Γλοιώδες υποκείμενο είναι.
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.
Σε κάποια επαγγέλματα το κόστος είναι σημαντικό. Δες ηθοποιούς και κόσμο που απασχολείται στο θέατρο. Δες εστιατόρια χωρίς εξωτερικούς χώρους. Αν αποδεικνύεται επιστημονικά ότι μπορεί οι χώροι αυτοί να έχουν μεγαλύτερη πληρότητα εφόσον μέσα τους βρίσκονται εμβολιασμένα άτομα, τότε η διαφορά είναι μία επιχειρηματική δραστηριότητα που λειτουργεί κανονικά ή υπολειτουργεί.
μα ούτε αυτό συμβαίνει όταν σε χώρους αποκλειστικά για εμβολιασμένους υπάρχουν ποσοστά πληρότητας και υποχρεωτική μάσκαST48410 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:19Δεν τα γνωρίζω αναλυτικά. Αν ισχύει αυτό που λες προφανώς είναι λάθος. Εργαζόμενοι που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών πρέπει να εμβολιαστούν από τους πρώτους και για δικό τους καλό.
Εγώ αναφέρθηκα στην γενική κατεύθυνση του να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους. Μου φαίνεται λογικό.
προς το παρον ειναι αμφιβολο αν χρειαζεται ο συνδεσμος
- hellegennes
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αντίο επιστήμονες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπορεί ακόμα και έτσι να υπάρχει σημαντικό ρίσκο μετάδοσης. Αν αφήσεις και τους ανεμβολίαστους μέσα τότε το ρίσκο αυτό ίσως αυξάνεται αρκετά. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις ή προτιμήσεις. Ένας μαθηματικός τύπος με μεταβλητές θα πρέπει να είναι. Η εναλλακτική να τεθούν επιχειρήσεις σε αναστολή όπως μέχρι τώρα μοιάζει να μην είναι διαθέσιμη πλέον λόγω έλλειψης χρημάτων. Οπότε τι μένει; Τι αντιπροτείνουμε;nowhere έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:24μα ούτε αυτό συμβαίνει όταν σε χώρους αποκλειστικά για εμβολιασμένους υπάρχουν ποσοστά πληρότητας και υποχρεωτική μάσκαST48410 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:19Δεν τα γνωρίζω αναλυτικά. Αν ισχύει αυτό που λες προφανώς είναι λάθος. Εργαζόμενοι που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών πρέπει να εμβολιαστούν από τους πρώτους και για δικό τους καλό.
Εγώ αναφέρθηκα στην γενική κατεύθυνση του να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους. Μου φαίνεται λογικό.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Επειδή σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα ως τουρίστας με ξένο διαβατήριο ανεμβολίαστος και να οργώσω ελεύθερα την ενδοχώρα, ζητώ από τον πρωθυπουργό με το όνομα του θηρίου να πάρει τα απαραίτητα κατασταλτικά και αν είναι αναγκαίο μη δημοκρατικά/συνταγματικά μέτρα προς τους ιθαγενείς ψηφοφόρους του έτσι ώστε να είμαι απολύτως ασφαλής.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Μακάρι να εφαρμόζατε το Live & let die
Μας ποθείτε κολασμένα, ιαβερικώ τω τρόπω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.Bazoomba έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:11δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Γιατι υπαρχουν αναγκαστικα ανεμβολιαστα παιδια.
Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Σίγουρα ισχύει.
Αλλά έχασα την σχετική δημοσίευσή σου
- Dwarven Blacksmith
Τι σκατά θέλουν οι ψεκες δηλαδή για να μη σκουζουν; Να βάζουμε όλοι πλάτη για αυτούς για πάντα;

Οι εμβολιασμένοι μια χαρά μπορούν να μεταδώσουν.Alphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:29Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.Bazoomba έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:11δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
το δευτερο ειναι ασχετο με το αρχικο σου ποστ.Alphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:29Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.Bazoomba έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:11δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Αντιγραφω απο αλλο νημα:
η πιθανοτητα να βρεις πολιτη ο οποιος δεν εχει υπερκαλυψει τα εξοδα νοσηλειας του ειναι κοντα στο 0. Αφενος διοτι οι πλειονοτητα των νοσηλευομενων ειναι Ελληνες ηλικιωμενοι ( αρα τεως φορολογουμενοι πολιτες), αφετερου διοτι ο πληθυσμος των κοινωνικων ομαδων που υπαγονται στο συνολο των ανασφαλιστων(Ρομα/ παρατυποι μεταναστες), δηλαδη αυτων για τους οποιους τα εξοδα νοσηλειας θα "επεφταν" πανω σου, δεν ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες, κατα κανονα.
Ειναι υπερβολη να ταυτισουμε ανεμβολιαστους με ανασφαλιστους. Απο την στιγμη που εχει πληρωσει εισφορες υγειας εχει καθε δικαιωμα να νοσηλευτεθι σε Μεθ. Οπως αντιστοιχα γινεται και με μεθυσμενους σε τροχαια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 01 Ιούλ 2021, 17:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-