Η Ντόρα Μπακογιάννη ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ τους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ και τους απειλεί

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Η Ντόρα Μπακογιάννη ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ τους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ και τους απειλεί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Ιουν 2023, 13:19

Orion22 έγραψε:
10 Ιουν 2023, 12:48
Ταημλαην γεγονότων

2020
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξελέγη πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη

2023 (ιαν)
Ντόρα Μπακογιάννη: Θωρακίζουμε τη Θράκη

2023 (απρ)
Εικόνα

2023 (ιουν) KΜ: Πρόβλημα η παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου στη Ροδόπη

2023 (ιουν) new entry Ντορας: ψηφίστε μας να σας διορίσουμε

tl;dr Εσχατοχανουμισσα του ταγίπ - Ελλάς : 4-0
Έχεις μείνει ο τελευταίος πιστός. Τίμιος αγωνιστής πάρα την φάπα του Μαιου

Let them make the first mistake. We make the last move.

giorgos mpekos

Re: Η Ντόρα Μπακογιάννη ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ τους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ και τους απειλεί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos » 10 Ιουν 2023, 18:05

δε τρεπεσαι αλητησα που πήγες στη ροδοπη και εκβιάζεις φοβεριζεισ τους πολιτες σαν να είναι μικρά παιδιαβρε παιδιά σας ξέρουμε όπως κάνατε με τους κομοτηνεους Ρόμα και τόσα χρόνια και κάνετε πάλι τώρα βρε γιατί δε βάζεις πάλι το κόμμα σου αντι δημοκρατική συμμαχία με το δήθεν βασιλια που πήγαν τα κονδύλια ρε ουστ πρέπει όλη η μαφία σας να ξηλωθει για να δούμε μια άσπρη μέρα.να μπουν τα νέα παιδιά μπροστά και τέρμα οι δήθεν.βασιλιαδες και η εκβιασμοί .που τον έβαλες να κάνει χαιρετουρες με τον αδερφό σου να πάει τους ψήφους των Ρόμα .

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 10 Ιουν 2023, 18:30

Εξαγορά ψήφων!

Α ρε Ράμα που σας χρειάζεται!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 10 Ιουν 2023, 20:53

Εγώ κυρία Ντόρα μου θα τους τιμωρούσα.
Έχουν το σύνδρομο της μειονότητας, ενώ όλη η Ελλάδα έγινε μπλε αυτή θέλουν να είναι ροζ...
Βρείτε μια τιμωρία αργή και βασανιστική.
Πχ βάλτε ένα ασθενοφόρο ιδιωτικό και το κέντρο υγείας να μην έχει γιατρούς και να λειτουργεί μόνο ένα ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 10 Ιουν 2023, 21:00

Βλέπει κανείς αυτό το βίντεο και δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά και στα μάτια του.
Πήγε η Ντόρα εκεί για να απειλήσει στεγνά τους μειονοτικούς.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 11 Ιουν 2023, 15:51

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 11 Ιουν 2023, 19:33

Τη σκυτάλη πήρε ο Στυλιανίδης.
Αν ψηφίσετε ΝΔ, θα μπορούμε να ζητάμε βοήθεια απ' το κράτος, αν οχι, ξεχάστε το.
Κομματικοποίηση του Κράτους φούλ.

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 11 Ιουν 2023, 19:38

Βλέποντάς τα αυτά, ντρέπομαι ειλικρινά για τη χώρα μου. Και ξέρετε αν είμαι συριζαίος. Έχω πει πως αν δεν ψήφιζα ΚΚΕ θα το έριχνα καρφωτό ΝΔ. Αλλά αυτά είναι εμετικά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 11 Ιουν 2023, 19:54

Exodus έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:38
Βλέποντάς τα αυτά, ντρέπομαι ειλικρινά για τη χώρα μου. Και ξέρετε αν είμαι συριζαίος. Έχω πει πως αν δεν ψήφιζα ΚΚΕ θα το έριχνα καρφωτό ΝΔ. Αλλά αυτά είναι εμετικά.
Πρέπει να προστατέψουμε τη χώρα μας με πάση θυσία. Όταν υπάρχει υποψία προδοσίας, όπως αυτό που κάνουν οι ζαίοι, υπάρχουν πρώτα οι προειδοποιησεις και μετά ο βούρδουλας. Τι το περάσατε δηλαδή? Μπάτε σκύλοι αλλέστε?

Η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Πρέπει να υπάρχουν και όρια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 11 Ιουν 2023, 19:56

Unique έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:54
Exodus έγραψε:
Πρέπει να προστατέψουμε τη χώρα μας με πάση θυσία. Όταν υπάρχει υποψία προδοσίας, όπως αυτό που κάνουν οι ζαίοι, υπάρχουν πρώτα οι προειδοποιησεις και μετά ο βούρδουλας. Τι το περάσατε δηλαδή? Μπάτε σκύλοι αλλέστε?

Όλοι οι φασίστες επικαλούνται την εθνική ασφάλεια. Καμιά εθνική ασφάλεια δεν καταλύει τους θεσμούς και τις διαδικασίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 11 Ιουν 2023, 19:58

Χαχαχα, ναι αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, η πολλή δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 11 Ιουν 2023, 20:00

Exodus έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:56
Unique έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:54
Exodus έγραψε:

Όλοι οι φασίστες επικαλούνται την εθνική ασφάλεια. Καμιά εθνική ασφάλεια δεν καταλύει τους θεσμούς και τις διαδικασίες.
Μα δεν κατέλυσε κανείς κάτι. Προειδοποιήσεις και ενημέρωση στους πολίτες, διότι η ψήφος τους είναι ζωτικής σημασίας. Δε θα αφήσουμε τη χώρα μας ερμαίο στην τουρκοφωλιά του σύριζα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 11 Ιουν 2023, 20:02

stella έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:58
Ωχ μη μου πεις?? Και εσύ ενάντια στην "χούντα του Κούλη" ? :giggle::giggle::giggle:

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 11 Ιουν 2023, 20:12

Unique έγραψε:
11 Ιουν 2023, 20:02
stella έγραψε:
11 Ιουν 2023, 19:58
Ωχ μη μου πεις?? Και εσύ ενάντια στην "χούντα του Κούλη" ? :giggle::giggle::giggle:
Ναι κύριε ΥπερΔημοκράτη. Αν μου επιτρέπετε δηλαδής.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών