Το είπα ρε μπάμια δεν ξέρω τον νόμο. Εσύ βρίσκεις κάτι καλό σε αυτήν τη φάση; Αν ξέρεις τι παίζει κιόλας, πες.Οργισμένος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:18Δεν ξερεις τι σου γινεται.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:11Να βρούμε τη συγκεκριμένη διάταξη ή νόμο. Στην ουσία σε σπρώχνει να μη δουλέψεις σωστά. Μου φέρνει στο μυαλό ό,τι έγινε κάποια στιγμή με τους αγρότες. Καθοδηγούμενη και προσανατολισμένη παραγωγή και όχι ομαλή εξέλιξη. Αλλά αυτά τα έχει το σύστημα που προσκυνάς (να σε χέσω λοιπόν κι εσένα).
Μου αρέσει που θα παρουσιαστεί ότι
χτυπάμε τους αισχροκερδείς φαρμακοποιούς που πλασάρουν τα ακριβότερα και κονομάνε πιο πολύ
Και πέφτουν στο παιχνίδι να κράξουν ο Όργιος κι ο Σατανικός. Καλά ο Σατανικός το κάνει για να παρενοχλεί από πεποίθηση. Ο μαλάκας ο άλλος που είναι και ιδεολόγος;! Γουστάρω να πληρώνουν οι τάδε επαγγελματίες γιατί έτσι. Γιατί δεν τους χωνεύω.
Τι μαλακία ρε να κυριαρχεί η κατινιά μας;
Είμαι μαζί σου σε αυτό το νήμα Γιατί και ως επαγγελματίας κι εγώ θα χαντακωθώ κάποτε με τα κλόου μπακ αλλά και γιατί είμαι φύση ενάντια στο νταβατζιλίκι.
Σατανικέ και Όργι, τον παίρνεται ρε
Αλητεία με τα πρωτότυπα φάρμακα
Re: Αλητεία με τα πρωτότυπα φάρμακα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Και πρόβλημα αντίληψης ; Σε έχει πειράξει το κλίμα εκεί πάνω ; Και με ρέγουλα οι χαρακτηρισμοί σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:18Ακούτε εδώ μόντα, ακούτε μηχανή. Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο άλλος και μας λέει ότι αδερφέ μόνο ένα πέντε τα εκατό μασούλησα σύμφωνα με τα δικά μου στοιχείαOtto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:28
Θα στα στείλω τότε κάποια στιγμή, για να δεις επίσημα αιτούμενα από συνταγές.Χωρίς ονόματα φυσικά, απλά αριθμούς. Επίσημα έγγραφα που δείχνουν ότι το 80% των φαρμακείων δεν μετείχε σε πάρτυ γιατί απλά δεν γινόταν. Επίσης αποδεικνύει ότι από το πάρτυ στην υγεία οι φαρμακοποιοί μετείχαν με κάτω από 5%. Νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά έκαναν πανηγύρι.
Γλυκέ πατερούλη βόλφγκανγκ, στοργικιά μανούλα άντζελα μη μας αφήσετε ποτέ από την ζεστή σας αγκάλη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νάτα μαςsys3x έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:13Ολλαντία δηλαδή θα μας κάνει ο Αλέξης σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:09Ναι και είναι η ντεφόλτ επιλογή. Οι γιατροί συνταγογραφούνε δραστική ουσία και οι τρίφτες δίνουν τα γένο. Διαφορές τιμών δεν γνωρίζω αλλά το ολλανδικό σύστημα υγείας έχει από τα χαμηλότερα κατά κεφαλή κόστη παγκοσμίως με προσδόκιμο από τα υψηλότερα παγκοσμίως

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πέιμπακ ιζ ε μπιτς μπέιμπιΟργισμένος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:01Ομολογουμενως , σημερα αποδιδει η προεκλογικη τακτικη 2015 των φαρμακοποιων. Και ακομα τιποτα δεν ειδατε΄/

Χαοτικός δεν είναι ότι θέλω με το ζόρι να κάνουμε τον πίνκυ γκίνεη πιγκ αλλά δες εδώ ας πούμε, δε λέω δυνητικά υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι και γω αυγό όπως λέει ο πίνκυ, αν θέλουμε τώρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά αυτή η πιθανότητα είναι μικρότερη από το να είσαι εσύ ο Χαοτικός πχ χρυσαυγίτης, άμα δεν καταλαβαίνεις μόνος σου μπορώ να στο κάνω .60αράκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:51Νάτα μαςsys3x έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:13Ολλαντία δηλαδή θα μας κάνει ο Αλέξης σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:09
Ναι και είναι η ντεφόλτ επιλογή. Οι γιατροί συνταγογραφούνε δραστική ουσία και οι τρίφτες δίνουν τα γένο. Διαφορές τιμών δεν γνωρίζω αλλά το ολλανδικό σύστημα υγείας έχει από τα χαμηλότερα κατά κεφαλή κόστη παγκοσμίως με προσδόκιμο από τα υψηλότερα παγκοσμίωςΧρυσαυγιτάκο πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί στην ολλανδία υπάρχει λειτουργούσα κοινωνία πολιτών, σεβασμός στα δικαιώματα των μειονοτήτων και τα πουτινάκια πάνε τοίχο-τοίχο. Είσαι σίγουρο ότι επιθυμείς κάτι τέτοιο;
Καλημέρα πίνκυ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είμαστε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:19Είμαστε μικρά τρυφερα σπουργιτάκια σε μια κόλαση πωρωμένων αρπακτικών γυπαετών
Αλλά η γλυκυτάτη μήτηρ Άνγκελα, ώσπερ πελεκαν, πρεσβεύει υπέρ ημών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 10 Ιουν 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:52Πέιμπακ ιζ ε μπιτς μπέιμπιΟργισμένος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:01Ομολογουμενως , σημερα αποδιδει η προεκλογικη τακτικη 2015 των φαρμακοποιων. Και ακομα τιποτα δεν ειδατε΄/

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Φίλε να προσέχεις τους Ολλανδούς. Είναι ιπτάμενοι.sys3x έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:58Χαοτικός δεν είναι ότι θέλω με το ζόρι να κάνουμε τον πίνκυ γκίνεη πιγκ αλλά δες εδώ ας πούμε, δε λέω δυνητικά υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι και γω αυγό όπως λέει ο πίνκυ, αν θέλουμε τώρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά αυτή η πιθανότητα είναι μικρότερη από το να είσαι εσύ ο Χαοτικός πχ χρυσαυγίτης, άμα δεν καταλαβαίνεις μόνος σου μπορώ να στο κάνω .60αράκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:51Νάτα μαςΧρυσαυγιτάκο πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί στην ολλανδία υπάρχει λειτουργούσα κοινωνία πολιτών, σεβασμός στα δικαιώματα των μειονοτήτων και τα πουτινάκια πάνε τοίχο-τοίχο. Είσαι σίγουρο ότι επιθυμείς κάτι τέτοιο;
Καλημέρα πίνκυ.
(:
Σατανικέ δεν στο έχω πει ποτέ και δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά, η Ολλανδία τον παίρνει ρε

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω φίλε μου για τους Ολλαντούς, ξέρω όμως ότι ο πίνκυ είναι Έλληνας που μάλλον ζει εκεί με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έλληνας όμως, ακριβώς σαν αυτούς που κράζει, πασόκος καθαρόαιμο, ζαίους τους λέμε σήμερα.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 15:30Φίλε να προσέχεις τους Ολλανδούς. Είναι ιπτάμενοι.sys3x έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:58Χαοτικός δεν είναι ότι θέλω με το ζόρι να κάνουμε τον πίνκυ γκίνεη πιγκ αλλά δες εδώ ας πούμε, δε λέω δυνητικά υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι και γω αυγό όπως λέει ο πίνκυ, αν θέλουμε τώρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά αυτή η πιθανότητα είναι μικρότερη από το να είσαι εσύ ο Χαοτικός πχ χρυσαυγίτης, άμα δεν καταλαβαίνεις μόνος σου μπορώ να στο κάνω .60αράκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:51
Νάτα μαςΧρυσαυγιτάκο πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί στην ολλανδία υπάρχει λειτουργούσα κοινωνία πολιτών, σεβασμός στα δικαιώματα των μειονοτήτων και τα πουτινάκια πάνε τοίχο-τοίχο. Είσαι σίγουρο ότι επιθυμείς κάτι τέτοιο;
Καλημέρα πίνκυ.
(:
Σατανικέ δεν στο έχω πει ποτέ και δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά, η Ολλανδία τον παίρνει ρε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
χωρίς να θελω να υπερασπιστώ τον κανένα, σφάλεις οταν κατηγορείς εμπορους οτι "δεν κανουν σωστά τη δουλειά τους".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:18Ακούτε εδώ μόντα, ακούτε μηχανή. Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο άλλος και μας λέει ότι αδερφέ μόνο ένα πέντε τα εκατό μασούλησα σύμφωνα με τα δικά μου στοιχείαOtto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:28
Θα στα στείλω τότε κάποια στιγμή, για να δεις επίσημα αιτούμενα από συνταγές.Χωρίς ονόματα φυσικά, απλά αριθμούς. Επίσημα έγγραφα που δείχνουν ότι το 80% των φαρμακείων δεν μετείχε σε πάρτυ γιατί απλά δεν γινόταν. Επίσης αποδεικνύει ότι από το πάρτυ στην υγεία οι φαρμακοποιοί μετείχαν με κάτω από 5%. Νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά έκαναν πανηγύρι.
Γλυκέ πατερούλη βόλφγκανγκ, στοργικιά μανούλα άντζελα μη μας αφήσετε ποτέ από την ζεστή σας αγκάλη
ακριβώς αυτό οφείλει να κάνει ο καθε φαρμακοποιος , να πουλά ότι προμοτάρει περισσότερο. γιατί because.
Οτι οι σανελς , οι Ελς, και όσοι ζουν ελλάδα (*) ειναι αγράμματα γίδια περι γενοσημων και δραστικής ουσίας δεν δικαιοδοτεί κανέναν Τσίπρα να επιβάλει χαρατσια επι του εμπορευματος τη στιγμή που ούτε επάρκεια γενοσήμων έχει ούτε brands , σαν χώρα.
Δλδ συγκρίνεις τώρα τους Ντατς με τους Ελς; Ελεος δλδ. Εκει πάνω εχετε μυαλό . Εδώ νομίζουν οτι τους δίνεις σκατά να πούμε όταν τους συνταφογραφείς sulfomethoxazole αντί για bactrimel.
(*) Φιλοι ελ, οι χαρακτηρισμοί ειναι για τους υπολοιπους ελς, οχι για εσας.

~~¥~~
Αχ λυπαμαι που δε διαβασα ολες τις σελιδες, ισως σε λιγο...
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι βαζουν παλι τους φαρμακοποιους να βγαλουν το φιδι απτην τρυπα. Τους αναγκαζουν για ακομη μια φορα να φαινονται οι κακοι της υποθεσης.
Ειμαι αρρωστος. Ειναι το παιδι μου αρρωστο. Θα προτιμησω το κανονικο. καλως ή κακως, θα το προτιμησω. Το κανονικο ομως ειναι ακριβο. Μπλα μπλα μπλα...
Βεβαια απο την αλλη θα πρεπει να ξεπερασουμε και μεις αυτα τα κολληματα που εχουμε... Οταν ομως εχει να κανει με την υγεια, ειναι κομματακι δυσκολο.
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι βαζουν παλι τους φαρμακοποιους να βγαλουν το φιδι απτην τρυπα. Τους αναγκαζουν για ακομη μια φορα να φαινονται οι κακοι της υποθεσης.
Ειμαι αρρωστος. Ειναι το παιδι μου αρρωστο. Θα προτιμησω το κανονικο. καλως ή κακως, θα το προτιμησω. Το κανονικο ομως ειναι ακριβο. Μπλα μπλα μπλα...
Βεβαια απο την αλλη θα πρεπει να ξεπερασουμε και μεις αυτα τα κολληματα που εχουμε... Οταν ομως εχει να κανει με την υγεια, ειναι κομματακι δυσκολο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κοίτα, κατ' αρχήν δεν επιχείρησα σύγκριση ολλανδίας - ελλάδας. Απλά απάντησα σε ένα ερώτημα του αλεκχίνε και μετά μου την έπεσαν οι χαίτες.lyna έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 16:08χωρίς να θελω να υπερασπιστώ τον κανένα, σφάλεις οταν κατηγορείς εμπορους οτι "δεν κανουν σωστά τη δουλειά τους".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:18Ακούτε εδώ μόντα, ακούτε μηχανή. Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο άλλος και μας λέει ότι αδερφέ μόνο ένα πέντε τα εκατό μασούλησα σύμφωνα με τα δικά μου στοιχείαOtto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:28
ακριβώς αυτό οφείλει να κάνει ο καθε φαρμακοποιος , να πουλά ότι προμοτάρει περισσότερο. γιατί because.
Οτι οι σανελς , οι Ελς, και όσοι ζουν ελλάδα (*) ειναι αγράμματα γίδια περι γενοσημων και δραστικής ουσίας δεν δικαιοδοτεί κανέναν Τσίπρα να επιβάλει χαρατσια επι του εμπορευματος τη στιγμή που ούτε επάρκεια γενοσήμων έχει ούτε brands , σαν χώρα.
Δλδ συγκρίνεις τώρα τους Ντατς με τους Ελς; Ελεος δλδ. Εκει πάνω εχετε μυαλό . Εδώ νομίζουν οτι τους δίνεις σκατά να πούμε όταν τους συνταφογραφείς sulfomethoxazole αντί για bactrimel.
(*) Φιλοι ελ, οι χαρακτηρισμοί ειναι για τους υπολοιπους ελς, οχι για εσας.
Έχοντας γράψει αυτό, το να είναι κάποιος έμπορας δεν αποτελεί λευκή επιταγή για την δημιουργία καρτέλ σε πλήρη συμπαιγνία, μάλιστα, με προμηθευτές. Ειδικά για μια αγορά όπως αυτή του φαρμάκου όπου υπάρχει ντε φάκτο χαοτική ασυμμετρία πληροφόρησης εις βάρος του καταναλωτή. Και επειδής τον φιλελευθερισμό τον ζούμε στα στενά δεκαπέντε χρόνια τώρα, και δεν τον συναντήσαμε πρώτη φορά στα σχόλια των άρθρων του φαήλου στο αντινιούζ ή στη σελίδα του διεσύ/c18 στο φμπ, μετά το πρωινό άρμεγμα αιγοπροβάτων, ακριβώς αυτός είναι ο ρυθμιστικός ρόλος του κράτους και της Αγίας ΕΕ. Να προστατεύει τον έλληνα φορολογούμενο από τα αρπακτικά, όπως επισημαίνει στο βίντεο που εσπάμαρα ο αντιπρόεδρος της νέας δημοκρατίας, κύριος άδωνις γεωργιάδης
Στην Ολλανδια με 17 εκατομμυρια πληθυσμο εχει 2000 φαρμακεια και τιμες τριπλασιες απο Ελλαδα.
Στην Γερμανια με 82 εκατομμυρια πληθυσμο εχει 20000 φαρμακεια και τιμες τριπλασιες απο Ελλαδα.
Στην Ελλαδα με 10 εκατομμυρια πληθυσμο εχει 10000 φαρμακεια και τις χαμηλοτερες τιμες στην Ευρωπη , αλλα τα παιδια των πασοκων δημοσιων υπαλληλων θεωρουν οτι ατομα που τελειωσαν ιατρικες σχολες πρεπει να βγαζουν λιγοτερα απο οσο ενας δημοσιος υπαλληλος αποφοιτος δημοτικου.
Στην Γερμανια με 82 εκατομμυρια πληθυσμο εχει 20000 φαρμακεια και τιμες τριπλασιες απο Ελλαδα.
Στην Ελλαδα με 10 εκατομμυρια πληθυσμο εχει 10000 φαρμακεια και τις χαμηλοτερες τιμες στην Ευρωπη , αλλα τα παιδια των πασοκων δημοσιων υπαλληλων θεωρουν οτι ατομα που τελειωσαν ιατρικες σχολες πρεπει να βγαζουν λιγοτερα απο οσο ενας δημοσιος υπαλληλος αποφοιτος δημοτικου.
Από τη στιγμή που δεν αφορά τον καταναλωτή, ειναι απλά ένα κλαδικο σας πρόβλημα.
Και δυστυχώς η ελληνική κοινωνία έχει τόσους ανέργους, τόσους ημιαπασχολουμενους και τόσους κακοπληρωμένους/απλήρωτους που ρεαλιστικά είναι αδύνατον να νοιαξει τον οποιοδήποτε μια επιπλέον επιβάρυνση 0,8% στους φαρμακοποιούς.
Και δυστυχώς η ελληνική κοινωνία έχει τόσους ανέργους, τόσους ημιαπασχολουμενους και τόσους κακοπληρωμένους/απλήρωτους που ρεαλιστικά είναι αδύνατον να νοιαξει τον οποιοδήποτε μια επιπλέον επιβάρυνση 0,8% στους φαρμακοποιούς.
- Otto Weininger
είναι μέχρι η θειά σου σε κάνα χωριό ή νησί να σου πρήξει τον τσιόκο γιατί δεν βρίσκει πουθενά το χάπι για τη πίεση. Και εσύ να έρχεσαι και να παρακαλάς μετά εμένα να παραγγείλω το πρωτότυπο γιατί τι να της πω, αυτό παίρνει 30 χρόνια αυτό θέλει και εγώ να σου απαντάω όχι καργιολάκι, θα πάρει το γενόσημο αλλιώς δώσε μου το 0.8% από την τσεπάρα σου ή πέσε να κολυμπήσεις να πας στο απέναντι νησίritzeri έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 17:59Από τη στιγμή που δεν αφορά τον καταναλωτή, ειναι απλά ένα κλαδικο σας πρόβλημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλητεία για το έγκλημα των Τεμπων
από zteo » 18 Ιαν 2024, 17:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo