Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
Re: Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
Ό,τι λέγεται και πέντε, το έχουμε γράψει παρά δέκα.
Αρχέλαος @ Η κοροϊδία των εταιρειών courier
Παρότι δεν μας έχει τύχει το κόλπο με τις ειδοποιήσεις, αλλά έτυχε σε αρκετούς άλλους, κάποιες φορές μάλλον η καλύτερη λύση είναι της αντικαταβολής.
Μάλιστα, με συγκεκριμένη συναλλαγή που είχε αργήσει ένα μήνα, έστω επί πανδημίας, την επόμενη φορά ο πωλητής επέλεξε άλλη εταιρεία.
Όσο για το άλλο που λέει ο γαλαζαίος, προφανώς είναι γελοίο να πληρώσει κάποιος με κάρτα για φραγκοδίφραγκα. Στον δικό μας αξιακό κώδικα δε, γενικότερα πληρωμή με κάρτα ή κινητό γίνεται σε συγκεκριμένα καταστήματα, όχι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περίπτερα, κλπ.
Περισσότερο σουπερμαρκετ, μεγάλες αλυσίδες.
Πλην όμως, δεν του φταίει ο δεκαλεπτάκιας, αλλά ο νόμος που είναι ίδιος με τους γαλαζαίους και πρέπει ως νομοταγής πολίτης να τον υπακούει.
Αρχέλαος @ Η κοροϊδία των εταιρειών courier
Παρότι δεν μας έχει τύχει το κόλπο με τις ειδοποιήσεις, αλλά έτυχε σε αρκετούς άλλους, κάποιες φορές μάλλον η καλύτερη λύση είναι της αντικαταβολής.
Μάλιστα, με συγκεκριμένη συναλλαγή που είχε αργήσει ένα μήνα, έστω επί πανδημίας, την επόμενη φορά ο πωλητής επέλεξε άλλη εταιρεία.
Όσο για το άλλο που λέει ο γαλαζαίος, προφανώς είναι γελοίο να πληρώσει κάποιος με κάρτα για φραγκοδίφραγκα. Στον δικό μας αξιακό κώδικα δε, γενικότερα πληρωμή με κάρτα ή κινητό γίνεται σε συγκεκριμένα καταστήματα, όχι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περίπτερα, κλπ.
Περισσότερο σουπερμαρκετ, μεγάλες αλυσίδες.
Πλην όμως, δεν του φταίει ο δεκαλεπτάκιας, αλλά ο νόμος που είναι ίδιος με τους γαλαζαίους και πρέπει ως νομοταγής πολίτης να τον υπακούει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kλείνουνε ΕΛΤΑ (και ό,τι άλλο θέλετε) ακόμη και σε τουριστικές περιοχές με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο το καλοκαίρι.
Έρχεται ανάμπντυξ και αποκέντρως....ιδανικός τρόπος να δώσεις ζωντάνια στην έρημη ελληνική επαρχία.
Έρχεται ανάμπντυξ και αποκέντρως....ιδανικός τρόπος να δώσεις ζωντάνια στην έρημη ελληνική επαρχία.
-
Δικαιολογίες και το ξέρεις.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:36Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:26Δεν έχω διαβάσει πιο μπούμερ σχόλιο. Αξίζει βραβείο, ίσως και δικό του νήμα και φυσικά θέση στα μνημεία καραμπαμπικής ιστορίας.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:23
Τα θέλω για τους άλλους πεινάλες που δίνουν 50ρικο για ένα ευρώ με σκοπό είτε να χαλάσουν είτε να το δώσω τσάμπα.
Μάθετε να χρησιμοποιείτε το χρήμα ρε παρταλια, δε θα σας το μάθω εγώ.
Και εγώ τα ίδια ακούω από τις πονηρές φτωχάτζες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
για εδώ το ήθελα το ποστ - μου χάλασες το αστείο 
τέλος πάντων, θα το βάλω σε τυχαία παράθεση, τι να κάνω
κάνε ότι είναι η σωστή και ότι δεν ρώτησα ποτέ, να είναι αυθόρμητο

τέλος πάντων, θα το βάλω σε τυχαία παράθεση, τι να κάνω

είσαι ικανοποιημένη από την έγκαιρη έλευση σημαντικών δεμάτων - και με διακριτική συσκευασία;aLiCat έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:14Μια χαρά η ACS (και μακράν η καλύτερη) σε σχέση με την Γεν. Ταχυδρομική και την Speedex.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:11Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07
ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Η acs όντως έχουν σοβαρευτεί κάπως εδώ και λίγα χρόνια. ΓΤ είναι ο ορισμός του ψωλαρισματος.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 16:44για εδώ το ήθελα το ποστ - μου χάλασες το αστείο
τέλος πάντων, θα το βάλω σε τυχαία παράθεση, τι να κάνωκάνε ότι είναι η σωστή και ότι δεν ρώτησα ποτέ, να είναι αυθόρμητο
είσαι ικανοποιημένη από την έγκαιρη έλευση σημαντικών δεμάτων - και με διακριτική συσκευασία;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 28 Νοέμ 2023, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
και ο ιδιωτικος τομεας κυλιε? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me