Μεγάλες αλήθειες είπε ο αγνός χωρικός,αλλά από Ελ καραβανάδες δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για κοχόνες.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 11:26Επεισόδιο στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή – Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής!
Λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο βγήκαν από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπραρμπαρούση κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ. Ο κ. Μπαρμπαρούσης επι της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Ο στρατός», είπε, «να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!»
Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.
https://www.newsit.gr/politikh/protasi- ... s/2555252/
και ο Παφιλης σχολιαζοντας το λεει απο κορακια κρα θα ακουσεις και θα προσβαλεις και τα κορακια
Live: Πρόταση μομφής
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Live: Πρόταση μομφής
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- YouOnlyLiveOnce
που μεταμορφωνεται σε ζουγκλα
-
Eμπαινε Μπαρμπαρουση! 

ελα ρε, ο μπαρμπατετοιος δεν ειναι εκειος ο μαλλιας με τη μουστακα;YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 11:26Επεισόδιο στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή – Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής!
Λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο βγήκαν από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπραρμπαρούση κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ. Ο κ. Μπαρμπαρούσης επι της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Ο στρατός», είπε, «να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!»
Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.
και ο Παφιλης σχολιαζοντας το λεει απο κορακια κρα θα ακουσεις και θα προσβαλεις και τα κορακια
μου ηταν ο λιγοτερο αντιπαθης απο τους αβγους, επειδη ηταν τερμα γραφικος και αστειος, και κοντρα στο ρευμα του ξυρισμενου ναζοκεφαλου.
κριμα ρε, μην τον χαλατε, ναχουμε comic relief, αμα τον κανετε στριφνο και ξυνο σαν ολους τους αλλους αβγους δεν εχει πλεον πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- YouOnlyLiveOnce
Ναι αυτος ειναι.Καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν ειναι γραφικοι και αστειοι καιρο τωρα πιαΑσέβαστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 11:48ελα ρε, ο μπαρμπατετοιος δεν ειναι εκειος ο μαλλιας με τη μουστακα;YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 11:26Επεισόδιο στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή – Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής!
μου ηταν ο λιγοτερο αντιπαθης απο τους αβγους, επειδη ηταν τερμα γραφικος και αστειος, και κοντρα στο ρευμα του ξυρισμενου ναζοκεφαλου.
κριμα ρε, μην τον χαλατε, ναχουμε comic relief, αμα τον κανετε στριφνο και ξυνο σαν ολους τους αλλους αβγους δεν εχει πλεον πλακα.

γιατί υπαρχει έστω και ένας χωρίς αυτην την περιγραφή από τους 300;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι ο στρατός, έτσι θα φανεί πως ο τσίπρας είναι δημοκράτης και ο στρατός ο κακός της υπόθεσης. Να συλληφθεί από πολίτες,να περάσει λαϊκό δικαστήριο και η μοίρα του να αποφασιστεί σε δημοψήφισμα. Αυτό θα είναι η απόλυτη δικαίωση και η μεγάλη τιμωρία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πιο πιθανό είναι να τρακάρει αεροπλάνο με τραίνο, παρά ένας λαός, ή έστω μεγάλο τμήμα του, να κάνει αυτό που ανέφερες και ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος που ακούει στο όνομα "ελληνικός λαός".Awesomatic έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 11:57Όχι ο στρατός, έτσι θα φανεί πως ο τσίπρας είναι δημοκράτης και ο στρατός ο κακός της υπόθεσης. Να συλληφθεί από πολίτες,να περάσει λαϊκό δικαστήριο και η μοίρα του να αποφασιστεί σε δημοψήφισμα. Αυτό θα είναι η απόλυτη δικαίωση και η μεγάλη τιμωρία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τσιμπητέ τί θα το ρίξεις; Κούλη, λέβε ή χα; Λέγε να βγούνε μάικροτρεντςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 23:52Κρίμα για τον ΠτΘ,εκαψε εντελώς κάθε χαρτι υστεροφημίας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Ακροδεξιά πολιτική θα εφαρμόσουν, όπως αυτή των υπόλοιπων κομμάτων στην ευρώπη...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 10:01Η Χ.Α. δεν είναι Δεξιό κόμμα. Ναζιστες είναι(το λεω ψυχρά, χωρίς συναισθηματικό χρωματισμό) που πάνε να φορεσουν ακροδεξιο φερετζε. Μπορεί με τα χρόνια, ο ρόλος να απορροφήσει την αληθινή προσωπικότητα, σε πολλούς ηθοποιούς συμβαίνει.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 00:50Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 00:48Αυτός ο Καβαδελας της Ε.Κ. που μολις κατεβηκε από το βήμα σόλαρε. Ο ημιθεος Λεβεντης, παίζει να είναι το ύστατο Δεξιό κόμμα της βουλής.
Η ΧΑ αυτό που θα εφαρμόσει σε περίπτωση που κυβερνήσει, είναι πολιτική στύλ Ορμπάν, δηλαδή όπως γράφει ο "Βόρεια ήπειρος", αυτό που εφαρμόζεται ήδη σε πολλές χώρες τις Ευρώπης.
Τα περί ναζισμού, κρεματόρια, στρατόπεδα εξόντωσης, και δεν ξέρω 'γω τί άλλο είναι παπαριές που τις λένε παπαγαλάκια (πληρωμένα ή ηλίθια) και απευθύνονται σε ανθρώπους με αρκετά χαμηλό IQ και κάτι φακλάνες μπλεμαλλούσες.
Τα περί ναζισμού, κρεματόρια, στρατόπεδα εξόντωσης, και δεν ξέρω 'γω τί άλλο είναι παπαριές που τις λένε παπαγαλάκια (πληρωμένα ή ηλίθια) και απευθύνονται σε ανθρώπους με αρκετά χαμηλό IQ και κάτι φακλάνες μπλεμαλλούσες.
https://www.902.gr/eidisi/voyli/161303/ ... dyspistiasΤην αποχώρηση του ΚΚΕ από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στη Βουλή. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει άλλη νομιμοποίηση σε αυτήν τη διαδικασία, τόσο σε εσάς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ όσο και εσάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ», ανέφερε, επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ «δεν θα πάρει άλλο μέρος σε αυτή την παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας».
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Μια ζωή αποχωρεί και αρχίζει τις φιλολογίες το ΚΚΕ.
Αφου την εχουν ξεφτιλισει την διαδικασια πλεον τι θες να κανει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπερψηφιστηκε η προταση μομφης κατα Κασελακη
από George_V » 08 Σεπ 2024, 15:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 246 Απαντήσεις