Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!
Re: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!
Διαβασες την εισηγηση του δημαρχου;
Γιατι εμενα αυτο με ενδιεφερε, οχι αυτα που υπεθεσες εσυ.
Ουτε καν ασχοληθηκα να μαθω ποιες ηταν οι επωνυμιες των εταιρειων.
Δεν ενδιαφερει καν το νημα μου κατι τετοιο.
.
Γιατι εμενα αυτο με ενδιεφερε, οχι αυτα που υπεθεσες εσυ.
Ουτε καν ασχοληθηκα να μαθω ποιες ηταν οι επωνυμιες των εταιρειων.
Δεν ενδιαφερει καν το νημα μου κατι τετοιο.
.
Re: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!
Αριστο ξεκολλα με τη Βορεια Ευβοια
Και στην Κεντρικη Ευβοια αντιθετοι ηταν οι δημοι
Τουλαχιστον 3 αλλοι δημοι (Κυμης, Διρφύων-Μεσσαπίων και Ερέτριας) ηταν αντιθετοι.
Η ιδια η Περιφερεια Στερεας Ελλαδας (ΝΔ) ηταν αντιθετη.
Και ο δημος Καρυστου στη Νοτια Ευβοια ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι αντιθετος και εχουν μπει γυρω στις 400 ανεμογεννητριες στην επικρατεια του.
Γενικα σε οτι αφορα τα Αιολικα ειναι παβλοφικη η αντιδραση των δημων σε ολη την Ελλαδα.
Ειναι εναντιον τετοιων εργων.
Τουλαχιστον 3 αλλοι δημοι (Κυμης, Διρφύων-Μεσσαπίων και Ερέτριας) ηταν αντιθετοι.
Και ο δημος Καρυστου στη Νοτια Ευβοια ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι αντιθετος και εχουν μπει γυρω στις 400 ανεμογεννητριες στην επικρατεια του.
Γενικα σε οτι αφορα τα Αιολικα ειναι παβλοφικη η αντιδραση των δημων σε ολη την Ελλαδα.
Ναι, φαίνεται πόσο δεν σ' ενδιαφέρουν οι επωνυμίες.
Τόσο που τις έσβυσες είτε εσύ ή οι επίσης δαιμόνιοι συνεργάτες σου.
Για να κατηγορήσετε τον Κανένα, το κάνατε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι πινεις και δεν μας δινεις;
Κοπυ ηταν το αρθρο απο το pronews, που το ειδες οτι ηταν δικο μου;

Ουτε ειμαι στη συντακτικη τους ομαδα.

Αλλο ο περιστασιακος αρθρογραφος, αλλο ο μονιμος συνεργατης.
Το συμπαν που ζεις ειναι πολυ παραισθησιογονο.
.
Οι πολίτες δηλαδή δεν είναι αντίθετοι ;Zelda έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 17:58Αριστο ξεκολλα με τη Βορεια Ευβοια
Μόνο οι δήμοι ως μαγαζιά ;
Και ποιός ο λόγος να αυτοαποκαλούμαστε δημοκρατία όταν υπάρχουν θεσμοί που μας επιβάλλουν με το στανιό γεννήτριες ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αλλο καπελο αυτο.
Οι δημαρχοι/περιφερειαρχες και γενικα τα δημοτικα/περιφερειακα συμβουλια ειναι καταρχην αρνητικα (ασχετα τι πιστευουν) για να καλυφθουν απεναντι στους πολιτες, αν υπαρξουν πλημμυρικα φαινομενα μετα τα έργα. Δεν ειναι σπανιο φαινομενο αυτο. Αρκετες εταιρειες εχουν κανει προχειροδουλειες και μπαζωματα σε ρεμματα βουνα που συμβαλλουν σε πλημμυρικα φαινομενα.
Εγω γενικα ειμαι αρνητικος γιατι ισοπεδωνουν πολλα αρχαια ιερα σε κορυφες βουνων.
Ουτε αισθητικα μου αρεσουν αυτες οι μεγαλες παρεμβασεις σε βουνα.
Αλλα για την ενεργειακη ασφαλεια της χωρας (ευτυχως) δεν αποφασιζω ουτε εγω, ουτε οι δημαρχοι.
Μαζι σου κι εγω.Μπίστης έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:05Οι πολίτες δηλαδή δεν είναι αντίθετοι ;Zelda έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 17:58Αριστο ξεκολλα με τη Βορεια Ευβοια
Μόνο οι δήμοι ως μαγαζιά ;
Και ποιός ο λόγος να αυτοαποκαλούμαστε δημοκρατία όταν υπάρχουν θεσμοί που μας επιβάλλουν με το στανιό γεννήτριες ;
Απο τη στιγμη που κλεινουν τα λιγνιτικα, αν βρεις εναλλακτικη πηγη παραγωγης ρευματος ωστε να μην εισαγουμε τα παντα, να παμε να την προτεινουμε στην Κυβερνηση.
Ευτυχώς που έχουμε σοφούς και καθαρίζουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι να σου πω.
Εγω δεν ειμαι πιο σοφος απο αυτους
Ασχετος ειμαι απο ενεργειακο ισοζυγιο.
Αν ξερεις καλυτερα μην χαραμιζεσαι στο phorum
Πότε είπα εγώ ότι ήταν δικό σου;Αρίστος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:04
Τι πινεις και δεν μας δινεις;
Κοπυ ηταν το αρθρο απο το pronews, που το ειδες οτι ηταν δικο μου;
Ουτε ειμαι στη συντακτικη τους ομαδα.
Αλλο ο περιστασιακος αρθρογραφος, αλλο ο μονιμος συνεργατης.
Το συμπαν που ζεις ειναι πολυ παραισθησιογονο.
.

Για δαιμόνιους συνεργάτες μίλησα.
Και όλοι οι περιστασιακοί αρθρογράφοι αυτό κάνουν, είτε συνεργάζονται με έναν είτε με περισσότερους εκδότες, ιδιοκτήτες ιστοσελίδων κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουμε τέτοια παραδείγματα, δλδ από σημεία που έβαλαν ανεμογεννήτριες, που να προκλήθησαν καταστροφές;Zelda έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:06Αλλο καπελο αυτο.
Οι δημαρχοι/περιφερειαρχες και γενικα τα δημοτικα/περιφερειακα συμβουλια ειναι καταρχην αρνητικα (ασχετα τι πιστευουν) για να καλυφθουν απεναντι στους πολιτες, αν υπαρξουν πλημμυρικα φαινομενα μετα τα έργα. Δεν ειναι σπανιο φαινομενο αυτο. Αρκετες εταιρειες εχουν κανει προχειροδουλειες και μπαζωματα σε ρεμματα βουνα που συμβαλλουν σε πλημμυρικα φαινομενα.
Εγω γενικα ειμαι αρνητικος γιατι ισοπεδωνουν πολλα αρχαια ιερα σε κορυφες βουνων.
Ουτε αισθητικα μου αρεσουν αυτες οι μεγαλες παρεμβασεις σε βουνα.
Αλλα για την ενεργειακη ασφαλεια της χωρας (ευτυχως) δεν αποφασιζω ουτε εγω, ουτε οι δημαρχοι.
Να επαναφερουν τα λιγνιτικα και να ξεκινησουν οι γεωτρησεις για φυσικο αεριο. Οι Αμερικανοι με τον Μενεντεζ ερχονται να ρωτησουν γιατι σταματησαμε τις γεωτρησεις.
.
Εγω δεν γνωριζω κανεναν και δεν συνεργαζομαι με κανενα στο pro, δεν εχω χρονο εξαλλου, απλα στελνω οτι γραφω σε φιλο που τους ξερει και αυτος το προωθει. Τελευταια εχω σταματησει και να γραφω οτιδηποτε και οπουδηποτε γιατι ειμαι σε διακοπες.
.
Φωκιδα, Κεφαλονια, Καρδιτσα, Αγραφα... ισως και αλλα μερη.
Τωρα αν ριχνουν το φταιξιμο στα αιολικα ή αν οντως δημιουργειται προβλημα, νομιζω πρεπει να το δεις ανα περιπτωση.
Αλλα αυτο που εχω δει με τα δικα μου ματια δεν ειναι νορμαλ. Πολυ μπαζωμα σε σημεια απορροης ομβριων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ : Όχι στα υπεράκτια αιολικά πάρκα μεταξύ Σαμοθράκης - Αλεξανδρούπολης
από georgebi » 23 Οκτ 2024, 14:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
24 Οκτ 2024, 16:13
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Νοέμ 2024, 12:40