Είμαστε άτυχοι διότι περιστοιχιζόμαστε από κάφρους οι οποίοι δεν έχουν καμία συνεισφορά στον ανθρώπινο πολιτισμό.
τους σουηδους τους ρώτησες αν ηθελαν να συνορευουν με τους εφευρετες του τσατσικιου;
Αγόρι μου καλό έχει η Ελλάδα την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες να κάνει γεωτρίσεις μόνη της ?
Τους χαλάμε την αισθητική ?
Δικό μου λάθος, μετά τις 12 είναι πλέον μεσημέρι.Yochanan έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 13:29αχ ναι με συγχωρείς. λαθος μου - σε μπερδεψα με το αλλο φασιστόμουτρο. Μα πώς μπόρεσα!!! Ντροπή μου!SuperRogue έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 13:24Καταρχήν δεν είμαι εγώ που θέλω να συνορέψω μαζί τους (πάλι πιωμένος γράφεις ?).
Δεύτερον αν θέλω να δω πολυπολιτιζμό πάω στην αριστοτέλους
ρωσσία
.
Κανένα Έθνος δε προσφέρει συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, όπως και κανένας άνθρωπος δεν προσφέρει συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Δε θα πεις π.χ. σε έναν μεγάλο εφευρέτη "έκανες αυτή τη σπουδαία ανακάλυψη όταν ήσουν 32 ετών, αλλά δεν έκανες τίποτα από τα 33 μέχρι τα 40". Τον σέβεσαι για την προσφορά του στον κόσμο. Έτσι θα σέβεστε κι εσείς το ελληνικό έθνος.
Eτσι. Και οταν ο μεγάλος αυτος εφευρετης (που τυγχάνει και ομοφυλόφιλος για τον α ή β λόγο) φτάσει τα 70κατι και σπιτώσει εναν Αλβανο γαμια και ο Αλβανος γαμιας τον σφάξει και μπει να μενει αυτος στο σπιτι του παίρνοντας με πλαστογραφια το ονομα του μεγαλου εφευρετη και σπιτώσει και μια σκοπιανη χορευτρια και της κανει κανα δυο κουτσουβελα και τους δωσει το ονομα του και αυτά τα σεβεσαι για την προσφορά του στον κόσμο. Έτσι θα σέβεστε κι εσείς το ελληνικό έθνος.Γάταρος έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 20:44Κανένα Έθνος δε προσφέρει συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, όπως και κανένας άνθρωπος δεν προσφέρει συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Δε θα πεις π.χ. σε έναν μεγάλο εφευρέτη "έκανες αυτή τη σπουδαία ανακάλυψη όταν ήσουν 32 ετών, αλλά δεν έκανες τίποτα από τα 33 μέχρι τα 40". Τον σέβεσαι για την προσφορά του στον κόσμο. Έτσι θα σέβεστε κι εσείς το ελληνικό έθνος.
με τα χιλια ,σε μια ωρα μπανια στην χαλκιδικη!