Όταν αναγεννηθεί, θα σε φωνάξουμε να πεις μια μαντινάδα.Niki έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:21Μυαλά σαν τα δικά σου του Κυριάκου του Άδωνι δεν ανήκουν στον χώρο της ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:14Εσυ τώρα για κάποιο λόγο νομίζεις ότι :
λες κάτι σοβαρό
ο,τι λες έχει κάποιο αντίκτυπο
και ότι κάποιος θα ασχοληθεί σοβαρά στην ΝΔ με αυτά που λες, αλλά εσύ δε φοβάσαι και τα λες.
Έλα να σου πω, ο Αντώναρος θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πήγαινε εκεί.
Είστε παρείσακτοι.
Όταν φύγετε θα επιστρέψουμε οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες.
Προς το παρόν κάψτε τα όλα.
Όση ζημιά και να κάνετε.
Η ΝΔ δεν καταστρέφετε θα αναγεννηθεί.
Μπορεί να πάρει καιρό.
Αλλά στο τέλος θα αναγεννηθεί.
και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Otto Weininger
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Του Συριζα τι είναι, τα 2 Τ; Τζιμάνια, Τζόβενα; Ή μήπως Τραβέλια;
Δεν θα πάρει παραπάνω ο Συριζα από την προηγούμενη φορά, μάλιστα θ' αγωνιστεί να πλησιάσει το προηγούμενο ποσοστό του οπότε δεν παίζει επαναπατρισμός κοψοχέρηδων.
Να πάρουν φόρα και να έρθουν να μου τα αερίσουν. Ό,τι θέλω θα λέω, απ'την στιγμή που δεν βλάπτω κάποιον επί προσωπικού.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:12
μονο μην το λες δημοσια.... να λες «ειμαι αναποφασιστη»... «θα δουμε οταν ερθει η ωρα»... μην σε σταμπαρουν τα κομματοσκυλα ....
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Καλά κάνει.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:22Επίτηδες το κάνεις;
Το μοναδικό κόμμα που έτρεξε τις συμβάσεις που επί ζαίων οι υπουργοί και οι κουμπάροι τους στα υπουργεία είχαν διαλύσει.
Σιγά μην ντραπουμε. Τα παιχνίδια των ζαίων ας τα παίζουν άλλοι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πωπω πολύ χιούμορ ρε παιδί μου. Και ολίγον ομοφοβικό. Στα σοβαρά τώρα ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν έχει ούτε τόσους πολλούς κολλημένους, ούτε ο Σύριζα έχει βολέψει τοσο κοσμο οσο η νδούλα. Μια τετραετία κυβέρνησε άλλωστε. Συν και το οτι η αστική τάξη ψηφίζει περισσότερο ταξικά από την εργατική τάξη. Για αυτό βλέπεις κάτι 80% στα ΒΠ για τη νδ, ενώ στις φτωχογειτονιές ο Σύριζα με το ζόρι πάει στο 35 και 40. Ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε είναι προσκολλημένος σε ένα κομμα όπως ο κόσμος της δεξιάς. Για αυτό και το ΠΑΣΟΚ εξαυλώθηκε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:26Του Συριζα τι είναι, τα 2 Τ; Τζιμάνια, Τζόβενα; Ή μήπως Τραβέλια;
Αποχή=ψήφο στο πρώτο κόμμα. Εφόσον είναι η ΝΔ, αν είναι, έμμεση ψήφο στη νδ.
Καλύτερα ψήφο σε κόμμα που θα βγεί σίγουρα. Πχ, ΚΚΕ.
Κανονικά όποιοι απέχουν θα 'πρεπε να τρώνε ένα προστιμάκι 100 ευρώ, αφού η ψήφος είναι υποχρεωτική.
Καλύτερα ψήφο σε κόμμα που θα βγεί σίγουρα. Πχ, ΚΚΕ.
Κανονικά όποιοι απέχουν θα 'πρεπε να τρώνε ένα προστιμάκι 100 ευρώ, αφού η ψήφος είναι υποχρεωτική.
- taxalata xalasa
κανονικα οσοι ψηφιζουνε πρεπει να πληρωνουν απο 500 ευρω εισοδο για την μαλακια που κανουν και το παιζουν τζαμπα μαγκες!

και να πλερωσω 100 που δεν παω να ψηφισω... χαλαλι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Green Dragon
Το κατάλαβες βλέπω. Όσο είναι ο Ταλαίπωρος ΝΔ είμαι και εγώ αστροναύτης. Κάποτε όντως ήταν αλλά όχι πια, είναι απογοητευμένος και αποσυρμένος και το έριξε στο τρολάρισμα.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:22Επίτηδες το κάνεις;
- Green Dragon
Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + Βαρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Μαρ 2023, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
O φανατισμός ξέρεις μιας άποψης δημιουργεί απέχθεια.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:30Καλά κάνει.
Το μοναδικό κόμμα που έτρεξε τις συμβάσεις που επί ζαίων οι υπουργοί και οι κουμπάροι τους στα υπουργεία είχαν διαλύσει.
Σιγά μην ντραπουμε. Τα παιχνίδια των ζαίων ας τα παίζουν άλλοι.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι οτι ο ταλ περισσότερο κακό κάνει στο κόμμα που υποστηρίζει παρά καλό.
Άπαξ και δεν γουστάρω δεν πάω. Ουδείς με υποχρεώνει. Έλα ρε μαν, να το τελειώνουμε αυτό το παπατζιλίκι. Σε παρακαλώ θερμά ας το λήξουμε εδώ, δεν έχω καμία όρεξη για κουβέντα. Να'σαι καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό που περιγράφεις είναι ο χώρος του κέντρου που περιλαμβάνει και την κεντροδεξιά.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:31πωπω πολύ χιούμορ ρε παιδί μου. Και ολίγον ομοφοβικό. Στα σοβαρά τώρα ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν έχει ούτε τόσους πολλούς κολλημένους, ούτε ο Σύριζα έχει βολέψει τοσο κοσμο οσο η νδούλα. Μια τετραετία κυβέρνησε άλλωστε. Συν και το οτι η αστική τάξη ψηφίζει περισσότερο ταξικά από την εργατική τάξη. Για αυτό βλέπεις κάτι 80% στα ΒΠ για τη νδ, ενώ στις φτωχογειτονιές ο Σύριζα με το ζόρι πάει στο 35 και 40. Ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε είναι προσκολλημένος σε ένα κομμα όπως ο κόσμος της δεξιάς. Για αυτό και το ΠΑΣΟΚ εξαυλώθηκε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:26Του Συριζα τι είναι, τα 2 Τ; Τζιμάνια, Τζόβενα; Ή μήπως Τραβέλια;
Εσυ σε λίγο θα βγάλεις διαλλακτικούς και τους κνίτες.
- Green Dragon
Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + Βαρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
Τι εννοείς; Σε σχέση με τις προηγούμενες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Μαρ 2023, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα πάρει το ΠΑΣΟΚ μόνο 9. Για 11% το κόβω. Θα κόψει και απο νδ και λίγο από Σύριζα ειδικά στην Κρήτη. Με την Φώφη πήρε 8,5 τώρα λογικά θα πάρει κάπως παραπάνω ειδικά στις πρώτες εκλογές. Για τον Βαρουφάκη πιστεύω οτι θα ευνοηθεί από τη συγκυρία και αν πάνε νεοι να ψηφίσουν θα μπει Βουλή. Οπότε βλέπω 30 με 31 σύριζα 11 με 11,5 ΚΙΝΑΛ και 3,5 στον Βαρουφάκη. Οριακά θα είναι για κυβέρνηση.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:35Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + ΒΑρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
Το ΜέΡΑ25 το παρακολουθούν αρκετοί 20-40 χρόνων άσχετα αν θα το ψηφίσουν τελικά.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:35Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + ΒΑρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσπασε το απόστημα δεν ψηφίζουμε ΝΔ.
από Niki » 21 Μάιος 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 3161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-