Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Λοιπόν να πέσουν τα στοιχήματα. Τι θα πει ο Καμμένος αύριο. Ρίχνει την κυβέρνηση ; Διαφωνεί αλλά στηρίζει την κυβέρνηση ;
Ναι, όσο υπήρχαν αποτρεπτικά μέτρα δεν υπήρχαν αιτίες μετανάστευσης(τα οποία φυσικά και δεν την εξαφανιζαν, αλλά την περιοριζαν) , από το 15 και μετά εμφανίστηκαν. Υπερβολικά συνθέτη έννοια για το μυαλό του αριστερού η αποτροπή, που άλλωστε θεωρούσε σοβαρή μεταναστευτικη πολιτική το να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε στην Ευρώπη.zteo έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 19:37Τα περι Τασιας να τα πειτε στους ηλιθιους που σας ψηφιζουν.Εαν δεν καταλαβαινεις οτι η απογνωση αυτων των ανθρωπων αποτελεσμα της δικια σας πολιτικης και η αναζητηση μιας αυταπατης ειναι δυναμεις που κινουν αυτους τους ανθρωπους περα απο τειχοι και συνορα τοτε μια ζωη θα αναγκαζεσαι να παιζεις τον μουτζουρη με αλλες χωρες η να το βαζεις το προβλημα κατω απο το χαλακι που λεγετε Αμυγδαλεζα.
Το δεύτερο. Άλλη μία κωλοτουμπα.SuperRogue έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:12Λοιπόν να πέσουν τα στοιχήματα. Τι θα πει ο Καμμένος αύριο. Ρίχνει την κυβέρνηση ; Διαφωνεί αλλά στηρίζει την κυβέρνηση ;
Οταν βομβαρδιζεις την χωρα τους,οταν χρηματοδοτεις εξτρεμιστικες οργανωσεις να ανατρεψουν μη αρεστες κυβερνησεις,οταν δυτικοι πλουτοκρατες αρπαζουν τον πλουτο της χωρας τους δημιουργωντας ανεργεια και εξαθλιωση τι περιμενεις να γινει.Fuerte έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:25Ναι, όσο υπήρχαν αποτρεπτικά μέτρα δεν υπήρχαν αιτίες μετανάστευσης(τα οποία φυσικά και δεν την εξαφανιζαν, αλλά την περιοριζαν) , από το 15 και μετά εμφανίστηκαν. Υπερβολικά συνθέτη έννοια για το μυαλό του αριστερού η αποτροπή, που άλλωστε θεωρούσε σοβαρή μεταναστευτικη πολιτική το να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε στην Ευρώπη.zteo έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 19:37Τα περι Τασιας να τα πειτε στους ηλιθιους που σας ψηφιζουν.Εαν δεν καταλαβαινεις οτι η απογνωση αυτων των ανθρωπων αποτελεσμα της δικια σας πολιτικης και η αναζητηση μιας αυταπατης ειναι δυναμεις που κινουν αυτους τους ανθρωπους περα απο τειχοι και συνορα τοτε μια ζωη θα αναγκαζεσαι να παιζεις τον μουτζουρη με αλλες χωρες η να το βαζεις το προβλημα κατω απο το χαλακι που λεγετε Αμυγδαλεζα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν υπάρξει προδοσία, το πιο πιθανό, θα ανοιχτεί σε λίγο εδώ το θέμα: "Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεται..."
οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στα βαλκάνια
πουλήθηκαν - πωλούνται από τις μαγκιές του σύριζα το 15
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μονο οι τραπεζες αποτελουν το Ελληνικο κεφαλαιο.Μην τρελαθουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
χωρίς ελληνικές τράπεζες όχι μόνο δεν πήραν άλλα έργα οι ελ κατασκευαστικές στα βαλκάνια
αλλά είχαν πρόβλημα να τελειώσουν και αυτά που ξεκίνησαν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μονο οι κατασκευαστικες αποτελουν το Ελληνικο κεφαλαιο???????????????
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νόβα Μακεντονίγια με οικονομικό επεκτατισμό σε ενέργεια, νερό, τηλεπικοινωνίες, εμπόριο λιανικής-χονδρικής 
Υγρό όνειρο αλλά που...

Υγρό όνειρο αλλά που...

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το ξέρεις ότι συριζαίοι βουλευτές (Σπύρο, όχι όλοι) παραπονούνται στον Τσίπρα ότι δεν τολμούν να πάνε στα μέρη τους γιατί θα φάνε ξύλο;Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 13:21Οι δεξιούληδες είναι τόσο αφελείς που νομίζουν οτι θα ροκανίσουν την κυβέρνηση με προδοτολογίες. Τον πούλο θα πάρουν ακόμα μια φορά
Φαντάσου τι θα πάρουν στις εκλογές.
ένα παράδειγμα σου έφερα ρε φίλε
μη γαμάς κεφάλι
χωρίς τράπεζες από πίσω δεν κάνεις παιχνίδι
όχι σε αυτά τα νούμερα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Να φυλάξω θέση στο μουσείο;
Περιττός προβληματισμος
Εντίτ . Που πήγε η ανακοίνωση γ τον Καμμένο;
~~¥~~
ειχα ανοιξει στο παλιο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το μεγαλυτερο κομματι του κεφαλαιου στηριζει Συριζα στο θεμα των Σκοπιων αυτην την στιγμη.Βλεπουν σαν ευκαιρια την εισοδο των Σκοπιων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01