Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
δεν ειναι καινουργιο αυτο ,απο παλια απαγορευοταν απλα τωρα αυξησαν το προστιμο.
Ο Χειροτερος κινδυνος στην οδηγηση ειναι το κινητο,ποτο αντε να πινει το 10 % στο κινητο μιλαει το 99%
Ο Χειροτερος κινδυνος στην οδηγηση ειναι το κινητο,ποτο αντε να πινει το 10 % στο κινητο μιλαει το 99%
Δε νομιζω οτι φταιει η τροχαια. Ειδικα τωρα που τα προστιμα πανε κατευθειαν ΑΔΑΕ. Απλως ειναι τραγικα υποστελεχωμενη.
Χρειαζεται μηδενικη ανοχη στην τροχαια παραβατικοτητα και απο ολους τους μπατσους (αυτη τη στιγμη πας και καβαλας ραμπα διπλα σε δελταδες και δε σου κανουν τπτ γιατι δεν ειναι τροχαια).
Η αληθινη δυσκολια ειναι οτι η ελ κοινωνια εχει για το ΙΧ και το μηχανακι περιπου την ιδια αντιληψη που η αμερικανικη εχει για τα οπλα.
Χρειαζεται μηδενικη ανοχη στην τροχαια παραβατικοτητα και απο ολους τους μπατσους (αυτη τη στιγμη πας και καβαλας ραμπα διπλα σε δελταδες και δε σου κανουν τπτ γιατι δεν ειναι τροχαια).
Η αληθινη δυσκολια ειναι οτι η ελ κοινωνια εχει για το ΙΧ και το μηχανακι περιπου την ιδια αντιληψη που η αμερικανικη εχει για τα οπλα.
Εάν σε έπαιρναν τότε και σε έχωναν σε ένα λευκό κελί, μπορείς να άλλαζες ιδέα για το τι είναι νόμος και ασφάλεια πολιτών...
Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι καθρέπτης των κυβερνήσεων - εάν η κυβέρνηση είναι χαμετυπείο, τότε θα είναι και η τροχαία...Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2018, 21:12Με αυτην την τροχαια οτι διαταξεις και αν βαλεις ειναι κρνο γραμμα
Ακριβώς, αλλά δεν το κάνουν οι γελοίοι πολιτικοί γιατί θα χάσουν ψήφους και γιατί προφανώς "δεν είναι δημοκρατικό"...
Μήπως θυμάσαι κάποια εποχή επί πασοκοκρατίας του 80, κατά την οποία με system point οι γελοίοι υπουργοί επέστρεφαν ΟΛΕΣ τις πινακίδες το πάσχα;
.
bluerose έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 23:37Εξίσου επικίνδυνο. Να μαζεψεις ντομάτες και να τις εχεις σε σακουλα η καφασι χαρτινο στο πισω καθισμα
Μια να φυγει μπορει να σφηνωθει σε γκαζι συμπλέκτη κτλ
Το επαθα με πορτοκάλι. Δε σφηνωθηκε αλλα με ενοχλούσε
Ειπα ας δεσω τι σακουλα και σε καποιο ελιγμό ξεφυγε ενα
Με σαγιοναρα δεν οδηγω μονο με μπαλαρινα βιαστικα για ψωμι που παω. Ξυπολυτη ειναι το χειροτερο μπλέκονται τα δακτυλα, αυτο το επαθα επισης οταν μου κόπηκε λουρακι απο πεδιλο και δε γινοταν αλλιως
Μπαλαρινα να μη χαλαμε και τακουνια

the end
Πολύ χειρότερο αν οδηγείς μηχανάκι με σαγιονάρες.
Φυσικά με το μηχανάκι που έχεις κινδυνεύεις να πάθεις έγκαυμα από τους κυλίνδρους, γιαυτό η BMW στο μάνιουαλ γράφει ότι πρέπει να φοράς μπότες... μέσα στον καύσωνα...
Οι Γερμανοί με τα κρύα που έχουν καλά τους κάθεται... εδώ;
the end
Δεν το κάνανε οι μαλάκες. Μιλάμε τι έχω γλιτώσει τόσα χρόνια με ανασφάλιστα οχήματα!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Ενας ανθρωπος ειχε πει καποτε "δε μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που αγοραζουνε ευρωπαικες μηχανες". Και γω την ιδια απορια εχω
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γιαυτό παίρνουμε Honda, με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ακουμπάς ελάχιστα τον λεβιέ, τσουπ μπαίνει η ταχύτητα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Τώρα θα ήμουν κουτσός αν δεν υπήρχαν οι κύλινδροι του μπόξερ κινητήρα να μου προστατεύσουν τα πόδια-αστραγάλους από πλαϊνά τρακαρίσματα και για να μην μου πλακώσει το πόδι η μηχανή σε πτώση.

Μία φορά θα μου τον είχαν λιώσει το πόδι (το αυτοκίνητο που με τράκαρε κάθετα το πήρε γερανός) και δύο ή τρεις φορές θα το είχα σπάσει.
Γι αυτό δεν αλλάζω τον μπόξερ με τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 23 Ιούλ 2018, 08:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Υδράργυρος
Δε μπορεί η άμεση δράση να ασχολείται με κλήσεις. Άλλη είνια η δουλειά τους. Δε μπορεί ένα επείγον περιστατικό να περιμένει να γράψει την κλήση ο αστυνομικός.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μακάρι να είχαν εφεύρει κάποια κατασκευή , σαν κάγκελα ή μανιτάρια, που να κάνει αυτό που λες

The business man whose master plan controls the world each day,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι είναιΥδράργυρος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 08:23Δε μπορεί η άμεση δράση να ασχολείται με κλήσεις. Άλλη είνια η δουλειά τους. Δε μπορεί ένα επείγον περιστατικό να περιμένει να γράψει την κλήση ο αστυνομικός.
δε μπορεί να διακόψει το φραπέ ο δελτάς για να κόψει κλήση επειδή μπορεί να του κάτσει κάνα επείγον περιστατικό ξέρω γω την ώρα που τη συμπληρώνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εδώ ο φίλος φοσίλις έχει δίκιο. Ο μπάτσος, ο κάθε μπάτσος θα πρέπει να μπορεί να κόψει κλήσεις για παράβαση κοκ. Δεν είναι ζήτημα άμεσης επέμβασης στη στιγμή που χρειάζεται. Απλούστατα θα κλείνει το μπλοκάκι και θα λέει: "την πηδήξατε σήμερα κυρία μου" σπεύδοντας να κατατροπώσει το έγκλημα.
Πρέπει να είναι σε ετοιμότητα γιατί φυλάνε τους Συριζαίους που κυβερνούν από την οργή του κόσμου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 12:23έτσι είναιΥδράργυρος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 08:23Δε μπορεί η άμεση δράση να ασχολείται με κλήσεις. Άλλη είνια η δουλειά τους. Δε μπορεί ένα επείγον περιστατικό να περιμένει να γράψει την κλήση ο αστυνομικός.
δε μπορεί να διακόψει το φραπέ ο δελτάς για να κόψει κλήση επειδή μπορεί να του κάτσει κάνα επείγον περιστατικό ξέρω γω την ώρα που τη συμπληρώνει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
από Unique » 01 Σεπ 2024, 05:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 132 Απαντήσεις
- 2751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta