Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Re: Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer » 14 Ιαν 2023, 10:28

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:21
Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:15
14 Ιαν 2023, 00:23
εγώ από ότι κατάλαβα, τσακώθηκε με τους άλλους ενοίκους για κάτι έργα στην πολυκατοικία. την κατανοώ βέβαια, γιατί με είχαν βάλει κι εμένα να πληρώσω, επειδή ήθελαν να βάψουν την πρόσοψη, κάτι παπαριες. βέβαια τότε δε νοιάστηκα γιατί δούλευα. τώρα αν θέλουν θα πάρουν τα @@ μου.

όπως και να έχει, ας έκαναν κατάσχεση αντικειμένων, ξέρω γω. το ότι τόσο εύκολα πετάνε έξω κόσμο για ευτελη πόσα, είναι υπέρτατη ξεφτίλα. ας βρούνε άλλο τρόπο.
επιλογη της ιδιας ειναι. θα μπορουσε να πουλησει την τηλεοραση της και να ξεχρεωσει. με τη θεληση της γινεται αυτο.
μα η ίδια λέει έχει πως έχει λεφτά. απλά διαφωνεί με τους άλλους ενοίκους. εγώ λέω από την πλευρά του κράτους πως πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση. γιατί και τρελή να είναι αυτή , τα παιδιά τι φταίνε.

Το κρατος τωρα ασχολείται πως θα κλάψει τον χαραμοφαη γκλυξμπουργκ.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 14 Ιαν 2023, 10:33

Freelancer έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:28
Ασέβαστος έγραψε:

επιλογη της ιδιας ειναι. θα μπορουσε να πουλησει την τηλεοραση της και να ξεχρεωσει. με τη θεληση της γινεται αυτο.
μα η ίδια λέει έχει πως έχει λεφτά. απλά διαφωνεί με τους άλλους ενοίκους. εγώ λέω από την πλευρά του κράτους πως πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση. γιατί και τρελή να είναι αυτή , τα παιδιά τι φταίνε.

Έχεις δίκαιο. Το κράτος πρέπει να προσλάβει έναν υπάλληλο για κάθε πολυκατοικία που να ασχολείται με τους μαλακες που δεν γουστάρουν να πληρώσουν τα έξοδα της συντήρησης.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer » 14 Ιαν 2023, 10:35

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:33
Freelancer έγραψε:

Έχεις δίκαιο. Το κράτος πρέπει να προσλάβει έναν υπάλληλο για κάθε πολυκατοικία που να ασχολείται με τους μαλακες που δεν γουστάρουν να πληρώσουν τα έξοδα της συντήρησης.
Εχεις δικιο .δεν χρειαζεται να σχολουμαι με τον καθε μαλακα του πχορουμ :wave:

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 14 Ιαν 2023, 10:38

Freelancer έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:33
Freelancer έγραψε:

Εχεις δικιο .δεν χρειαζεται να σχολουμαι με τον καθε μαλακα του πχορουμ :wave:
Όχι και «μαλάκας» ο νηματοθετης!
Fluffy έγραψε:
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer » 14 Ιαν 2023, 10:40

Είμαστε εντάξει, χονέψαμε κι αυτή την αθλιότητα; Ας θάψουμε τώρα και στη συνείδησή μας άλλη μία "αόρατη" κι ας ασχοληθούμε με το ανεπάγγελτο τέκνο των ξένων δυνάμεων στη χώρα.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 14 Ιαν 2023, 10:48

Αθλιότητα είναι ιδιοκτήτες που δεν συντηρούν την ιδιοκτησία τος και τον κοινόχρηστο χώρο
Fluffy έγραψε:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 14 Ιαν 2023, 10:56

Ασέβαστος έγραψε:
εγώ από ότι κατάλαβα, τσακώθηκε με τους άλλους ενοίκους για κάτι έργα στην πολυκατοικία. την κατανοώ βέβαια, γιατί με είχαν βάλει κι εμένα να πληρώσω, επειδή ήθελαν να βάψουν την πρόσοψη, κάτι παπαριες. βέβαια τότε δε νοιάστηκα γιατί δούλευα. τώρα αν θέλουν θα πάρουν τα @@ μου.

όπως και να έχει, ας έκαναν κατάσχεση αντικειμένων, ξέρω γω. το ότι τόσο εύκολα πετάνε έξω κόσμο για ευτελη πόσα, είναι υπέρτατη ξεφτίλα. ας βρούνε άλλο τρόπο.
μα η ίδια λέει έχει πως έχει λεφτά. απλά διαφωνεί με τους άλλους ενοίκους.
Αφού οι άλλοι ένοικοι το αποφάσισαν κατά πλειοψηφία ας σκάσει και ας κολυμπήσει. Αλλιώς ας πάει σε μονοκατοικία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να λειτουργήσει μια πολυκατοικία απ το να παίρνονται συλλογικά αποφάσεις. Κάποια απόφαση μπορεί να είναι και χαζή, αλλά τι να κάνεις; Είσαι συνιδιοκτητης. Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά στο τέλος της ημέρας οφείλεις να ευθυγραμμιστεις με τις αποφάσεις της συνέλευσης.

Υπάρχει η αφελής άποψη ότι οι άλλοι δεν έχουν κανένα λόγο στο σπίτι σου και στην περιουσία σου. Αυτή η άποψη σου υπογράφω ότι δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Είτε το αντιλαμβάνεσαι αυτό και πορευεσαι είτε το μαθαίνεις με τον σκληρό τρόπο.

Επί της ουσίας πιστεύω κ εγώ ότι σαφώς και θα ήταν προτιμότερο με κάποιον τρόπο να της γίνει κάποια κατάσχεση απ το μισθό, πχ 100 ευρώ το μήνα, και ότι της πήραν το σπίτι είναι χοντρο. Αλλά συνήθως τέτοια άτομα δημιουργούν μόνο προβλήματα στην πολυκατοικία κ είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι ένοικοι θα κάνουν πάρτι που θα πάρει πουλο απ την πολυκατοικία.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Ιαν 2023, 10:58

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
13 Ιαν 2023, 18:14
όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
πάλι βιάζεσαι.
δεν πήρες το μάθημά σου από την άλλη περίπτωση που τάχα της έπαιρναν το σπίτι για 15.000 ;

όταν ακούς τέτοιες ειδήσεις και βλέπεις και μαζεμένους αριστερούς, 99.9% είναι παραμύθια με έναν τόνο σάλτσες έξτρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Ιαν 2023, 11:02

EKPLIKTIKOS έγραψε:
14 Ιαν 2023, 10:56
Ασέβαστος έγραψε:

μα η ίδια λέει έχει πως έχει λεφτά. απλά διαφωνεί με τους άλλους ενοίκους.
Αφού οι άλλοι ένοικοι το αποφάσισαν κατά πλειοψηφία ας σκάσει και ας κολυμπήσει. Αλλιώς ας πάει σε μονοκατοικία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να λειτουργήσει μια πολυκατοικία απ το να παίρνονται συλλογικά αποφάσεις. Κάποια απόφαση μπορεί να είναι και χαζή, αλλά τι να κάνεις; Είσαι συνιδιοκτητης. Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά στο τέλος της ημέρας οφείλεις να ευθυγραμμιστεις με τις αποφάσεις της συνέλευσης.

Υπάρχει η αφελής άποψη ότι οι άλλοι δεν έχουν κανένα λόγο στο σπίτι σου και στην περιουσία σου. Αυτή η άποψη σου υπογράφω ότι δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Είτε το αντιλαμβάνεσαι αυτό και πορευεσαι είτε το μαθαίνεις με τον σκληρό τρόπο.

Επί της ουσίας πιστεύω κ εγώ ότι σαφώς και θα ήταν προτιμότερο με κάποιον τρόπο να της γίνει κάποια κατάσχεση απ το μισθό, πχ 100 ευρώ το μήνα, και ότι της πήραν το σπίτι είναι χοντρο. Αλλά συνήθως τέτοια άτομα δημιουργούν μόνο προβλήματα στην πολυκατοικία κ είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι ένοικοι θα κάνουν πάρτι που θα πάρει πουλο απ την πολυκατοικία.
είπαμε να βρούνε άλλο τρόπο. έχει και παιδιά. δηλαδή επειδή η μάνα σου έχει τσακωθεί με την πολυκατοικία, θα μείνεις εσύ άστεγος και θα χάσεις το σπίτι σου; αυτό πρέπει στην πρώτη κατοικία να μην υπάρχει καν, ειδικά για τόσο ευτελη ποσα. είναι αηδία. και αν το έχουν, πρέπει να είναι το εντελώς τελευταίο. Δηλαδή όποιος χρωστάει στην Ελλάδα έχει μείνει χωρίς καμιά περιουσία; αμφιβάλω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 14 Ιαν 2023, 11:10

Ειδε κανεις Γιαμαλη το βράδυ; :smt017

Γιατί εδω λένε πως το ΚΚΕ καθυβρίζει Συριζα :011:

και γίνεται πουτανακι του Κουλη :roll:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιαν 2023, 11:34

Ασέβαστος έγραψε:

που μπλεκει το κρατος;

ιδιωτης χρωσταει σε αλλο ιδιωτη. να πληρωσει η να του κατασχεσουν κατι.

αν πραγματι χρωσταει μονο 800, και βγει το σπιτι στον πλειστηριασμο, οτι περισσεψει θα μπει στην τσεπη της, και ας παρει αλλο σπιτι, 800 ευρω φτηνοτερο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Ιαν 2023, 11:43

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 11:34
Ασέβαστος έγραψε:

που μπλεκει το κρατος;

ιδιωτης χρωσταει σε αλλο ιδιωτη. να πληρωσει η να του κατασχεσουν κατι.

αν πραγματι χρωσταει μονο 800, και βγει το σπιτι στον πλειστηριασμο, οτι περισσεψει θα μπει στην τσεπη της, και ας παρει αλλο σπιτι, 800 ευρω φτηνοτερο. :102:
ας κατάσχεσουν κινητή περιουσία η λογαριασμούς. υποτίθεται ζούμε. σε οργανωμένη κοινωνία όχι σε ζούγκλα. δε γίνεται το πρώτο που να σκέφτονται η υαίνες είναι να αρπάζουν σπίτια επειδή μύρισαν αίμα για όποιον λόγο. η κατάσχεση πρέπει να είναι το εσχατο, και να υπάρχουν περιορισμοί όσων αφορά τα πόσα, τα εισοδήματα κλπ. γιατί εμείς θα είμαστε τα επόμενα θύματα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 14 Ιαν 2023, 11:53

14 Ιαν 2023, 09:20
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
14 Ιαν 2023, 09:14
14 Ιαν 2023, 09:09

Ε αν παίξουνε τέτοιες πουστιες πάλι, σίγουρα. έχω πάντως δεν έχω και χρήματα, αυτή από ότι κατάλαβα, διαφώνησε με τις εργασίες. κι εγώ είχα διαφωνήσει, κάτι καλλωπιστικες μαλακιες έκαναν. και όπως να έχει, κάποιος μπορεί να μην έχει χρήματα για εργασίες στην πολυκατοικία. δεν μπορείς να κατασχεις πρώτη κατοικία, είναι υπέρτατη ξεφτίλα.
Φανταστείτε την πολυκατοικία αν ήταν διαχειριστής ο ενσομπαχ. Υπό κατάρρευση, να πέφτουν οι σοβάδες, παρκάρισμα στην πρασια και το πεζοδρόμιο, σπασμένα τζάμια-πόρτες. «δεν έχουμε χρήμα για καλλωπισμούς! Αυτό μας έλειπε τώρα!»
σου είπα. στην περίπτωση μου κάτι καλλωπιστικες μαλακιες έκαναν, και μου το έβαλαν ως τετελεσμένο. τους σοβάδες των μπαλκονιων τους πληρώνει ο καθένας για τι μπαλκόνι από πάνω του. και αν πάρουμε τηβ εσχάτη περίπτωση, πως ήταν σοβαρές εργασίες, η πολυκατοικία κάτερεε, κι αυτή πείσμωσε, ας της κάναν κατάσχεση σε αλλά υλικά αγαθά, όχι αμέσως σε πρώτη κατοικία για ένα χιλιάρικο, είναι παρανοϊκό.
άνθρωπε μου η πολυκατοικία λειτουργεί δημοκρατικά. υπάρχει γενική συνέλευση, δεν αποφασίζει ο καθένας γιολο

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Ιαν 2023, 11:56

Δημοκράτης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 11:53
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
14 Ιαν 2023, 09:14

Φανταστείτε την πολυκατοικία αν ήταν διαχειριστής ο ενσομπαχ. Υπό κατάρρευση, να πέφτουν οι σοβάδες, παρκάρισμα στην πρασια και το πεζοδρόμιο, σπασμένα τζάμια-πόρτες. «δεν έχουμε χρήμα για καλλωπισμούς! Αυτό μας έλειπε τώρα!»
σου είπα. στην περίπτωση μου κάτι καλλωπιστικες μαλακιες έκαναν, και μου το έβαλαν ως τετελεσμένο. τους σοβάδες των μπαλκονιων τους πληρώνει ο καθένας για τι μπαλκόνι από πάνω του. και αν πάρουμε τηβ εσχάτη περίπτωση, πως ήταν σοβαρές εργασίες, η πολυκατοικία κάτερεε, κι αυτή πείσμωσε, ας της κάναν κατάσχεση σε αλλά υλικά αγαθά, όχι αμέσως σε πρώτη κατοικία για ένα χιλιάρικο, είναι παρανοϊκό.
άνθρωπε μου η πολυκατοικία λειτουργεί δημοκρατικά. υπάρχει γενική συνέλευση, δεν αποφασίζει ο καθένας γιολο
ναι, και αν είναι η πολυκατοικία 7 φραγκατοι η συνταξιούχοι, κι εσύ άνεργος η μεροκαματιάρης, τι κάνεις φιλαράκο;

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 14 Ιαν 2023, 12:04

14 Ιαν 2023, 11:56
Δημοκράτης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 11:53

ναι, και αν είναι η πολυκατοικία 7 φραγκατοι η συνταξιούχοι, κι εσύ άνεργος η μεροκαματιάρης, τι κάνεις φιλαράκο;
7 φραγκατοι και ενας ανεργος :a040: , το σεπτεβριο στο οπεν :smt038

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών