Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Οι νεοδημοκρατες παλι προτασσουν τους κωλους τους προς υπερασπιση τωμ παιδοφιλων
Αφού λες για ναζί, εσύ που ψηφίζεις το κόμμα του Καραμανλή, καιρός είναι τώρα να μας πεις και για μπράβους της νύχτας, υπόκοσμο και παιδεραστές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Καταντάει κουραστική η εμμονή σου να προσπαθείς να ταυτιστείς με τη ΝΔ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Παλι παπαριτσες λεει ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ που το παιζει δημοσιογραφος?
17 χρονων οτι θελει κανει ΒΟΘΡΑΤΖΗ και με 80 χρονο
απο 15 κ κατω ειναι ο νομος
σιχαμα της κουμουνδουρου
για τους "ρομα" δεν εχεις θεσμα ΒΟΘΡΑΤΖΗ που ειναι απο 12 χρονων με 10 παιδια
17 χρονων οτι θελει κανει ΒΟΘΡΑΤΖΗ και με 80 χρονο
απο 15 κ κατω ειναι ο νομος
σιχαμα της κουμουνδουρου
για τους "ρομα" δεν εχεις θεσμα ΒΟΘΡΑΤΖΗ που ειναι απο 12 χρονων με 10 παιδια
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι να σου πει, αμα εχει βγαλει δοντια το παιδι δεν φταιει ο νεοδημοκρατης ,το πουτανακι τα ηθελε .
Ο Μπαξμπανι μπλεκει τις υποθεσεις επιτηδες για να δωσει την εικονα οτι ενα κυκλωμα λειτουργουσε υπο τις οδηγιες στελεχων της ΝΔ.vatraxos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:56Το θέμα με το ανήλικο είναι σταγόνα στον ωκεανό των δημοσιευμάτων που έχει ανεβάσει το ντοκουμέντο.
Δες εδώ
https://www.documentonews.gr/article/po ... mmyrioyxoi
Ρελάνς είναι. Να βγουν όλα στη φόρα εκατέρωθεν. Καλό θα κάνει.
Αυτα φυσικα ειναι αρχιδιες και αρκει μια απλη αναγνωση.Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μενουν στους τιτλους και δεν διαβαζουν καν.
Ειναι προσπαθεια ρελανς αλλα δεν εχει ελπιδα.Ο Σαμπυ εχει απασφαλισει κανονικα.
Υγ : το εν λογω κυκλωμα της νυχτας ειχε μπει στην αναφορα της ΕΥΠ που ειχε δοθει στον Τσιπρα και στον Βουτση.
Οι αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ που εμπλεκοντο εμειναν στη θεση τους παρα το οτι ο ιδιος ο Τσιπρας ειχε πλεον αμεση γνωση και προεκυπτε σχεση κανονικη του Καμμενου με το κυκλωμα.
Μαλιστα προεκυψε οτι πρωην βουλευτης των ΑΝΕΛ μεσω Τσιπρα-Βουτση εμαθε για την ερευνα της ΕΥΠ και ειδοποιησε το κυκλωμα να αλλαξει τροπο επικοινωνιας.
Εκει ειναι η ουσια και οχι αν ο Χ βουλευτης της ΝΔ ειπε για μια μικρη οτι ειναι εκφυλη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δηλαδή όταν κάποιος γράφει συνέχεια για ναζί όπως ο under, βρίσκεται μέσα στο φάσμα του αυτισμού;Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:04Ο Αυτισμός είναι αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφορά.
-
Άρθρο 349 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Μαστροπεία
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.
Νομίζεις ότι μπορείς να πληρώνεις 15χρονο και να το πηδάς; Έτσι σας λένε εκεί στη νδ;
Oποιος εχει στην κατοχη του ηχογραφησεις της ευπ
εκτος απο παρακρατικος τι ειναι ας μας πει ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
εκτος απο παρακρατικος τι ειναι ας μας πει ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Συμφωνώ ότι δεδομένου πως η έρευνα είχε αποδώσει καρπούς επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι τουλάχιστον περίεργο που βγαίνουν ΤΩΡΑ αυτά στη φόρα.under έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:06Ο Μπαξμπανι μπλεκει τις υποθεσεις επιτηδες για να δωσει την εικονα οτι ενα κυκλωμα λειτουργουσε υπο τις οδηγιες στελεχων της ΝΔ.vatraxos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:56Το θέμα με το ανήλικο είναι σταγόνα στον ωκεανό των δημοσιευμάτων που έχει ανεβάσει το ντοκουμέντο.
Δες εδώ
https://www.documentonews.gr/article/po ... mmyrioyxoi
Ρελάνς είναι. Να βγουν όλα στη φόρα εκατέρωθεν. Καλό θα κάνει.
Αυτα φυσικα ειναι αρχιδιες και αρκει μια απλη αναγνωση.Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μενουν στους τιτλους και δεν διαβαζουν καν.
Ειναι προσπαθεια ρελανς αλλα δεν εχει ελπιδα.Ο Σαμπυ εχει απασφαλισει κανονικα.
Υγ : το εν λογω κυκλωμα της νυχτας ειχε μπει στην αναφορα της ΕΥΠ που ειχε δοθει στον Τσιπρα και στον Βουτση.
Οι αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ που εμπλεκοντο εμειναν στη θεση τους παρα το οτι ο ιδιος ο Τσιπρας ειχε πλεον αμεση γνωση και προεκυπτε σχεση κανονικη του Καμμενου με το κυκλωμα.
Μαλιστα προεκυψε οτι πρωην βουλευτης των ΑΝΕΛ μεσω Τσιπρα-Βουτση εμαθε για την ερευνα της ΕΥΠ και ειδοποιησε το κυκλωμα να αλλαξει τροπο επικοινωνιας.
Εκει ειναι η ουσια και οχι αν ο Χ βουλευτης της ΝΔ ειπε για μια μικρη οτι ειναι εκφυλη.
Αλλά τέτοια κυκλώματα δεν τα ξηλώνεις έτσι όταν εξυπηρετούν κι εσένα. Είναι..διακομματικά φαίνεται

- Philip Mortimer
Ο,τι να ναιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:51ειναι και αυτοι οι κομμουνιστες της ευπ ρε παιδακι μουPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:50Το ντοκουμέντο θυμίζει όλο και περισσότερο μακελειό.
Δεν είναι τυχαίο που το παραθέτουν πλέον όλο και περισσότερα άτομα ακροδεξιών πεποιθησεων. Προφανως, μετά το "ανοιγμα" βαξεβανη.
Κούλαρε μεγάλε, στοιχεία δικογραφιών είναι, τώρα ανακαλύπτεις τον τροχό αν σου πω ότι οι δημοσιογράφοι έχουν πρόσβαση στις δικογραφίες;
Και εντελως τυχαια ο κολλητος της πρωην κυβερνησης ειναι ο μονος που βρηκε τα στοιχεια τις δικογραφιας..
μιλαει για παραδικαστικο οταν παιρνει στην ζουλα δηλαδη δικογραφιες που δεν θα επρεπε βαση νομου να εχει

μιλαει για παραδικαστικο οταν παιρνει στην ζουλα δηλαδη δικογραφιες που δεν θα επρεπε βαση νομου να εχει

-
ποια ειναι η συριζαικη απαντηση στα επωνυμα, στοιχειοθετημενα σκανδαλα για την προσπαθεια του συριζα να κανει τη χωρα μια απεραντη κοζα νοστρα με καπο τον τσιπρα και τον παπα;
ανωνυμο χαρτι καταγγελιας μπουρδελιαρη ανωνυμου πολιτευτη της ΝΔ ( που επειδη ειναι ανωνυμος δεν μπορει να κανει και μηνυση)
μιλαμε για πανικο, προβαρουν τα ριγε οι αριστεροι και τους εχει πιασει ντελιριουμ τρεμενς
ανωνυμο χαρτι καταγγελιας μπουρδελιαρη ανωνυμου πολιτευτη της ΝΔ ( που επειδη ειναι ανωνυμος δεν μπορει να κανει και μηνυση)
μιλαμε για πανικο, προβαρουν τα ριγε οι αριστεροι και τους εχει πιασει ντελιριουμ τρεμενς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 06 Ιούλ 2020, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-