ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 13:53
Χαοτικός έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 13:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 13:49
Ε ναι, όταν αριστοφέρνει το λένε αρχιδάτη αυθεντικότητα.

Δεν υπάρχει αυθεντικότητα σε κανέναν. Τι λες τώρα;
Επιχειρώ εννοιολογικές προσεγγίσεις του σύγχρονου βίου, κακό είναι;

Το θέμα είναι ότι η σήψη προχωράει. Και σήψη είναι αυτό που κάνουν . Αν κατάλαβες τι κάνουν (που το κάνεις κι εσύ) να υπηρετούν τον ψυχαναγκασμό τους ότι πρέπει να φανούν πόσο φανατικά αντίθετοι είναι με κάτι.
Μιλάω και για φασισμό αισθητικής. Ότι δεν μου αρέσει κάτι επειδή δεν καλύπτει τα πρότυπα που μου έχουν επιβάλει. Και ξέρεις ότι έτσι είναι. Σου επιβάλουν κανονικότητες και τρέχεις να τις τηρήσεις με πάθος.
Το βίντεο που συζητάμε εδώ το είδε η γυναίκα μου και τα πήρε μαζί της γιατί της σπάει που υποστηρίζουνε τους Ρώσους ενώ έχουν μπει σε μία χώρα (και βεβαίως είναι κατανοητό). Μετά της έδειξα το βίντεο που παραπονιέται όταν "βιαιοπράγησαν" (ας πούμε) πάνω της οι άνθρωποι του Μητσοτάκη. Έτσι όπως τα έλεγε και η κινησιολογία που είχε, δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι η επιβλητική τύπισσα που θα σε ψαρώσει και θα προσκυνήσεις το παρουσιαστικό της. Έτσι η γυναίκα μου κατάλαβε ότι θα την κράζουν ακριβώς γι αυτό το λόγο (έχουμε την ίδια προσέγγιση σε αυτό το φαινόμενο). Τ¨οτε την συμπόνεσε.
Μιλάω και για ενσυναίσθηση. Κάτι έχει περάσει κάποιος άνθρωπος και ο άλλος κοιτάει αν είναι ωραίος ο παθών κι αν τα λέει ωραία.
Αυτός ο τύπος τα ρίχνει στους Πακιστανούς (το βίντεο παρακάτω στο σύνδεσμο). Ούτε ο λόγος του μου άρεσε ούτε συμφωνώ με αυτά που λέει. Όμως δεν νιώθω την ανάγκη να αποκαταστήσω τη φάση μου και την κοσμάρα μου και να ασχημονήσω εναντίον του. Μου βγαίνει να το βουλώσω και να τον συμπονέσω
axilmar @ Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει;
Φαντάσου τώρα να έχει χάσει κάποιος το παιδί του, να πει διάφορα μπροστά στις κάμερες που δεν σου αρέσουν είτε γιατί βρίζει, είτε γιατί προδίδει κάποια κολλήματα που έχει ή κάποιον λάθος τρόπο σκέψης. κι εσύ να τον κράζεις επειδή σου χαλάει την εικόνα.
Γομαριά είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.