουν τώρα χωρίς να ντρέπονται. Ο τύπος που αποχώρησε από την εγκληματική οργάνωση αφού πήγε ευρωβουλή θα μας κάνει μάθημα.
Γω είμαι γέρος και υπερτασικός ρε φίλε , δεν είμαι για γύρους ,αν μπορούσα να του σπάσω τα μούτρα στην αρχήOtto Weininger έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:04Καλό είναι αυτό. Αλλά αν θες να αντιμετωπίσεις κάποιον σαν τον Λαγό στο ένας με έναν, θες αρκετή προπόνηση ακόμα.Στύγιος έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:58Έκανα βάρη απ' τα 14 , λίγο μποξ ,αλλά κυρίως μπάσκετ , "χτισμένος" ακόμα και στα 51Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:52
Λίγο ξυλαγκουρο σε κόβω με αυτές τις διαστάσεις
Και δεν εννοώ μπάσκετ

- Otto Weininger
Οκ, τότε είσαι στα δικά μου λημέρια. Σε ένα τρίμηνο θα σε έχω κάνει μάγκα.Στύγιος έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:13Γω είμαι γέρος και υπερτασικός ρε φίλε , δεν είμαι για γύρους ,αν μπορούσα να του σπάσω τα μούτρα στην αρχήOtto Weininger έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:04Καλό είναι αυτό. Αλλά αν θες να αντιμετωπίσεις κάποιον σαν τον Λαγό στο ένας με έναν, θες αρκετή προπόνηση ακόμα.
Και δεν εννοώ μπάσκετ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:14Οκ, τότε είσαι στα δικά μου λημέρια. Σε ένα τρίμηνο θα σε έχω κάνει μάγκα.Στύγιος έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:13Γω είμαι γέρος και υπερτασικός ρε φίλε , δεν είμαι για γύρους ,αν μπορούσα να του σπάσω τα μούτρα στην αρχήOtto Weininger έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 00:04
Καλό είναι αυτό. Αλλά αν θες να αντιμετωπίσεις κάποιον σαν τον Λαγό στο ένας με έναν, θες αρκετή προπόνηση ακόμα.
Και δεν εννοώ μπάσκετ

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Τώρα ο κούλης θα παραιτηθεί στα σίγουρα!
.
Τώρα ο κούλης θα παραιτηθεί στα σίγουρα!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Golden Age
Δεν ξέρεις ότι θα έκαναν οτιδήποτε απαιτούνταν για να μπορούν να εκκλησιαστούν. Και σου ξαναλέω επίσης, ότι δεν είναι φανατικοί όλοοι όσοι θέλουν να πάνε στις εκκλησίες.Highlander έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:51Μια χαρά ξέρω τους χριστιανοταλιμπαν και ξέρω ότι κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι έχοντας το ακαταλόγιστο.Golden Age έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:45Φυσικά και δεν τους ξέρεις. Μια χαρά θα έπαιρναν μέτρα προστασίας για να εκκλησιαστούν. Όπως και ο παλός κόσμος που ήθελε να πάει εκκλησία.Highlander έγραψε: ↑01 Μάιος 2020, 23:39
Μια χαρά ξέρω τους χριστιανοταλιμπαν και ξέρω ότι κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι έχοντας το ακαταλόγιστο.
Στις 4 Μαΐου λήγει και είχε πολύ κόσμο σήμερα έξω.
Ναι, είδαμε λοιπόν μέσα στην έξαρση του ιού να τρώνε από το ίδιο κουτάλι και να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους. Πού ήταν η πολιτεία τότε και γιατί δεν τα απαγόρευσε από την πρώτη στιγμή;
Πως λήγει στις 4 Μαΐου η καραντίνα; Θα μπορείς να μετακινηθείς χωρίς SMS; Θα μπορείς να πας όπου θέλεις; Θα λειτουργούν όλα τα καταστήματα;
Είχναε γίνει αντιπροτάσεις για του κουτάλι. Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ήδη είχε ξεκινήσει να εφαμρόζιε μια πατέντα.Και μπορύσαν να βρεθούν τρόπου αντικαταστάσεως, όπως με πολλαπλά πλαστικά κουτάλια μιας χρήσεως κλπ.
Το ερώτημα είναι που ήταν η πολιτεία σήμερα και γιατί επέτρεψε συνάθροιση εν μέσω καραντίνας;
Ναι, θα μπορείς να μετακινηθείς χωρίς sms και ελεύθερα, με μόνη εξαίρεση το να μην βγεις από τον νομό σου.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... ra-4-maiou
Σιγά μην φτιαχτεί ολόκληρο σχέδιο με πιθανές τρύπες όταν μιλάμε για εκατοντάδες ναούς σε όλη την επικράτεια, για να πηγαίνουν να ακούνε φανταστικές ιστοριούλες.
Τυπικά ήταν συνάθροιση, πρακτικά ο ένας από τον άλλο είχαν πολύ μεγάλη απόσταση και μάλιστα καθορισμένη από χαρτονάκια ή κάτι παρόμοιο που είχαν τοποθετήσει.
Είχα την εντύπωση ότι το SMS θα κατργούνταν αργότερα. Αλλά και οι περιορισμοί εντός νομού, καραντίνα είναι.
Μπορεί να γίνει κανονικά και τα περι "φανταστικών ιστοριών" είναι η υπιοκειμενική σου άποψη.
Και πρακτικά συνάθοριση ήταν. Οι απαγορεύσεις δεν εξαιρούν τις συναθροίσεις μετ' αποστάσεων.
- Obi Wan Iakobi
Ο Λαγος προτεινε την διαγραφη Συμιγδαλα αλλα φαινεται επενεβει ο μεντορας του το παλαιοφασιστικο κτηνος Πλευρης και το απετρεψε.
Κατόπιν των εγγράφων εξηγήσεων που κατέθεσε ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου ο κ. Συμιγδαλάς, αναφορικά με την κλήση του σε απολογία με τις κατηγορίες που αναλυτικά του εκτέθηκαν, αποφασίζουμε κατόπιν σύσκεψης, τα εξής:
Η δημοσίευση του επίμαχου άρθρου, που έρχεται σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, (η οποία είναι και θα εξακολουθήσει να είναι αταλάντευτη), ανεξαρτήτως της αιτιολόγησής της σχετικά με το επικοινωνιακό της αποτέλεσμα, συνιστά σοβαρό πειθαρχικό αδίκημα, ειδικά για κάποιον που του έχει ανατεθεί ο τομέας της επικοινωνίας.
Ειδικότερα, η μη ενημέρωση του Συντονιστικού Συμβουλίου ή του Γεν. Διευθυντή επιτείνει την απαξία της πράξης.
Παρά ταύτα, το γεγονός ότι ο κ. Συμιγδαλάς έχει δημόσια στηρίξει με πράξεις την κομματική γραμμή επί του επίμαχου θέματος, αποδεικνύει ότι η εν λόγω ενέργεια δεν έγινε δόλια.
Ως εκ τούτου το Όργανο αποφαίνεται ομοφώνως την τρίμηνη αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Συμιγδαλά.
Η ΕΛΑΣΥΝ βγαίνει δυνατότερη μέσα από τις διαδικασίες και τη λειτουργία των οργάνων της.
ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Κατόπιν των εγγράφων εξηγήσεων που κατέθεσε ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου ο κ. Συμιγδαλάς, αναφορικά με την κλήση του σε απολογία με τις κατηγορίες που αναλυτικά του εκτέθηκαν, αποφασίζουμε κατόπιν σύσκεψης, τα εξής:
Η δημοσίευση του επίμαχου άρθρου, που έρχεται σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, (η οποία είναι και θα εξακολουθήσει να είναι αταλάντευτη), ανεξαρτήτως της αιτιολόγησής της σχετικά με το επικοινωνιακό της αποτέλεσμα, συνιστά σοβαρό πειθαρχικό αδίκημα, ειδικά για κάποιον που του έχει ανατεθεί ο τομέας της επικοινωνίας.
Ειδικότερα, η μη ενημέρωση του Συντονιστικού Συμβουλίου ή του Γεν. Διευθυντή επιτείνει την απαξία της πράξης.
Παρά ταύτα, το γεγονός ότι ο κ. Συμιγδαλάς έχει δημόσια στηρίξει με πράξεις την κομματική γραμμή επί του επίμαχου θέματος, αποδεικνύει ότι η εν λόγω ενέργεια δεν έγινε δόλια.
Ως εκ τούτου το Όργανο αποφαίνεται ομοφώνως την τρίμηνη αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Συμιγδαλά.
Η ΕΛΑΣΥΝ βγαίνει δυνατότερη μέσα από τις διαδικασίες και τη λειτουργία των οργάνων της.
ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Είχαμε μπλοκάρει παμετζηδες χαράματα το βυτιοφορο με την κορωνοιο και δεν ψεκασε εκείνη την μέρα. Νόμιμο το ΚΚΕ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Χεστήκαμε για το τι λέει ο Λαγός. Ο τύπος αυτός είναι εγκληματική φυσιογνωμία.
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
Οld school μαρεσει.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ο μπαμπάς Πλεύρης είναι μαζί του, ε;
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
Στη φωτο? οχι ο μπαμπας Χιτλερ

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λαγός εναντίον τρελής χριστιανοκομμουνίστριας κανέλας
από Αγχίαλος » 11 Ιαν 2025, 14:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
11 Ιαν 2025, 14:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ντόρα λαγός για να καταργηθεί ο εξεταστικός ελεγχος της βουλής
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Δεκ 2024, 00:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Δεκ 2024, 23:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαρδαλια για Περιφερειαρχη Αττικης στηρίζει η ΝΔ
από George_V » 30 Ιούλ 2023, 20:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
01 Αύγ 2023, 14:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καραγκιόζη Χαρδαλιά, 1 στα 4 πρατήρια ΚΛΕΒΕΙ, ΒΛΑΚΑ.
από Kauldron » 23 Οκτ 2024, 01:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
23 Οκτ 2024, 01:19
-